Strumfi si prichindei iulie-august 2011(13)
Raspunsuri - Pagina 15
v_florina spune:
Imi pare rau pentru fetele care inca se simt rau.
Eu nu am avut niciun simptom de sarcina. Ma simt f bine in continuare. Ah, inainte sa raman insarcinata, in fiecare luna inainte sa-mi vina ciclul citeam ca disperata despre simtopme sa vad daca am ramas. Asadar daca era sa ma iau dupa simptome... Acum am doar acea roseata pe pielea de pe sani si abdomen, despre care am inteles ca poate aparea la sarcina si trece dupa. Nu ma deranjeaza, nu ma mananca, doar ca este pielea mai rosie.
Eu ma bucur de momentul de acum. Macar burtica nu este mare, ciclu nu am, toata lumea ma rasfata... 
Cand am fost mai demult la gineco m-a intrebat cum suntem (eu si sotul). Si i-am spus ca asteptam sa trecem de trimestrul 1. Mi-a replicat ca ar trebui sa invat sa ma bucur de fiecare moment in sarcina, pentru ca dupa ce se termina trim. 1, vom astepta sa treaca trim. 2, apoi vom astepta sa nasc, apoi vom astepta sa faca bebe un an samd.
Asadar fetelor (babyblue in special care este panicata), bucurati-va de aceste momente!
maribell spune:
ROBERTA 84....eu in sarcina am luat homeopate pt durerea din gat:pt durerea de la inceput homeogene 9 se suge o pastiluta la o ora, eu sug cate 2 ca sa fiu sigura, pt tuse seaca sau expectoranta siropul stodal sau stodal granule care de asemenea se sug.la mine si la fetita mea dau rezultate bune si stau cu inima impacata ca sunt doar din plante.rau nu au ce sa-ti faca.....daca vrei incearca si asa, pana sa ajungi la antibiotice....
iar oscilococcinum e bun pt racelile usoare....
sa te faci repede bine
MARIA
SUPER FERICITA
cu
ANDREEA ANTONIA
06.06.2010 
si......BOMBA
cu
13 s 
GALERIA ZAMBETELOR
FLORICELE DE LILIAC CRACIUNOASE 
PUPICI TUTUROR 
mamutz spune:
Din ce am intrebat eu tantum verde si altele de gen, nu sunt permise in sarcina.
Eu ma bucur in fiecare moment de sarcina, dar tot raportez azi o stare de kk![]()
M+au durut ligamentele juma de noapte, acum sunt ametita, imi este foame dar defapt nu imi este
si tot asa....
Ieri mi+a fost si putin rece la picioare si imi era teama sa nu fi racit pe la burtica, dar mi+au trecut durerile cu nospa, deci tot ligamentele.
Da sunt buimaca rau.
Roberta84 spune:
Maribell, multumesc de sfat! Numai ce a venit sotu de la farmacie, i-au dat intr-adevar homeopate , doar ca aici au alte denumiri , ceea ce a cerut cu denumirile care le cunoastem noi din Romania, astia aici nu au auzit , dar vad ca sunt 100% din plante asa ca le iau cu incredere , sper sa isi faca si efect.
VA pup pe toate si va doresc SANATATE ca e mai buna ca toate!
15+
Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !
mamutz spune:
Apropo de miscarile lui bebe, eu simnt ceva gadilaturi. Eu nu mananc dulciuri in mod obisnuit, dar aseara am mancat cateva cubulete de ciocolata si ce ma gadila.....
. Acum nu stiu daca e bebe sau nu, dar ce ar putea sa ma gadile din interior. Mai simnte cineva asa. Eu sambata fac 16 sapt.
15+
fecian spune:
Am fost azi pentru prima data la bazin...suuper fain
Cred ca de azi o sa merg cam in fiecare zi la pranz. O juma'de ora de dat din maini si din picioare e o adevarata bucurie pentru suflet.
Cu celelalte simptome am cam uitat in schimb ma dor sanii de nu mai pot. Am impresia ca astia o sa fie cat casa pana la nastere
Nu imi vine sa cred cat de mult au crescur...si probabil cat o sa mai creasca

...eu nici inainte nu eram mica in bust (80D)...ei acum Pamela anderson scrie pe mine....
E vreuna care are asa ceva?
La prima sarcina mi-au crescut nu zic, de la 75D la 85D si au ramas dupa la 80D...dar acum daca tot cresc...oare cu cat o sa raman dupa????
Ca eu nu sunt genul care sa aprecieze sanii mari, din contra....la statura si figura mea cred ca sunt de-a dreptul urati 
Felicia,
mami de scufundac atomic, Gabriel
(23 Mai 2008) si
12+ cu
Nasterea lui
Gabriel 
_
Simply happy!
v_florina spune:
Si ai mei boobs au crescut, dar pentru ca erau exact la marimea potrivita inainte, acum arata ca doar mai 'tantosi'.
_
10+
Ireth spune:
la ce bazin ai fost?
si ai vorbit in prealabil cu doctorul ginecolog de asa ceva? nu ti-e frica de eventualele infectii?
te intreb pentru ca si eu vreau sa merg, dar mi-e cam frica sa nu racesc, sa nu iau cine stie ce ciuperci si altele...
maribell spune:
MAMUTZ iubita eu in sarcina precedenta mancam expre ceva dulce doar ca sa-l simt
dulcele ii da energie si misca mai mult....
MARIA
SUPER FERICITA
cu
ANDREEA ANTONIA
06.06.2010 
si......BOMBA
cu
13 s 
GALERIA ZAMBETELOR
FLORICELE DE LILIAC CRACIUNOASE 
PUPICI TUTUROR