Strumfi si prichindei iulie-august 2011(13)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

Citat:
citat din mesajul lui Babylicious

Buna dimineata burtici! Eu vad ca tot nu ma potolesc cu greturile... mai e cineva care inca mai are(sau a avut) si la 15 sapt? ca vreau si eu sa mananc normal...m-am saturat de mere si bake rolls cu sare
Pupici

15+ cu

babylicious greturile vor fi din ce ince mai suportabila...pana misca bebelina
curaj...mai e un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui omibaba

Durerile de cap pentru mine nu sunt un lucru obisnuit. Eu foarte rar ma trezesc cu cate o durere de cap.
Acum poate e de la hormoni sau cine stie ce alta cauza.
Cum am vomat parca m-am linistit putin, iar durerea s-a diminuat. Dar asta numai pentru o ora. Acum inca mai port cumplita durere de cap. La fiecare pas facut mi se zguduie creierii.
Sper sa fie doar o faza si nu un obicei.
Sotul meu e deja ingrijorat, tinand cont ca pana acum m-am simtit normal si fara greturi sau varsaturi, nu tu durere de cap, doar niste banale balonari.

Mai astept sa vad cum se comporta durerea, iar de nu trece ma duc si cumpar no-spa.

14 +
Acelasi lucru mi s-a intamplat si mie.. niste dureri de cap ingrozitoare cum nu avusesem niciodata!! Si asa am inceput sa iau vitamine prenatale de la multicentrum , mi s.a spus ca ar fi mai bune ca elevit si vad ca nu ma mai avut dureri de cap , insa le iau doar de 3 zile , asa ca ... o sa vad daca intr-adevar au efect. In schimb am o durere in gat pe care o tratez doar cu ceai de lamaie si miere dar nu prea vrea sa treaca...

15+

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Mergi la inceput

A , eu ca sa il multumesc si pe tati , pt ca e invidios ca nu poate simti si el bebica, il pun cu urechea lipita de burtica exact in locul unde mi-a pus doctorita aparatul acela cu care am ascultat inimioara, si reuseste si el sa o auda. Nu mereu ce-i drept o zi da alta ba , dar totusi aude clar uneori. Si ca sa ne convingem ca nu ni se pare , s-a pus si sora-mea cu urechea acolo si a auzit si ea, asa ca sigur e bebe. Daca uneori am "concert " in intestine , nu mai reuseste sa auda pt ca zgomotele sunt mai puternice si astupa inimioara lui , insa uneori se aude

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roberta84
In schimb am o durere in gat pe care o tratez doar cu ceai de lamaie si miere dar nu prea vrea sa treaca...

Pentru durere in gat poti lua Strepsils, tantum Verde sau alte chestii de genul asta. Daca nu-ti trece intr-o saptamana trebuie sa mergi la medic, sa nu fie o infectie care sa necesite antibiotic (poti lua antibiotic in sarcina, doar ca trebuie sa ti-l prescrie medicul).

12+
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

ziua buna tuturor burticilor,

vroiam sa va intreb, unde e cazul bineinteles, cum faceti fata stresului de la servici astfel incat sa nu il afectati pe bebe...... Eu am avut ieri o zi si grea si mai putin placuta astfel incat din cauza stresului am avut dureri de burtica si nici n-am reusit sa dorm deloc azi noapte . Am o sefa care vrea cu tot dinadinsul so tin minte pentru ca i-am incurcat planurile cu sarcina mea si nu prea stiu cum sa gestionez situatia fara sa-l afectez pe bebe.......ca sunt si o mare proasta si ma consum

viitoare mami de strumf nazdravan
17+ Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

pufi79, ti-e frica ca te poate da afara de la locul de munca?

Mergi la inceput

Mersi burtocika , chiar acum il sun pe sot sa mearga la farmacie sa imi ia, cred ca tantum verde pt ca strepsils nu stiu daca au aici ..

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oanamares spune:

Va pup, burtoaselor!
Eu simt din ce in ce mai slab greturile si cred ca sunt pe cale sa treaca de tot, asa ca astept trimestrul 2 cu mare drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Babylicious

Buna dimineata burtici! Eu vad ca tot nu ma potolesc cu greturile... mai e cineva care inca mai are(sau a avut) si la 15 sapt? ca vreau si eu sa mananc normal...m-am saturat de mere si bake rolls cu sare
Pupici

15+ cu

Eu am 17 sap si 5 zile si inca am greturi pe tot parcursul zilei si dau la ratuste in fiecare dimineata

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 17 +
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ireth

maribell multumesc mult de sfaturi, m-ai mai linistit!
laura13 am 26 de ani, fac 27 in iunie, cred ca de-aia nu a pomenit nimic doctorita... oricum, multumesc de lamuriri!

Apropo de miscarile bebelui... acum vreo doua saptamani am simtit in mai multe ocazii niste ... nici nu stiu cum sa explic... ca si cum imi tremura carnea pe mine, pe burtica, dar intr-un singur loc. NU erau contractii, si clar nu erau gaze, stiu sa fac diferenta. Eu am avut senzatia ca cineva loveste din interior. Am citit mai multe descrieri si cea care mi s-a parut cea mai asemanatoare cu a mea a fost cea cu "aripi de fluture".
Nu stiu ce a fost, toata lumea imi spune ca e mult prea devreme pentru a simti miscarile, dar eu stiu ce am simtit si stiu ca nu am mai avut asa ceva... si de-atunci, nici ca am mai simtit!
S-a mai lovit cineva de asa un caz?

si eu simtiam niste chestii ciudate pe care la momentul ala nu stiam sa-l descriu si nu eram sigura daca este bebe, dar la mine s-au repetat zilnic si au devenit tot mai intense asa ca in putin timp am avut certitudinea ca este bebe.

Poate, daca vrei ,o sa-ti pui la semnatura varsta sarcinii sa putem face si legaturi intre varsta sarcinii si simptome

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 17 +
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput