Ian-Feb2011- Bv Ppisic!! Hai Andri!(179)
Raspunsuri - Pagina 6
roxx26 spune:
LORI, ce tare esti, te duci in carrefour...eu nu prea am iesit, nu-mi vine s-o las pe bebitza cu altcineva, stiu, o sa-mi treaca pana la urma, dar parca e prea devreme.
Apropo de lasat bebe cu cineva, nu dati cu pietre daca am mai intrebat (ca de vrut am vrut, dar nu stiu daca s-a si concretizat): Catalina mea nu vrea nici suzeta nici biberon. Buuun. daca scot laptic cu pompa si tre sa plec si eu pe undeva, cum se prespune ca-l mananca???
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
ziki spune:
roxx, vezi ca ai scris o litera gresit la mesajul de sub numele de utilizator, pTintesa...
ce-mi arde mie acum

copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana
de flavia si
cu felix -> 36s
AMR 20 de zile
florintunde spune:
Ziki!!!!!!!!!
UNDE SA MERGI BRE?
UN TE -NGHESUI?
MAI STAI UN PIK..
Respira adanc ...culca-te..daca se intensifica si devin mai dese..poate vrea buba afara...bine ar fii sa mai stea

Tunde
36
saptamani
Sonia-Diana si mami de ursulet Mario
04.03.2004
da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen
"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian
ppisic spune:
Dragi colege, am reusit si eu sa devin mamica:)
Bebelina noastra s-a nascut natural, azi la 5:38 ora locala (+1 in ro).
Adeline Fienke are 3685 gr si 52 cm e roza si urlatoare :)
Noi suntem acasa acum, dar eu sunt zobie...am sa revin in alta zi cu detalii :)
pupici
Diana,
40+ 
Pe drum
Dear baby
Cutia cu surprize
Shines spune:
Felicitari Diana!!
bine ai venit pe lume Adeline Fienke !! sa ai o viata minunata si fericita alaturi de parintii tai! un buchet mare de
pentru mamica 
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei
ziki spune:
FELICITARI DIANA!!!
BUN VENIT PE LUME ADELINE!!!
felicitari mami, numai bine, sanatate, Adeline mare frumoasa si necolicoasa iti dorim!!!
sanziana
de flavia si
cu felix -> 36s
AMR 20 de zile
ziki spune:
nu stiu unde ma grabesc fetelor 
dar m-am spalat pe cap, mi-am facut unghiutele, sunt sandy belle acum.
dar ma gandesc doar la ceva. din moment ce nu mai am lichid aproape deloc, nu se poate ca (virgula) corpul sa emita copilutului semnalul ca ar cam trebui sa iasa pentru ca nu mai are resurse?
nush, poate asta e explicatia contractiilor. poate ii face training in vederea trans-bordarii 
zic si eu... 
sanziana
de flavia si
cu felix -> 36s
AMR 20 de zile
Leeloo21 spune:
adryii..la multi ani pt cei din fa ta:D 
ziki..fa un pic de nani daca poti! curand vine bebelina si e bine sa te prinda odihnita! 
ppisic..felicitari!sa va bucurati de minune toata viata! esti deja acasa? sau acolo ai nascut? 
bune informatiile legate de ciocolata..m-am mai linistit..k la cata am bagat in mine sarcina asta..nstinctul meu cred ca a fost bun:)
Cristina si Alin, parinti super fericiti de
Tudor,pestisor de 12.03.09 si de fluturas de 29+ 

nasterea in apa
pozici dragute
aditzaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ocsanica80 Buna ziua dragi mamici si burtici, am fost la doctor si venim cu vesti noi; asadar miercuri 26.01 este marea intalnire cu printesa mea; de cand am fost la doctor m-au cuprins toate emotiile, toate gandurile aiurea (vb lui serbi parca incepe sa mi se parca ca o sa fie ceva aiurea) si am si bagat 2 reprize de bocit; asa ca am o forma de zile mari; colac peste pupaza ma mai ingrijoreaza si bataile inimii lu bebe pentru ca la ultimile 2 contrale avea 138 resspectiv 132 de batai pe minut si azi avea peste 160 dar am vazut ca dotorul nu era alarmat deloc; sa cred ca este normal pentru ca eu ca idioata nu l-am intrebat de fapt am realizat abia acum asta ![]() ![]() ![]() ; offfffff cred ca am cea mai proasta zi; 38 + Maria-SofiaRoxana |
hey ...ce te.a apucat ? stai mai linistita ca asa avea si al meu inainte cu o saptamana , nu e nici o problema , si daca ar fi fost vreuna iti spunea rotaru ....hai mobilizarea , fara lacrimi si stres , ok ?

mai citesc si revin
D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu

aditza ..mami de pui scump Mihai