Pufi 2010(208)LMA Ariana,Tudor,Andrei si Amaris!
Raspunsuri - Pagina 14
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/al3csa/al3csa.jpg)
al3csa spune:
Citat: |
[quote]citat din mesajul lui alexutzzza sarim repede si cu tratatia, acum ca e bebelusul nascut, spalat , curatat si dus la salon: ![]() ![]() ![]() La aperitiv multe platoruri cu: - baby shrimpi pane - calamari pane - caracatita pe gratar - chiftelute cu menta - salata greceasca cu feta si cel mai delicos ulei de masline - spanacopita (cea mai buna placinta cu spanac, ceapa verde, feta,etc,etc) - barbuni la tigaie (niste pestisori mici si rosi super dulci si buni!) Fel principal: - musaca super delicioasa - suzukakya cu sos rosu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - pasticio (pentru cei care nu servesc musacaua cu vinete si cartofi) - muuulte souvlaky si gyros de pui, vita, porc (si frigarui si kebab) Desert: (mai putin specific) - salata de fructe cu coniac Metaxa si frisca - Tort de inghetzata ![]() ![]() ![]() (specific): - platouri cu baclavale si toate produsele acelea mici de patiserie cu miere si nuci, fistic, alune, migdale ![]() ![]() ![]() Sa aveti pofta! ![]() ![]() |
![](pofticios.gif)
![](pofticios.gif)
![](pofticios.gif)
LMA
![](birthday.gif)
![](birthday.gif)
![](pupic.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sorina_bz/sorina_bz.jpg)
sorina_bz spune:
Noi am avut o mare odisee cu laptele, cu incepere de la 2 sapt de viata..
Iris a baut initial Nan...urlete...Aptamil,Novalac Ac, Novalac AR, humana SL, Humana AR, Milumil, Novalac AR, Vitalact, Nestle Nativa, Aptamil si intr-un final..Hipp Bio, pe care suntem de mai bine de 3 luni, si multumim lui DD ca-l bea...
Ajunsese la 8 luni sa refuze iar total laptele, sau sa aiba mese de 2o-30 ml ....la 3 ore.
Am povestit asta, ca sa nu-mi iau prea multe oua in freza, ca ma bag in discutia cu laptele....
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
al3csa spune:
citat din mesajul lui simplicity Bai frate(sorry pt exprimare) dar eu nu am mancat mai nimica din ce a spus Alexutzza,asa le-a expus de m-as teleporta acum la ea la party... Gata o sa incerc si eu de acum si altceva decat ce e traditional Sa aveti o zi reusita ![]() Lucia,si eu am ameteli si iau si vitamine,nu stiu de la ce poate fi;astazi nu am nimica de mancare si nici sa ma tin pe picioare nu pot,nu stiu ce ii dau la sotul meu sa manance,sper ca sa imi revin pe mai tarziu sa ii pot face mancare;voi aveti astfel de situatii cand nu e mancare in casa?cum procedati?ceva usor si rapid....vreo idee? Mami de ![]() Motto-ul de azi: "Cu cat judeci mai mult, cu atat iubesti mai putin. ." |
Da cartofi prajiti sau comandam o pizza
![](punk.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sorina_bz/sorina_bz.jpg)
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui nyny Eu am luat intotdeauna cutii de 600gr . Nu stiu... n-am vazut pachet de 1 kg niciodata. |
Si eu luam Humana SL la pachet de 600g, apoi a baut Humana AR, care era la cutii de aluminiu, de 400g...apoi...n-am mai gasit, n-am avut stoc...am inteles ca schimba ambalajele...ca fac pachete de 1kg...nu stiu ce-am inteles atunci...
Oricum, noi, neavand stoc de humana AR, a trebuit sa-l schimbam cu Novalac AR...
Mie asa mi-a ramas in cap...ca fac cutii de 1kg...
![](iartama.gif)
![](iartama.gif)
Cum spuneam...eu, schimband mai multe formule...am preferat sa iau formule ce au cantitati mai mici in ambalaj, ca mandra e fitzoasa rau...si nu stiam cand mi-l da de gard...
Am patit cu Vitalact...comandam pe internet pentru ca in bz nu se gaseste...am comandat un colet cu 10 cutii...le-a baut...apoi am comandat inca 10 cutii..ne-au dublat comanda...si din toate cele 20..iris a mai baut una.
Deci...
![](alcool.gif)
![](alcool.gif)
![](alcool.gif)
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
![](images/user_woman.png)
lucia2000 spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel LUCIA,daca ai vreo metoda anume de intarcare, da share si aici,plz ![]() ieri si azi am alaptat ca la 3 luni: fara pauza,aproape ![]() ![]() ![]() ![]() azi am incercat din nou sa mai raresc,i-am dat bibe, apa,lapte,mancare, nik: urlete si arcuieli. doar tzatza e buna la alinat gingii? ![]() ma duc sa citesc si eu povestea alexutzzei ![]() |
Cris inca nu stiu o metoda, dar cand o aflu te anunt.
Deocamdata il mai las pe san saptamana asta ca sa scapam de eventualele reactii adverse la vaccin.
Daca are si reactii la vaccin si il si intarc zic eu ca e prea mult pt el.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/simplicity/simplicity.jpg)
simplicity spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui al3csa
Da cartofi prajiti sau comandam o pizza ![]() ![]() ![]() ![]() DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!! ![]() O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine" -Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay" "Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis ![]() |
![](japonez.gif)
![](floare.gif)
![](pupic.gif)
aici o pizza costa intre 8-10 lire(cat o farfurie de felul 2) de banii astia imi trece tot raul
![](chatterbox.gif)
ar trebui sa am o atitudine de genul :nu ma simt bine(ceea ce nu se intampla des) si mancam ce apucam,dar ma simt super prost ca nu am mancare gatita,ca el vine de la servici si.....daca asa ne-am obisnuit
![](alcool.gif)
![](alcool.gif)
![](alcool.gif)
Mami de
![](copilas.gif)
Motto-ul de azi:
"Cu cat judeci mai mult, cu atat iubesti mai putin. ."
![](images/user_woman.png)
blue_flower spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui simplicity
![]() ![]() ![]() aici o pizza costa intre 8-10 lire(cat o farfurie de felul 2) de banii astia imi trece tot raul ![]() ar trebui sa am o atitudine de genul :nu ma simt bine(ceea ce nu se intampla des) si mancam ce apucam,dar ma simt super prost ca nu am mancare gatita,ca el vine de la servici si.....daca asa ne-am obisnuit ![]() ![]() ![]() Mami de ![]() Motto-ul de azi: "Cu cat judeci mai mult, cu atat iubesti mai putin. ." |
Serios? Dar el nu se simte prost ca nu te ajuta...pt ca nu e acasa?
Adica...fiecare are jobul lui si nu e nimeni dator sa serveasca pe celalalt.
Din drag, da...dar din datorie, pas. Pai asa...e datoria lui sa aiba grija de tine cand ti-e rau si sa faca el azi mancare. Na....
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
al3csa spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui simplicity
![]() ![]() ![]() aici o pizza costa intre 8-10 lire(cat o farfurie de felul 2) de banii astia imi trece tot raul ![]() ar trebui sa am o atitudine de genul :nu ma simt bine(ceea ce nu se intampla des) si mancam ce apucam,dar ma simt super prost ca nu am mancare gatita,ca el vine de la servici si.....daca asa ne-am obisnuit ![]() ![]() ![]() Mami de ![]() Motto-ul de azi: "Cu cat judeci mai mult, cu atat iubesti mai putin. ." |
Eu ieri am facut mazare cu piept de pui daca te ajuta cu ceva .. am luam o mazare asa de buuuna ca in juma de ora a fiert. Intr-o ora eram gata si cu spalatul vaselor
![](punk.gif)
simplicity spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui blue_flower
Serios? Dar el nu se simte prost ca nu te ajuta...pt ca nu e acasa? Adica...fiecare are jobul lui si nu e nimeni dator sa serveasca pe celalalt. Din drag, da...dar din datorie, pas. Pai asa...e datoria lui sa aiba grija de tine cand ti-e rau si sa faca el azi mancare. Na.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mama fericita |
![](icon_smile_big.gif)
Mami de
![](copilas.gif)
Motto-ul de azi:
simplicity spune:
citat din mesajul lui al3csa Eu ieri am facut mazare cu piept de pui daca te ajuta cu ceva .. am luam o mazare asa de buuuna ca in juma de ora a fiert. Intr-o ora eram gata si cu spalatul vaselor ![]() ![]() ![]() ![]() DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!! ![]() O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine" -Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay" "Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis ![]() |
![](japonez.gif)
![](floare.gif)
![](pupic.gif)
Multumesc,e o idee buna
Mami de
![](copilas.gif)
Motto-ul de azi: