Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (128)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Ai PM draga mamica

Citat:
citat din mesajul lui ginye55

Cine imi da si mie PM cu datele despre e-mailul comun. Ms!

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Sananate multa Sarei de Anca...sa depistati care este cauza pentru care continua cu tusea..trebuie sa fie ceva..

Mergi la inceput

Febra mare poate fi un simptom care poate avea cauze diverse, infectii ORL, bronho-pulmonare sau urinare, boli specifice copilariei, temperatura crescuta a mediului ambiental…

Citat:
citat din mesajul lui Hera25

Lorena tot face febra de ieri dar nu stiu de ce. Nu ar emuci nu are in gat urechiusele nu o dor si cred ca e cam mare 39.3 pt maselute. Voi ce credeti? Ce ar putea fi?

Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008 si Eduard Andrei 21.11.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Doamne ajuta!!! Ma bucur ca a scapat Alex de drena! Multumim mult pentru vestea buna! Sanatate multa puiutului drag, refacere 100% si sa scape de alte interventii! Steliana ne rugam pentru voi!!

Rares sanatate multa si tie puiut mic! O imbratisare calda Futuremother!

Ginye multumim mult pentru vestile bune! La cat mai multe!

Citat:
citat din mesajul lui ginye55

Ralu

Anca un pt Zibe! Multa sanatate!

Rares de Futuremother a iesit din spital. Un si pt acest pitic!

Alex al Stelianei a scapat ieri si de ultima drena. Luni o sa faca o noua radiografie sa vada cum mai arata plamanul stang (cel puternic afectat de infectie).
Steliana

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

poze-Luca la 2 ani

Mergi la inceput

Ralucutzza imi pare rau ca ai probleme! Sa dea dumnezeu sa fie bine! Sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate!
Anca bafta multa sa gasiti tratamentul corespunzator! Sanatate multa si numai bine!

poze-Luca la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Eh, Eli, de unde atata fericire , e vacanta cu activitate ca schimb locul si merg saptamana ce vine sa vad ce si cum, scoala, colegii, planificarile , la ce clase am, s.a. Dar na, nu se tin ore, deci e vacanta.

Monicus, da, pneumonie interstitiala confirmata si de radiografie, si sper ca mai bag tura asta de de toate in ea si se trateaza. Acu chiar sper din toata inima sa fie asta.

Multumesc, fetelor de urari, las` ca ne facem si noi bine!
Alex de Steli sa fie ok, ca la noi nu e mare lucru.

Hera, ce-o fi oare? Sanatate!

Cum mai stati cu dentitia? Lui z ii dau maselele din spate, una e iesita jumate, acu se desprinde incet gingia si de pe cealalta jumatate, si-nca una, acu a spart. Noaptea e ok, doarme, dar ziua... ziua nu-i ca noaptea.

Mergi la inceput

Noi avem ultimul molar de jos sa mai strapunga gingia, avem de fapt pe al 20-lea de iesit si gata.. ca destul ne-a dta de furca.. maselele astea... are gingia foarte umflata gata gata sa strapunga molarul... si drept pentu care si ea are momente de irascibilitate ..nu ii canti cu nimic...

Citat:
citat din mesajul lui anca_27
Cum mai stati cu dentitia? Lui z ii dau maselele din spate, una e iesita jumate, acu se desprinde incet gingia si de pe cealalta jumatate, si-nca una, acu a spart. Noaptea e ok, doarme, dar ziua... ziua nu-i ca noaptea.

Sanatate multa puiutzului Stelianei si ma bucur atat de tare ca ce a fost mai greu a trecut... Doamne ajuta sa fie o recuperare rapida si fara probleme.

Mergi la inceput

Bebecris multa sanatate si sa vii cu vesti bune de la ecografia de luni.
Monicus cum se mai simte Ana? Sanatate multa!

poze-Luca la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Lorena e tot cu temp. Aseara am prins-o la 39,6. Azi e a doua zi. Ce poate fi? Nu are alte simptome nimic. Ce paote fi?Dc pana maine nu-i trece temp mergem la spital. Ma nedumireste ca nu are alt simptom...
Stiam ca dc e virus temp tine maxim 3 zile, iar dc e bacterie temp tine pana incepi antibioticul asa-i?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Hera, temperatura asta e prea mare sa fie de la dinti/masele, cum de altfel ai zis-o si tu.
Astazi a cata zi cu temperatura este? a 2-a, a 3-a??
Sunt viroze care debuteaza sau se manifesta doar prin febra mare.
Sau sunt boli virale (bolile copilariei sau alte virale gen roseola, sau vreun exantem viral), la care temperatura asa mare, tine 2-3 zile, pe urma scade si apar eruptii pe piele...

Noi am patit ceva de genul asta la fetita cea mare, a facut 1-2 zile febra mare, i-o scadeam cu antitermice, iar mai crestea si pe urma i-au aparut bubite pe tot corpul, la dr. ne-a zis: exantem viral (dupa forma bubitelor nuau identificat-o ca fiind rubeola, rosela etc)

Sanatate multa si mergeti la dr...sa nu fie totusi vreo amigdala..
pupici

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput