Pufi 2010(208)LMA Ariana,Tudor,Andrei si Amaris!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Si mie imi place sa mananc mancare gatita iar sotului ii plac ciorbele dar sunt zile in care ma f..e o lene de numa numa si nu am chef si gata! Fac ceva acolo repede o salata, un senvis ceva si gata matzu plin . Nu comenteaza la nimic ... ceva pe masa sa fie . Iar daca fac 2 feluri putrezesc in frigider .. eu trebuie sa fac mancare in fiecare zi sau cel mult la 2 zile .. a 3-a zi nu se mai mananca .. deh cum il inveti asa il ai .. dar nu ma deranjeaza .. el comanda felul eu ma supun cu multa dragoste .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Noi am avut o mare odisee cu laptele, cu incepere de la 2 sapt de viata..

Iris a baut initial Nan...urlete...Aptamil,Novalac Ac, Novalac AR, humana SL, Humana AR, Milumil, Novalac AR, Vitalact, Nestle Nativa, Aptamil si intr-un final..Hipp Bio, pe care suntem de mai bine de 3 luni, si multumim lui DD ca-l bea...
Ajunsese la 8 luni sa refuze iar total laptele, sau sa aiba mese de 2o-30 ml ....la 3 ore.

Am povestit asta, ca sa nu-mi iau prea multe oua in freza, ca ma bag in discutia cu laptele....

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

mama da ati incercat ....
de ce sa-ti iei oua in freza ? e bine de stiut orice info
Eu am fost chiar norocoasa se pare si la Mara si la David primul incercat si placut... Humana

Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

Si mie imi place sa mananc mancare gatita iar sotului ii plac ciorbele dar sunt zile in care ma f..e o lene de numa numa si nu am chef si gata! Fac ceva acolo repede o salata, un senvis ceva si gata matzu plin . Nu comenteaza la nimic ... ceva pe masa sa fie . Iar daca fac 2 feluri putrezesc in frigider .. eu trebuie sa fac mancare in fiecare zi sau cel mult la 2 zile .. a 3-a zi nu se mai mananca .. deh cum il inveti asa il ai .. dar nu ma deranjeaza .. el comanda felul eu ma supun cu multa dragoste .

de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis

bine spus :)

Si eu fac mancare cam la 2 zile,ce imi face existenta mai complicata e faptul ca sotul meu e mai "pretentios"

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Cu cat judeci mai mult, cu atat iubesti mai putin. ."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Noi am avut o mare odisee cu laptele, cu incepere de la 2 sapt de viata..

Iris a baut initial Nan...urlete...Aptamil,Novalac Ac, Novalac AR, humana SL, Humana AR, Milumil, Novalac AR, Vitalact, Nestle Nativa, Aptamil si intr-un final..Hipp Bio, pe care suntem de mai bine de 3 luni, si multumim lui DD ca-l bea...
Ajunsese la 8 luni sa refuze iar total laptele, sau sa aiba mese de 2o-30 ml ....la 3 ore.

Am povestit asta, ca sa nu-mi iau prea multe oua in freza, ca ma bag in discutia cu laptele....

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

mama da ati incercat ....
de ce sa-ti iei oua in freza ? e bine de stiut orice info
Eu am fost chiar norocoasa se pare si la Mara si la David primul incercat si placut... Humana

Nyny....
Eu am mai zis ca a mea e mama sclifositilor....Ne-a cam pus pielea pe batz.
Speram sa-i mai treaca, atunci cand va mai creste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

DECE ati facut vaccinul? cat e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Simply ai PM.O salata bulgareasca nu merge? ca e mai consistenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Alexuzza felicitari pt stelute si pt poveste,jos palaria mamico.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Eu am luat intotdeauna cutii de 600gr . Nu stiu... n-am vazut pachet de 1 kg niciodata.

Au fost de 800g. Nu mai sunt.

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

www.adoptaunurs.ro

Mergi la inceput

Alexutzza - Am citit povestea. Am ras si am plans in acelasi timp. Se zice ca atunci cand vine un copil, vine cu de toate sau cu tot ce-i trebuie. Si Yannis a venit cu ce-i trebuia cel mai mult: mami si tati uniti si fericiti si cu siguranta vrea sa-i tina asa pentru totdeauna.

Si ai dreptate, am regasit lucruri similare cu povestea noastra. O viata frumoasa sa aveti.

PS Si zi tu asa, n-ai citit ciresarii, dar un pic tot i-ai vazut

varsta lui Tudor

www.adoptaunurs.ro

Mergi la inceput

Si Alexutzza - felicitari pentru gradatie. Iti sta bine si cu albastru (desi parca cu rosu mi te imaginam mai hot ).

varsta lui Tudor

www.adoptaunurs.ro

Mergi la inceput