Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (28)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy81

HEIIII FETELE UNDE SUNTETI AZI?

Pe la voi e vreme frumoasa si ati iesit afara? la noi e cu minus 10gr si nu stiu daca e bine sa o scot pe piticanie afara asa ca stam la caldurica in casa
RAMONA si CARINA papa tot la 3 ore mai mult nu o pot tinea fost odata o exceptie ca a stat 5ore fara titidar si atunci am fost la cineva si era tinuta tot din brate in brate si nimik nu maraia

A mea fetita de 2 zile seara ii iau febra si tot 37gr are e de rau sau ce inseamna asta?ieri a avut si 3 scaune pe zi dar azi inca deloc

VOI ce le dati la bb cand sughite?

revin ca sa trezit

CAMI mami de ALEXIA 27.01.2006 si CARINA 10.10.2010

Cami, 37 la bebei nu e febra, e ok. De abia de la 38.5 dam ceva pentru febra :)

La Alexandra am incercat cu o gura de laptic sau ceai cand sughite. Cateodata are efect, cateodata nu. De obicei se enerveaza cand sughite mai mult si incepe sa planga - atunci ii trece instant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna ziua. Am revenit. Treaba urgenta a fost sa merg iar la inspectoratul scolar sa vorbesc despre concediile medicale ce mi le-a platit scoala si e prea putin cat am primit. Asa...imi tranteste tipa de acolo ca se aplica reducere de 25% si la CM si imi zice legea (118/2010)...buuun...iau hartiile si plec...plec la CAS si intreb acolo...tipa se uita la mine ca la masini straine/ozn si zice ca nu a auzit de asa ceva. Am ajuns acasa ca trebuia sa il hranesc pe Vlad( a ramas cu soacra-mea acasa), ma uit pe lege si spune clar ca un CM va fi mai mic dupa ce se aplica taierile la salarii din iulie incepand, pentru ca se reduce si cotizatia, dar CM pentru prenatal si maternitate e 85% din brutul avut cu 6 luni inainte de a intra in concediu....
Asa ca azi ma apuc sa scot legi la imprimanta, sa subliniez cu rosu ce trebuie, sa fac cerere catre juristul inspectoratului, si de nu se rezolva situatia , fac rost de bani si ii dau in judecata.
Voi ati luat tot asa ca mine concediile? adica din cei 85% cuvenite, vi s-a taiat inca 25%?

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
http://radiobestpower.no-ip.org:8989/listen.pls

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

doamne Mariuk ce incompetenti!!!!!!!!!!!! nu se taie CM pre si post natal cu 25%, numai indemnizatia cu 15%! sa aveti grija fetelor ca si la indemnizatii se greseste, a patit-o o prietena: in loc sa-i calculeze 85% din media de pe ultimele 12 luni si apoi sa reduca 15%, i-au calculat 85%-15%=70% din media pe ultimele luni! diferenta nu e mare, e de vreo 30 de ron la salariul ei dar se aduna! noroc ca si-a dat seama!!

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Buna ziua tuturor!
Multumim mult fetelor pentru urari!

Meme de Maiu si Lulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

buna

Aveti o viteza fantastica, abia reusesc sa citesc in diagonala.
La noi nu e nimic nou, doarme ziua in carucior si noaptea in pat cu mine. Se foieste la fel de rau cand doarme noaptea si se trezeste din 2 in 3 ore ca sa pape. Eu ma trezesc din ora in ora ca sa o calmez, caci altfel se foieste pana se trezeste . Sunt praf... abia mai reusesc sa ma joc cate putin si cu cel mare :(.

Sanatate multa puiutilor bolnaviori , sper sa le treaca repede.

Si ca de obicei vin cu o intrebare. Incerc sa explic intai: Biancai i s-a infectat vaccinul din maternitate, cel facut in manuta. Mereu a fost un pic inflamat si rosu, dar acum 2 zile a facut varf galben care s-a spart cand am sters-o dupa baita. I-am pus baneocin. Acum e ca o bubita care pare sa se vindece.
A mai patit cineva asa?
o zi buna tuturor

Irina, mami de Vlad (26.08.2005) si Bianca(12.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

La multi ani celorlalti sarbatoriti!

Meme de Maiu si Lulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

irina, eu stiu ca asa trebuie sa se faca, s-a mai vorbit de vaccin si parca asa au zis toate fetele, ca trebuie sa se faca rosu si sa puruleze, inseamna ca si-a facut efectu....mai intreaba si doctoru daca esti ingrijorata! lui Darius i s-a rosit dar inca nu e purulent...dar noi suntem mai mici!!!

office draga, nu ne servesti cu nimic? ...zise tigancusa pofticioasa

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Buna ziua!

Multumesc mult fetelor pt retetele de cozonac. Am gasit foarte multe retete pe net, dar am vrut sa-mi spuna cineva care a incercat una si i-a iesit sigur. O sa fac maine ca astazi nu am nuca si cu altceva nu vreau sa fac.

Cristina, mami de bebita David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns be_one spune:

Ionela, dimineata nu a mai facut temperatura, acum are 37.8. E vesel, nu tuseste, nu ii curge nasul, dar mananca f putin. Ma tot uit si eu dupa dinti, ca isi mananca manutele toata ziua, dar nu imi dau seama inca. I-am dat si eu un pic un deget si mi l-a compostat serios
Mari, si eu mai am de lucru cu indemnizatia. Mi-au gresit calculul si am fost dimineata sa vad care-i treaba si mi-a raspuns un nene plictisit ca sa-i aduc inca o adeverinta de venit pe 2010 si recalculeaza atunci. Cica ei sunt oameni putini si nu se uita de 7 ori pe un dosar, chiar daca e greseala lor
La multi ani puiutilor de azi!
Oramona, Nastasie

Oana mami de doua comori: Dimitrie (23.10.2004) si Ioan (11.09.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selenar spune:

idalis, am activat PM! Imi cer scuze, credeam ca era activat deja. Multumesc!

Mergi la inceput