Aspirante optimiste >Felicitari Annare!!! (630)
Raspunsuri - Pagina 15
Katy82 spune:
Buna fetele! La mine a inceput spottingul deci nici luna asta nu e bebe din pacate. Am inceput si renovarea in buacatarie asa ca o sa intru mai rara, sa nu ma dati disparuta. Va pup pe toate. Tin pumnii fetelor care urmeaza sa se testeze.
http://lt1m.lilypie.com/ZZMDp2.png
ca in 2011 sa devin
!
neliaCris spune:
of Katy...ce mai e de zis...capu sus,si spor la renovat
GASESTI FR BUNE RETETE PE BUCATARAS....RO
Mami Cornelia,Tati Daniel
Puiutz mic Cristian Ionut 14.03.08
bellasamoyed spune:
anka potoleste-te cu ac-urile. daca vrei sa faci pauza 3 luni fol prezervativul. nu iti mai omora organismul cu hormoni! mergi mai bine la dr si vb cu el. nu mai lua ac dupa ureche.
Cu ajutorul lui Dumnezeu in 2011 o sa fiu 
bellasamoyed spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Katy82 Buna fetele! La mine a inceput spottingul deci nici luna asta nu e bebe din pacate. Am inceput si renovarea in buacatarie asa ca o sa intru mai rara, sa nu ma dati disparuta. Va pup pe toate. Tin pumnii fetelor care urmeaza sa se testeze. ![]() http://lt1m.lilypie.com/ZZMDp2.png ca in 2011 sa devin ! |
katy

Cu ajutorul lui Dumnezeu in 2011 o sa fiu
sarah199065 spune:
katy

...
dar oricum fii tare ca DD chiar exista si te va ajuta si pe tine cu un
!![]()
2011 imi va aduce un bebe!
draguta spune:
buna fetele

Katy pana nu vezi rosu mai sunt sperante
, spermograma sotului cum e?
annare cum stai cu durerile de burtica? la cate zile dupa ovulatie au inceput?
fetelor am o greataaa de pic jos, dureri de sani, de ovare, ma manaca sfarcurile..tot tacamul,.dupa fiecare ovulatie am aceste simptome care de fapt sunt alarme false
annare spune:
draguta durerile de burtica sunt mai rare....au inceput cu o saptamana inainte de menstra si sanii la fel au inceput sa ma doara.deci eu eram sigura k o sa mi vina k asa aveam in fiecare luna inante de menstra..iar acum nici nu pot sa dorm pe burta de durere de sani...maine dimineata ma duc sa fac beta..sa speram k e totul bine..iar la ginecolog o sa merg prin sapt 6 ..pana at nu cred k se vede nimic

4+
draguta spune:
annare
sa ai ai grija de tine si de
, ma bucur ca au mai disparut durerile de burtica, poate le-ai trimis la mine![]()