Ian-Feb2011- Bv Ppisic!! Hai Andri!(179)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Citat:
citat din mesajul lui dangabriela

Am reusit sa-l pacalim pe tati, sta cu bebe pe burta, sa va mai citesc un pic!
Ms de raspunsuri, dar eu vroiam sa stiu, laptele matern odata muls, unde il pastrez o ora , doua , pana sa il dau lui bebe? In frigider neaparat?? Si cum il incalzesc apoi? Sau poate sta la temp camerei?

Va pun acum o poza.

Pupici!

Cea mai fericita mamica de Andrei

nu pateste nimic o ora -doua la temp camerei..poti pune si in frigider si pui sticluta la apa fierbinte sa-l incalzesti

Tunde 36 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui ocsanica80

Multumesc tare mult la toate fetele pentru sustinere ;
Dupa ce am fost cu sotul in oras sa mancam parca mi-am revenit de tot ; mai trebuie doar niste ciocolata ;

39+ Maria-Sofia
AMR... 2 zile
Roxana

am incercat flori in fel si chip si nu am reusit sa il conving ....cand ii dadeam laptele meu facea figuri , il vedeam cum se stramba , cand ii puneam tatza la gurita o apuca de doua trei ori si incepea scandalul ....si neam sa il mai potolesti
eu m.am suparat , plangeam odata cu el ...si am ramas fara lapte ...sanii mei sunt f moi acum , daca ma mulg scot maxim 20 ml ....iar inainte am scos si 75 , dar daca el nu suge ca sa ma stimuleze ..eu am ramas fara lapte
sincera sa fiu nu mi.am inchipuit vreodata ca nu voi alapta ...mai ales ca am si sanii mari , stiu ca nu e o regula , si cand am fc eco la sani dr mi.a zis ca am canalele f bune si cand voi avea bb voi avea lapte calumea . Am avut si probabil aveam ...dar nu am avut cui sa dau . Pe alta parte ma bucur ca nu am fc vreo alta complicatie , mastita sau furia laptelui .

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza ..mami de pui scump Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

ADITA- nu te simti vinovata, nu toata lumea reuseste sa alapteze, si bebe mai are ceva de zis in toata povestea asta. Eu una stiu cat e de greu, uite si TUNDE zice, mai ales la bebei prematuri, dar nimeni nu e scutit de provocari.
Eu mergeam la clinici de alaptat si consilieri si doctori imi ziceau cand ma busea plansul ca nu reusesc sa alaptez, ca mult mai mult conteaza sa fiu linistita si calma decat orice altceva.Si impacata cu orice decizie as lua.

TUNDE - am avut si eu o colega in faculatate, a dat examen in a treia zi dupa ce a nascut... Abia s-a tarat in sala de examen saraca dar n-a vrut sa-l amane, era ultimul, ultimul.

Deci urmatoarele pe lista sunt 2 Roxanele... Hai Roxanici ! Curaj!

Mami de Patrick(29.04.2008) si 37+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocsanica80 spune:

eu si cu sora mea am fost alaptate exclusiv cu lapte praf din cauza ca tot asa mama saraca nu a putut sa ne alapteze; s-a chinuit incredibil de mult atunci de a reusit sa faca si o super infectie tare urata, bine nici nu erau pompe de san ca acum sau alte chestii de genul asta, si saraca de ea toata viata s-a ofticat ca nu a putut sa ne alapteze, dar sa stiti ca eu si soramea am fost cei mai sanatosi copii din famile, am facut toate bolile copilariei in copilarie, ca am fost la gradinita si aveam unde sa ne imbolnavim, umblam desculte prin zapada si niciodata nu am luat sau am facut antibiotic; acum ce sa spun imii doresc din tot sufletul meu sa imi pot alapta printesa pentru ca din tot ce am citit si am studiat nimic nu se compara cu laptele de mama, dar chiar daca nu voi puteam nu o sa fiu foarte dezamagita tocmai in ideea ca eu am crescut cu lapte praf;

39+ Maria-Sofia
AMR... 2 zile
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Am vazut pui frumosi foc si minunanti de Lili, Ache, Gabiu, Missmj, Roxx, Shines-Eduard creste ca din apa, Mica Daria, Lucia, Andryy, Crina,pisic

Doamne, frumosi copii!!!! Minunati!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

ADITA- nu te simti vinovata, nu toata lumea reuseste sa alapteze, si bebe mai are ceva de zis in toata povestea asta. Eu una stiu cat e de greu, uite si TUNDE zice, mai ales la bebei prematuri, dar nimeni nu e scutit de provocari.
Eu mergeam la clinici de alaptat si consilieri si doctori imi ziceau cand ma busea plansul ca nu reusesc sa alaptez, ca mult mai mult conteaza sa fiu linistita si calma decat orice altceva.Si impacata cu orice decizie as lua.

TUNDE - am avut si eu o colega in faculatate, a dat examen in a treia zi dupa ce a nascut... Abia s-a tarat in sala de examen saraca dar n-a vrut sa-l amane, era ultimul, ultimul.

Deci urmatoarele pe lista sunt 2 Roxanele... Hai Roxanici ! Curaj!

Mami de Patrick(29.04.2008) si 37+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

multumesc frumos

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza ..mami de pui scump Mihai

Mergi la inceput

Roxx;ce ti-a crescut fifitzaaaanu-mi vine sa cred!

PPSIC;Prima poza e ff impresionanta f intima cum stati acolo obosite amandoua..imi place de imi dau lacrimile.

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Aditzaaaaa...cum vine vorba asta,ca esti dezamagita de tine???Potoleste-te fata.Nici eu nu am lapte,am avut 2 zile in care am scos cu mare chin 20 ml din ambii sani dupa ce-i dadeam la bebe ceva.Care bebe apoi se chiraia de foame.
Am bocit si eu,da m-am conformat pana la urma,am vazut ca nu e si gata.Si cu muuulte kile de ceai de lactatie,muuulta apa...degeaba,degeaba.
Hai nu mai fii suparata,ca se supara si cupilu.

Mergi la inceput

FLUTURAS!
ANDRI31!

HAI CU VESTIIIIII!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Felicitari Diana!!
Bine ai venit pe lume Adeline Fienke !!!

mamica fericita de Elena Alexandra

Mergi la inceput