Aspirante optimiste >Felicitari Annare!!! (630)
Raspunsuri - Pagina 16
Lia73 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Katy82 Buna fetele! La mine a inceput spottingul deci nici luna asta nu e bebe din pacate. Am inceput si renovarea in buacatarie asa ca o sa intru mai rara, sa nu ma dati disparuta. Va pup pe toate. Tin pumnii fetelor care urmeaza sa se testeze. ![]() http://lt1m.lilypie.com/ZZMDp2.png ca in 2011 sa devin ! |
spor la treaba
si nu uita
O NOUA LUNA CU NOI SPERANTE

pozulici

www.fertilityfriend.com/ttc/calendar_module.php?d=2011-01-21" target="_blank">TB
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
Ma
la Bunul sa-mi daruiasca un
sanatosASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
Lia73 spune:
si vine liliana barosana cu o intrebare ![]()
aveti idee dc am ramas cuy semne de la branule?
adik ca si cand nu s-a vindecat
totui au trecut apoape 3 luni 
pozulici
www.fertilityfriend.com/ttc/calendar_module.php?d=2011-01-21" target="_blank">TB
Ma
sanatos
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
bellasamoyed spune:
| citat din mesajul lui annare draguta durerile de burtica sunt mai rare....au inceput cu o saptamana inainte de menstra si sanii la fel au inceput sa ma doara.deci eu eram sigura k o sa mi vina k asa aveam in fiecare luna inante de menstra..iar acum nici nu pot sa dorm pe burta de durere de sani...maine dimineata ma duc sa fac beta..sa speram k e totul bine..iar la ginecolog o sa merg prin sapt 6 ..pana at nu cred k se vede nimic ![]() ![]() ![]() 4+ |
si ce daca nu se vede..parerea mea este sa te duci,sa ii zici ca esti gravi si sa iti de-a vit, pastilute pt sustinerea sarcinii etc. tot ce trb pt o graviduta. eu asa as face in locul tau
Cu ajutorul lui Dumnezeu in 2011 o sa fiu
draguta spune:
LIliana scumpa
sa stii ca si eu am avut semn se la branula nmult timp, eu am dat peste o asistenta care nu a nimerit din prima si mi-a spart o vena desi la mine venele sunt accentuate
Lia73 spune:
| citat din mesajul lui draguta LIliana scumpa sa stii ca si eu am avut semn se la branula nmult timp, eu am dat peste o asistenta care nu a nimerit din prima si mi-a spart o vena desi la mine venele sunt accentuate |
sarutmanao sa-i zic si medicului meu de familie
cand ma duc la ea
tot ma duc sa-mi dea trim la fundeni la hematologie
pozulici

Ma
draguta spune:
LIa daca te gandeti ca pot fi probleme cu coagularea eu nu am probleme si tot s-a vazut mult timp deci cred ca nici la tine nu e asta problema, poate vena a fost supra solicitata
Lia73 spune:
| citat din mesajul lui draguta LIa daca te gandeti ca pot fi probleme cu coagularea eu nu am probleme si tot s-a vazut mult timp deci cred ca nici la tine nu e asta problema, poate vena a fost supra solicitata ![]() |
asta asha este
5 saptamani am avut branule
peste tot
ai facut analizele de trombofilie?
pozulici

Ma
draguta spune:
am facut hemoleucograma completa la care trombocitele au iesit in limite normale, am intrebat doctorul si mi-a zis ca nu e nevoie, numai daca nu erau in limite era problema, sunt foarte scumpe si nu are rost
sarah199065 spune:
si eu as fi curioasa de raspuns!![]()
liiiiiiiiiiiaaa,ne-ai parasit?![]()
2011 imi va aduce un bebe!

!
4+