Ian-Feb2011- Bv Ppisic!! Hai Andri!(179)
Raspunsuri - Pagina 2

bebelu86 spune:
bebelu86 spune:
 aaaaaaaa
si ma inscriu si eu p listuta cu pofta de dulciuri.
dupa ce ca in toata sarcina am balotat la greu..acu vreau si mai multe 

dar cand ma uit la suncile ce au ramas atarnate la burta, imi trece pofta si incerc sa ma abtin.
 dar cand ma uit la suncile ce au ramas atarnate la burta, imi trece pofta si incerc sa ma abtin. 
mai bag cateodata niste cozonac, chef, bomboane, napolitane. dar asa un pic sa imi fac pofta
astept sa imi dea dr ok sa ma apuc de gimnastica. nu se mia poate domne asa.
Bebelu cu cea mai frumoasa buburuza  Natalia Maria (30. 12. 2010)
 Natalia Maria (30. 12. 2010) 

ocsanica80 spune:
ocsanica80 spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui Shines 
 heiii..cum sa fie mai cea mai proasta zi ? ha? te bat pai mai ai doua zile si iti vezi minunea..asa o intampini tu ? nu ai voie sa fi suparata si stresata. daca dr nu s-a alrmat nu te alarma nici tu, totul va fi ok. MAI AI DOUA ZILE..deci, pune totul la punct, gandeste-te cu drag la perioada sarcinii, bucurate de burtica cat ti-a mai ramas, este cea mai frumoasa si bogata perioada pentru o femeie..cu calm, cu rabdare..fara teama..doar cu emotia intalnirii ''chiriasului tau'' ok ???     Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei | 
shines

ca de obicei esti o draguta; cred ca starea mea este si din cauza ca de 2 zile nu prea am dormit bine, mai ales ca de aseara cu zapada asta ne-am mutat in bucuresti si nu este prea bine prin straini
ca de obicei esti o draguta; cred ca starea mea este si din cauza ca de 2 zile nu prea am dormit bine, mai ales ca de aseara cu zapada asta ne-am mutat in bucuresti si nu este prea bine prin straini  ; dar gata trebuie sa ma calmez si sa imi astept minunea cu zambetul pe buze;
; dar gata trebuie sa ma calmez si sa imi astept minunea cu zambetul pe buze;acum in alta ordine de idei aveti cei mai frumosi copii din lume si maimutica mica m-a topit dar si stefanut este un dragut si un scump asta ca sa nu mai vb de Eduard care chiar este cel mai frumos barbatel din lume;
 38 +
38 +   Maria-Sofia
 Maria-SofiaRoxana

missmj spune:
missmj spune:
| Citat: | 
| dar gata trebuie sa ma calmez si sa imi astept minunea cu zambetul pe buze; | 
Bai da, asa te vrem...calmeaza-te , fii fericita ca in curand te vei intalni cu minunea ta .si profita de ultimele zile...DORMI !! o sa dormi maxim trei ore legate dupa ce vine bebe !

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei
 !  (12.01.2011)
!  (12.01.2011) 

florintunde spune:
florintunde spune:
 Veni si IO..un pik mai bine dispusa
AM PLATIT SCOALA! AM FACUT TREI TURE DE ORAS CU MUZICA DATA LA MAXIM

..cine ma vedea cu burtihanul mare cand ma dadeam jos din masina//cine stie  la ce s-a gandit
..cine ma vedea cu burtihanul mare cand ma dadeam jos din masina//cine stie  la ce s-a gandit 
ANA ANTO!FELICITARI..SA-TI CREASCA MARE PUIUL!!

Miss mj;

Mica daria;si MARIO avea bubitze..am strans una...si i-a ramas locul muult timp trec pe la 5-6 luni...se curata pielea!
trec pe la 5-6 luni...se curata pielea!
Ocsanica;ticaie ceasul tic-tac vei avea galerie la maxim
tic-tac vei avea galerie la maxim  ..be positive!!!!
..be positive!!!!
Lorich;nu stiu cum s-a intamplat..dar azi am vazut-o prin oras...merge in picioare..traieste..deci nu se moare nici din cauza asta
 ..
..
Raportez;set de mameloane latex nuk cumparate...bifat!..20 lei..par mai moi..
Tunde  36
36 saptamani
 saptamani Sonia-Diana  si mami de ursulet Mario
Sonia-Diana  si mami de ursulet Mario 04.03.2004
                          04.03.2004
  da Doamne sa stea buburuza  mea in burtica pana la termen
 "fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

missmj spune:
missmj spune:
 Am terminat curatenia la bebe...ce bine ca doarme si ma lasa sa imi termin treaba  .
.
Fetelor care alaptati...sa imi ziceti si mie va rog daca va goliti sanii dupa fiecare alaptare !
Gata, ma intorc la treaba, mai am 3 camere 
Carmen , mamica fericita de   bebe mumos Andrei  !  (12.01.2011)
!  (12.01.2011)

florintunde spune:
florintunde spune:
 Bebelu; ..de maine domsoara o sa fie mai cuminte...o sa va intelegeti de minune..numai in doi
..de maine domsoara o sa fie mai cuminte...o sa va intelegeti de minune..numai in doi

Sa stii ca multe femei se ingarasa mai tare in timpul alaptarii,decat in sarcina..altele din potriva//asa ca mai baga niste cioco..un pic de endorfina in plus nu strica

Tunde  36
36 saptamani
 saptamani Sonia-Diana  si mami de ursulet Mario
Sonia-Diana  si mami de ursulet Mario 04.03.2004
                          04.03.2004
 "fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

bebelu86 spune:
bebelu86 spune:
| citat din mesajul lui missmj Am terminat curatenia la bebe...ce bine ca doarme si ma lasa sa imi termin treaba  . Fetelor care alaptati...sa imi ziceti si mie va rog daca va goliti sanii dupa fiecare alaptare !  Gata, ma intorc la treaba, mai am 3 camere  Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei  !  (12.01.2011) | 
eu nu ii golesc k buba mananca ff des si dc as sta sa ii golesc nu stiu dc mai ramane ceva pt ea. si din bibe nu papa..asa k stau asa
noaptea k mananca mi rar, se umplu rau si cam dau p afara. dar ma rez mandra imediat

ce bn kte lasa sa mai faci cate ceva in casa..eu nu am facut nimimc..
 astept sotu sa vina sa o pasez lui sa pap si sa mai fac cate ceva
 astept sotu sa vina sa o pasez lui sa pap si sa mai fac cate cevaspor

Bebelu cu cea mai frumoasa buburuza

bebelu86 spune:
bebelu86 spune:
| citat din mesajul lui florintunde Bebelu;  ..de maine domsoara o sa fie mai cuminte...o sa va intelegeti de minune..numai in doi   Sa stii ca multe femei se ingarasa mai tare in timpul alaptarii,decat in sarcina..altele din potriva//asa ca mai baga niste cioco..un pic de endorfina in plus nu strica    Tunde  36  saptamani  Sonia-Diana  si mami de ursulet Mario  04.03.2004  da Doamne sa stea buburuza  mea in burtica pana la termen "fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian | 
sa sti ca azi fiind doar noi2, a fost mai linistita... nu stiu dc are vreo legatura k am ramas doar noi sau nu..dar m-am inteles mai bine cu ea.
chiar astept sa vina sotu cu niste bombo m&m

as baga tone din bomboanele astea

Bebelu cu cea mai frumoasa buburuza

Shines spune:
Shines spune:
 si eu tot cu smotruiala bebe doarme de la 2 asa ca mi-am facut de cap..mai am in baie de frecat si de spalat parchetul
 bebe doarme de la 2 asa ca mi-am facut de cap..mai am in baie de frecat si de spalat parchetul
eu nu mai inteleg nimic..am plecat din spital cu 53 kg..si tot atatea am..mi-am mai rezolvat eu celulita de pe fund si picioare..da kg tot am..3 mari si late. gimnastica fac,smotruiala bag..da nu slabesc.
si nici nu pap ca inainte..nici dulciuri nu mai bag de vreo 2 sapt.

Simo - mamica  de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei

dangabriela spune:
dangabriela spune:
 HEYYYYYYYYYYYYYYYY!!!!!!!!!!!!
Am aparut si noi, in sf acasa!
In primul rand vreau sa va multumesc tuturor pt sustinere si incurajari!M-ati ajutat f mult in mom dificile!
Multi pupici dulci pt voi

prietenele mele dragi !
 prietenele mele dragi !
Shubulina si Tunde va iubesc !!

Acum sa revenim: nu vrea sa imi mai amintesc prin ce am trecut, important e ca acum suntem bine, acasa si incercam sa ne acomodam. E mai greu cu alaptatul pt ca bebe nu prinde bine si ma musca, dar am reusit cu mameloane de silicon si pompita sa scoatem laptic pt pici. I-am mai dat si supliment pt ca nu se satura, dar vad ca de azi  am ceva mai mult laptic.
Intrebare: cum ( eventual frigider??) si cat timp se poate pastra laptele de mama?? Dar laptele praf? odata facut si neconsumat se arunca?
Important: vineri in salonul in care eram, a fost adusa si Catalina. Este ok, are si ea probleme cu alaptatul dar sper sa se rezolve si la ea. Are o fetita superba, Andrei cred ca deja a pus ochii pe ea!! Cred ca azi or fi ajuns si ei acasa. 
Am poze dar inca nu am pus pe site mai pasuiti-ma putin!
Inca o intrebare: de cate ori e normal sa faca pe caca pe zi???
Nu am citit nimic din urma, dar o sa o fac, sper eu curand. Mi-a fost tare dor de voi!Va pupacesc tare de tot si revin cat mai curand!!

FVL heterozigot, 38 de saptamani
 FVL heterozigot, 38 de saptamani  Andrei
 Andrei