Pufi 2010(208)LMA Ariana,Tudor,Andrei si Amaris!
Raspunsuri - Pagina 9
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alexutzzza/alexutzzza.jpg)
alexutzzza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui decenuela CE DOAMNE IARTA-MA SE INTAMPLA..E LA REANIMARE FATA ASTA??? HAI BAGA MACAR O PERFUZIE....SA GUSTE SI PAPILA NOASTRA CEVA Mihaela, ![]() Povestea unui...petrecaret PENTRU MAMICI SI BEBICI... JUCARII PENTRU PITICI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
![](icon_smile_blush.gif)
![](curat2.gif)
![](curat2.gif)
![](curat2.gif)
![](icon_smile.gif)
Sper sa gasesti ceva sa-ti placa printre cele servite
![](icon_smile.gif)
![](pupic.gif)
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
blue_flower spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel![]() ![]() neatza, fete ![]() eu, cu maseaua la purtator, m-am dus bou si m-am intors... ca cica sa nu alaptez pana maine,de ce o mai alaptez, etc ![]() ![]() ![]() mai caut. mai caut si bona, mai caut si pediatru si ...de toate. ca la pediatrie m-am programat tot in clinica unde era dentistu' si...am stat pe hol pana sa intram la dentist si nu ziceau nik, ca mai intarzie un pic ![]() ![]() sunt tot racita cobza. nu trebuia sa treaca in 7 zile? acum sunt de la capat: stranut de ieri intruna, ma doare capul de-mi crapa,etc. io cand mai ies din casa cu fata asta? aa si Ema a plans ieri si arcuieli si trantit pe jos si rupt tzatza franjuri: a spart un dinte si maselele (2)aproape ca se vede umflatura pe fata,dar nu au iesit. de noapte nu mai povestesc ![]() mno, d-astea ![]() |
VALEU!
Mami, putere si curaj.Trateaza-ti raceala cu homeopate. Ai grija de tine. Si de puiul mic dintos!
Lasa, si maine e o zi si va fi mai buna decat cea de azi!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/decenuela/decenuela.jpg)
decenuela spune:
citat din mesajul lui alexutzzza sarim repede si cu tratatia, acum ca e bebelusul nascut, spalat , curatat si dus la salon: ![]() ![]() ![]() La aperitiv multe platoruri cu: - baby shrimpi pane - calamari pane - caracatita pe gratar - chiftelute cu menta - salata greceasca cu feta si cel mai delicos ulei de masline - spanacopita (cea mai buna placinta cu spanac, ceapa verde, feta,etc,etc) - barbuni la tigaie (niste pestisori mici si rosi super dulci si buni!) Fel principal: - musaca super delicioasa - suzukakya cu sos rosu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - pasticio (pentru cei care nu servesc musacaua cu vinete si cartofi) - muuulte souvlaky si gyros de pui, vita, porc (si frigarui si kebab) Desert: (mai putin specific) - salata de fructe cu coniac Metaxa si frisca - Tort de inghetzata ![]() ![]() ![]() (specific): - platouri cu baclavale si toate produsele acelea mici de patiserie cu miere si nuci, fistic, alune, migdale ![]() ![]() ![]() Sa aveti pofta! ![]() ![]() |
NE-AM DAT NAIBII....DE FITZOSI...
o doamne...nu puneti gura...vrea sa ne otraveasca cu barbuni si...shimpici...sau cum scria?
mie mi-au ramas ochii pe baclavale....sunt dietetice, nu????
![](pofticios.gif)
![](pofticios.gif)
![](pofticios.gif)
![](pofticios.gif)
sar'mana vecina...la inatime ca de obicei...
da si tu un beep....dupa ce asezi masa...stau si pe jos..(tot park n-aveat scaune)
![](pupic.gif)
Mihaela,
![](mamica.gif)
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
happyella spune:
Sa dau si eu Buna ziua! cum se cuvine
multumim de tratatie alexutzza
am si noi azi la doc ... bilant la 1 an : 10,1 kg si 75,5 cm si daca tot i-au trecut mucii i-a facut si Priorix-ul.... n-a zis nici pas... mai era o fetita de 5 luni in cabinet care i-a atras atentia si numai cand a terminat asistenta si-a dat seama ca i-a facut ceva la manuta... pana acum nicio reactie... oricum mi-a zis ca efecte adverse gen febra se vad intre a 5-a si a 12-a zi de la vaccin... sper sa nu fie.... oricum sunt intr-o perioada in care nu mai stiu de mine .... probleme de sanatate cu tata
Sunt o mamica fericita de Motanica pufoasa
Eleysa spune:
Valeleu si valeleu ....
...eu doar ma uit ....nu cred sa fie ceva monti pe acolo ...poate doar musacaua ..daca e cu vinete
...in rest
....mi-e sa nu sune vecinii la usa ca i-am inundat ...multumim de tratatie Alexutzza ...si distractie placuta diseara!!!!
P.S. e mai fun cu urme de pitic pe parchet ...la mine toate geamurile au urme de degetele pe ele ...chiar ma uitam ca in fiecare zi le sterg si nici nu se cunoaste ..asa ca relax si have fun
Mamica mandra de odorul ei
lucia2000 spune:
Salutari si de la noi.
Eu am una bucata baiat marait.
Azi am facut vaccinul de 1 an(defapt 2)
Teo nu a plans deloc la vaccin.
Cum am intrat in cabinet radea si era cu mainile intinse spre pediatra sa-l ia in brate.
Bilant: 76 cm si 8kg. Pediatra a zis ca e un copil dezvoltat armonios, nici slab dar nici gras.
Avem voie la miere dar cica inca nu avem voie la sare.
I-am spus ca am un copil mofturici care nu prea papa si mi-a zis sa-i dau ce vrea si cat vrea(evident ce are voie)
Fetele in cuand voi renunta la alaptat.
de vreo 2 saptamani am zilnic ametzeli si trebuie sa fac ceva.
Ce lapte praf imii recomandati?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Beatrice1982/Beatrice1982.jpg)
Beatrice1982 spune:
pfuaiiiiiiiiiiiiiiii ca nu ma mai adun.................
ooooooooffffffffffffffffffff
cu ce sa incep??????????????????????????
LA MULTI ANI YANNIS, PUI DE GREC!!!!
sA FII FERICIT......SANATOS SI DE ALTE CELE NU IMI BAT CAPUL, CA SUNT 100% SIGURA CA MAMI SI TATI AU GRIJA SA AI TOT CEEA AI NEVOIE SI CE ITI DORESTI!!ASA CA ITI DORESC SA FII UN COPIL VESEL SI HAPPPY!!!!!!!
LA MULTI ANI ALEXANDRA!
O VIATA FRUMOASA SI NOROC IN TOT CEEA CE VEI FACE!
www.easy-birthday-cakes.com/images/sesame-street-liams-first-birthday-cake-21319333.jpg" target="_blank">Cadoul vostru...
okkkkk
mai departe.............
fost la vaccin de 1 an
urlat copil din toti plamanii.trenurat...........ooooffffffffff
a primit amandoua..........
una in mana una in picior.............
cik dr-ul.........dar copilul asta umbla???????????????????
zic eu da.....de o luna..........
aoleu................zice e.,...
pai sa ii dati vigantol-mi-a dta asistenta- 10 picaturi/zi..............si calciu.........
ca are picioarele cracite............
da calciu cum sa ii dau?
apoi juma de pastila de calciu lactic/zi.............
am tacut.....nu stiam daca e bine sau rau.....................
voi ce ziceti??????????
asa...........
azi fost la ginecolog.............
opsomenoree........adik nu am fost pe CM din 12 dec.........
inainte din 15 ost -12 dec...........aiourea de tot
mi-a dat orgametril, dar nu iau, las sa vina cand are chef..........
apoi...........calpita-dostinex-3 pastile
sa imi refac TSH, FT4, PRL si testosteron sa vedem daca nu e dereglare hormonala.......
apoi mi-a dat sa iau yasmine capana la anul nu am voie bb2
apoi galactoree bilaterala.....ovule...........
si cam atat..............
asa ca..........in marea mea dezamagire tre sa ma intorc la lucru....si daca raman apoi , sa vedem ce a mai da dumnezeu..............o sa fie super nasol........ca nu cred ca mai pup eu concedii dupa concedii pana nasc..................................
nasol
na...........asta este,...............
am ramas asa cu un gust amar.........dar..noi sa fim sanatosi......
a da........................si ovare perfecte..........fara chist sau alte aiureli..................
pt treaba asta ma bucur enormmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
pup
merg sa recuperez
revinnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Forever in love...with my baby...
ioana_fota spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui decenuela
NE-AM DAT NAIBII....DE FITZOSI... o doamne...nu puneti gura...vrea sa ne otraveasca cu barbuni si...shimpici...sau cum scria? mie mi-au ramas ochii pe baclavale....sunt dietetice, nu???? ![]() ![]() ![]() ![]() sar'mana vecina...la inatime ca de obicei... da si tu un beep....dupa ce asezi masa...stau si pe jos..(tot park n-aveat scaune) ![]() Mihaela, ![]() Povestea unui...petrecaret PENTRU MAMICI SI BEBICI... JUCARII PENTRU PITICI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
Mortala ca de obicei DECE
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Beatrice1982/Beatrice1982.jpg)
Beatrice1982 spune:
am uitat bilantulllllllllllll
sa scriem si noi
am crescut frumos si armonio.dupa vb dr-ului
76 cm
10 kile 700
Forever in love...with my baby...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tomaca/tomaca.jpg)
tomaca spune:
citat din mesajul lui lucia2000 Salutari si de la noi. Eu am una bucata baiat marait. Azi am facut vaccinul de 1 an(defapt 2) Teo nu a plans deloc la vaccin. Cum am intrat in cabinet radea si era cu mainile intinse spre pediatra sa-l ia in brate. Bilant: 76 cm si 8kg. Pediatra a zis ca e un copil dezvoltat armonios, nici slab dar nici gras. Avem voie la miere dar cica inca nu avem voie la sare. I-am spus ca am un copil mofturici care nu prea papa si mi-a zis sa-i dau ce vrea si cat vrea(evident ce are voie) Fetele in cuand voi renunta la alaptat. de vreo 2 saptamani am zilnic ametzeli si trebuie sa fac ceva. Ce lapte praf imii recomandati? Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
Ce baiat mare si curajos! Bravo!
Eu ii dau Humana de cand s-a nascut. eu sunt multumita. s-ar putea sa fie mai scump.
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
![](copilas.gif)
www.adoptaunurs.ro