Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 49 -

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Dedicut, kitzy multumim de incurajari

---------------------------------------------
2000 - extrauterina
2010 - sarcina oprita in evolutie 6s

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR HETEROZIGOTA
MUTATIA -675 4G IN GENA PAI- I HETEROZIGOTA
MUTATIA -844G IN GENA PAI- I HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns p@ulici spune:

sun ... ti-am raspuns pe mess, eu doar acum am vazut nu am net, acum sunt la mama

va salut pe toate

Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, Utrogestan 2/zi, O fetita nascuta prematur si devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min, Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare

Avem un ingeras care ne vegheaza de sus... Este fetita noastra Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui balanta_tm

mealex, hai ca incep sa ma enervez din cauza lui dr U .
Cum adica "nu se mai face" PAI? A decis ea in numele hematologilor sau cum? Si cum adica nu ai nevoie de Clexane? Cu sarcini pierdute si mutatii? Eu am impresia ca ea da Clexane in functie de toane.
De asemenea, Femibion pt MTHFR (inainte de a ramane insarcinata sau de a incepe FIV), cred ca este tot inventia ei...

balanta, nu e inventia ei cu femibionul...a citit pe schemele de fiv din ungaria
la fel si cu medrol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Citat:
citat din mesajul lui p@ulici

sun ... ti-am raspuns pe mess, eu doar acum am vazut nu am net, acum sunt la mama

va salut pe toate

Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, Utrogestan 2/zi, O fetita nascuta prematur si devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min, Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare

Avem un ingeras care ne vegheaza de sus... Este fetita noastra Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi

''Uneori, cand ai impresia ca totul s-a sfarsit,viata iti ofera de fapt un nou inceput. Totul e sa stii sa-l recunosti'' Richard Paul Evans

Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit(2007),1sarcina obtinut natural-oprit din evolutie la 3sapt si 3 zile gestational (2010)
MTHFR A1298C heterozigot, cardiolipina pozitiv, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot
Tratament: femibion 1/zi,folowise 1/zi,acid folic 5mg/zi,magneB6 2/zi,aspirincardio 100mg/zi(sau aspenter75),glucophage 1500mg/zi,Clexane 2x0,4/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

asa e, alla, a vazut pe schemele FIV din Ungaria (si nu numai), insa una e sa dai in timpul FIVului si alta e sa dai inainte de FIV tratament pt MTHFR. Probabil ca dr U deja incurca borcanele .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Balanta nivelul meu de homocisteina este ok 7.83 #956;mol/L [5 - 12]. Cred ca nu e nevoie sa ma stresez pentru Medyn forte. Iau Magne b6, omega+acid folic+b6+b12, femibion care si la randul ei are vitaminele necesare.
Parerea ta?

''Uneori, cand ai impresia ca totul s-a sfarsit,viata iti ofera de fapt un nou inceput. Totul e sa stii sa-l recunosti'' Richard Paul Evans

Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit(2007),1sarcina obtinut natural-oprit din evolutie la 3sapt si 3 zile gestational (2010)
MTHFR A1298C heterozigot, cardiolipina pozitiv, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot
Tratament: femibion 1/zi,folowise 1/zi,acid folic 5mg/zi,magneB6 2/zi,aspirincardio 100mg/zi(sau aspenter75),glucophage 1500mg/zi,Clexane 2x0,4/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Buna fetelor

Am de donat o cutie cu 10 seringi pre-umplute de fraxiparine 2850 UI Axa/0,3 ml. [anticoagulant din clasa heparinelor]

Expira: 04.2011

Cine are nevoie de el sa imi scrie la musetteFIV@yahoo.com .

Bafta multa fetelor

elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste" - Paulo Coelho

Infertilitatea este o boala. A avea un copil nu trebuie sa fie un lux

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adina_28 spune:

Fetelor care stiti daca pe doamna Uscatescu o pot gasi saptamana viitoare la spital? mai exact pe 2,3 sau 4 feb.
Parca ziceati ca nu e musai sa am trimitere, nu?

MTHFR-ambele mutatii heterozigote, 2 sarcini oprite in evolutie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Adina_28, o mai gasesti maine si luni din cate am inteles, apoi pleaca pana la jumatatea lunii februarie. Nu iti trebuie trimitere, dar sa ai la tine dosarul cu analize si ecografii de sarcina ca sa le studieze, il lasi acolo dimineata si il iei dupa-amiaza cand te duci dupa rezultate.

2 sarcini oprite in evolutie la 7 saptamani, respectiv la 9 saptamani, Gena MTHFR, mutatia C677T, heterozigot, Gena PAI, mutatia 4G/4G homozigot
pentru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

Buna seara fetelor,
eu nu prea scriu la acest sub, dar de citit va citesc zilnic, ma bucur si plang alaturi de voi.
Vreau sa va intreb un lucru: eu iau aspenter 1 la 2 zile, si luni urmeaza sa fac un cerclaj care presupune anestezie generala.
E ok sa iau sambata ultima pastila?
Stiu ca trebuie intrerupt inainte de orice interventie, pt. a nu exista risc de sangerare.
Pup !

Alina 14+
Multumesc Doamne pt. cel mai frumos cadou

Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani

Mergi la inceput