Strumfi si prichindei iulie-august 2011(13)
Raspunsuri - Pagina 6
lisssa_ana spune:
7-8 kg e chiar foarte putin,14-15 e mai realist.
Asa si mie cu alaptatul,as fi mancat si masa daca nu avea nimic pe ea
.
fiecare cu organismul/metabolismul si stilul de viata. Sedentarismul te omoara,e foarte importanta miscarea,FOARTE!!!
Mama de Ana si
16+
anaemi spune:
Eu pana acum nu am luat "decat" 4 kg
. De unde le-am luat habar nu am ! 
-Paine nu mananc, doar foarte putina si asta de max 3 ori pe sapt (nu mamanc ca nu mananc,nu "de cura"),
-dulciuri , e drept ca imi plac, dar acum mananc f rar ca nu mai ma atrag
- dupa ora 19, max 20 nu mai mananc, ca nu mai pot si ca mi s-ar face rau altfel
-gras nu mananc ca nu imi place
-prajeli nici atat, poate doar niste cartofi prajiti, dar si aia rar
Chiar habar nu am cum de am luat atat. Am plecat de la 54.3 ,(am 1.67 m). La Filip am luat 18 kg, iar la Anastasia 16. Dupa nastere, la amandoi am scapat de 5 kg iar apoi in prima sapt de inca vreo 2-3.
Dupa Filip, am ajuns la greutatea inuitiala dupa 6 luni,iar dupa Anstasia in primele 2 luni.
Acum doar 7-8 kg nu as putea sa iau nici sa ma bati
. Vorba adrei,ma ingrasa si aerul. Apropo adra, maine ma duc la medic si sper ca o sa aflu ceva in legatura cu rooming-ul. 
A! Inca ceva si 2.5 - 3 kg minim mie mi se par ff putin. Pai ai mei copii au avut peste 3 kg (F. 3.600, A.3.450)+ 1 kg lichidul si placenta+ce apa am mai retinut organismul+
care aveau si alea cred ca 1 kil in plus
+ restul ![]()
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) &
16+
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
anaemi spune:
Mi-am mai amintit ceva!
Am vazut niste exercitii Pilates pt gravide. dar tanti aia cred ca avea vreo 7 luni si topaia de numa. Pai eu daca sar asa ca ea simt ca imi pica burta si ma dor toate oasele
!
As vrea sa fac ceva miscare , dar nu stiu cum ! Idei???
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) &
16+
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
adra_bell spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anaemi Mi-am mai amintit ceva! Am vazut niste exercitii Pilates pt gravide. dar tanti aia cred ca avea vreo 7 luni si topaia de numa. Pai eu daca sar asa ca ea simt ca imi pica burta si ma dor toate oasele As vrea sa fac ceva miscare , dar nu stiu cum ! Idei??? Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 16+ Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda. Dragostea nu cade niciodata... |
eu ma straduiam sa fac plimbari in fiecare zi, aveam traseu, dar nu mereu puteam sa-l duc pana la capat. Picioare umflate inca de la 16 sapt, copilul pozitionat foarte sus, imi strivea toracele, plus contractii nedureroase, cateodata abandonam, ma asezam pe o banca si-l sunam pe sot sa vina sa ma ia
Ce s-ar mai distra fii-mea sa fac Pilates, si-asa ma pune zilnic sa dansez ca Peter Pan
blog
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank"> Eva cu obrajori ca marul - concurs CHIC - adr.jpg
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
babyblue spune:
fetelor, eu stiu ca nu o sa pot sa iau doar 7-8 kg. :)
este insa un taged, ca dc imi spun, lasa capot sa ma ingras oricat, pai cred ca iau si 30 de kile lejer.:)
_
Babyblue va pupa pe toti!!
10+
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.
ilida spune:
Eu sunt la prima sarcina, si mi-am propus sa mananc ceea ce imi cere organismul. El stie mai bine de ce are nevoie.
Pana acum a fost asa: in saptamanile 5-7 am mancat numai covrigei sarati, beam apa si dormeam. Dupa asta au inceput greturile si nu puteam manca decat uscaturi si fainoase: pizza, paste, migdale si pepene verde. Acum tot fainoase imi vrea bebele: paine alba (o detestam inainte) cu nuci si sare, fasole batuta/frecata si mai vrea cola (inainte cu consumam carbogazoase). Legumele imi provoaca o aciditate de nedescris si imediat le dau afara.
Vi se pare ceva sanatos in tot ce am putut manca eu pana acum? Nu, nici mie. Dar doctorii si toate articolele citite spun ca in primul trimestru este bine sa mananci tot ce poti tine in stomac, indiferent de calitatea mancarii, dar sa plusezi cu vitamine daca ceea ce mananci nu e prea sanatos. Asa ca am luat vitamine din ziua in care am aflat de sarcina. Bebe pare bine dezvoltat, chiar mai maricel cu o saptamana. Iar eu acum la 13 saptamani am greutatea de la inceputul sarcinii (pt ca am scazut si apoi revenit)
Din trimestrul II (sau de cand nu prea mai vomitam) putem sa ne gandim mai cu atentie la alimentatie. Parerea mea este ca aceste cure, chiar si atent alese, nu pot face bine in sarcina. De exemplu la mine cu aciditatea asta sa mananc salate ar fi dezastru. As ajunge apoi sa ma tratez de ulcer sau mai stiu eu ce in loc sa imi vad linistita de copilas.
Dupa cum spuneam, eu sunt genul care-mi ascult corpul. Unele mamici sunt mai cerebrale, vor sa aiba totul sub control... E optiunea fiecareia, atata timp cat nu uitam ca e important sa fim sanatoase si puternice pt ca mult timp de acum incolo viata unui copil va depinde mult si de sanatatea noastra!
Va pup si va doresc intelepciune in alegerea alimentatiei!
maribell spune:
bine v-am gasit burtici
eu sunt maria si sunt insarcinata in 13 saptamani
am sarcina jos, care imi da niste dureri pe care le calmez cu no spa si utrogestan, si o rana sangeranda pe col, pe care nu stiu cu ce o sa o trateze dr-ita mea
sper sa ma primiti si pe mine in grupul vostru......
am acasa o fetita de 7 lunite si speram ca surioara/fratiorul din burtica sa se nasca sanatos si la fel de cuminte
MARIA
SUPER FERICITA
cu
ANDREEA ANTONIA
06.06.2010 
si......BOMBA
cu
13 s 
GALERIA ZAMBETELOR
FLORICELE DE LILIAC CRACIUNOASE 
PUPICI TUTUROR 
maribell spune:
vad ca vb de kg......
la prima sarcina am luat 11 kg...do
ar pt ca am avut diabet gestational si deci am fost la dieta, mancam numai salate si gratar, fara paine, paste , dulciuri si prajeli.
acum am luat in 13 saptamani 4 kg deja si am o pofta de mancare......mama mama ![]()
cred ca o sa ma apuc de mancat mere, ca sa nu mai bag mancare....sa vedem daca imi iese ![]()
cred ca
.....somn usor
MARIA
SUPER FERICITA
cu
ANDREEA ANTONIA
06.06.2010 
si......BOMBA
cu
13 s 
GALERIA ZAMBETELOR
FLORICELE DE LILIAC CRACIUNOASE 
PUPICI TUTUROR 
Oanamares spune:
Maribel, esti insarcinata in 13 sapt si ai un bb de 7 luni??? Felicitari pentru curaj!!!
babyblue spune:
maribell, bine ai venit la odiseea noastra!
_
Babyblue va pupa pe toti!!
10+
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.