Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (28)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adelena spune:

Neata!

La multi ani ALESSIA, MAIU, MIRCEA si ALEXANDRU!

Multumim de cafea si mic dejun! Ce bine e cand le gasesti gata facute

ADELINA, stai linistita...important cred ca este sa fie copilul crestinat...faceti o alta petrecere dupa sesiune

Eu sunt tot mucoasa, sper sa nu le fi dat si baietilor, care pana acum nu dau semne.

Radu a inceput sa adoarma singur in patut . Il pun in patut si cand incepe sa bazaie ii pun suzeta si adoarme instantaneu

Fetele, a inlocuit careva o masa a lui bb pana acum cu mancarica? Radu mananca foarte bine orice ii dau si oricat, dar nu stiu daca sa-l satur cu papa si sa-i scot laptele definitiv la una-doua mese. Oare este prea devreme? Pana acum i-am dat si laptic dupa mancare.

mamici si bb-i!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

un pup mare, mare si un La multi ani fericiti si la cat mai multe lunite pentru Alesia Maria de Arianna11

mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelena spune:

CAMY, ina mailul comun sunt foarte multe informatii despre diversificare. Ai parola? Daca nu, spune-mi sa ti-o trimit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy81 spune:

ORAMONA mersi mult de parola
ADELENA

CAMI mami de ALEXIA 27.01.2006 si CARINA 10.10.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Neata
La multi ani sarbatoritilor de azi

Be_one, ce mai face bebita? A mai facut febra?
Raisa iar a facut azi noapte. Am fost la dr aseara si ne-a zis ca face febra din cauza ca e mucioasa si ca o sa ii iasa 2 dintisori

Poze Raisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramohd spune:

Buna dimi!
Hop si noi pe aici cu o intrebare: la cate ora distanta mananca bebeii vostri ziua? eu de o sapt. il las pe bebe sa munceasca singur la san ceea ce inseamna ca nu mai folosesc pompa; am descoperit ca ii place sa suga in pozitia culcat si il las pe el sa vedem ce treaba face. Azi dimi dupa 3 ore de nemancat nu a mai vrut sa suga, asa ca m-am gandit ca nu i-o fi foame, de-aia va si intreb.
Apropos de Galafor, iau si eu dar nu vad nici o diferenta, cred ca pana la urma bebele stimuleaza cel mai binr productia de laptic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Neata

Multumim pentru cafeluta si micul dejun

Adelina, la noi de obicei chefurile cu putini oameni au iesit super. Asa ca important e sa va simtiti voi bine. Ia-o si asa, ai o scuza sa mai faci un chef dupa sesiune

La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi! Sa creasca mari, sanatosi

Adelena, aceeasi problema o am si eu. Alexandra papa tare bine si de toate. Papam fructe, legume si seara (masa de la ora 18) cereale. Toate le-a acceptat tare bine si as putea sa-i dau linisitit mai mult, dar nu stiu daca sa-i scot asa devreme mese de lapte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramohd spune:

Citat:
citat din mesajul lui selenar

Buna la toata lumea!

Sa va povestim din peripetiile noastre de weekend. Vladut a trecut prin prima incercare: a cazut din patul nostru, care e cam de 50cm inaltime. Am trecut prin clipe de groaza, dar din fericire nu s-a soldat decat cu un cucui si o sperietura zdravana pentru baiat si parinti.
Nu stiu daca va amintiti, va scrisesem zilele trecute ca Vladut se intoarce pe burta cu mare rapiditate acum...de la asta i s-a tras. Era in mijlocul patului si o clipa de neatentie a facut sa ajunga jos indata (a facut pentru prima data intoarcere completa: spate-burta-spate). Va scriu mai ales ca sa stiti si voi si sa fiti si mai vigilente (daca e posibil) cu puisorii vostri, caci pare ca nimic nu e prea mult!

Fug la baietel (e tare miorlait de cand cu cazatura, vrea numai in brate, strans de tot)!

Va pupam si va dorim seara si noapte linistite!

Al meu a cazut la o luna de zile din carucior pe gresia din bucatarie si s-a lovit fix la cap, deci se poate si mai rau! din fericire la varste mici au organismul elastic ceea ce-i ajuta in cazul socurilor fizice. Asta e, trebuie multa atentie tot timpul si n-avem decat o pereche de ochi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramohd

Buna dimi!
Hop si noi pe aici cu o intrebare: la cate ora distanta mananca bebeii vostri ziua? eu de o sapt. il las pe bebe sa munceasca singur la san ceea ce inseamna ca nu mai folosesc pompa; am descoperit ca ii place sa suga in pozitia culcat si il las pe el sa vedem ce treaba face. Azi dimi dupa 3 ore de nemancat nu a mai vrut sa suga, asa ca m-am gandit ca nu i-o fi foame, de-aia va si intreb.

Ramo, a mea papa la aprox 3-4 ore. De obicei astept pana da ea semne (adica incepe sa chiuie dupa tzizti), dar fiind o mancacioasa ea ar manca si la o ora daca-i dau sanul. In schimb nepotelul meu care are 4 luni deja mananca la 4-5 ore. Eu zic ca poti sa astepti pana cere el.

Tünde, mami de Julia (13.10.10)

http://picasaweb.google.com/lantostunde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy81 spune:

HEIIII FETELE UNDE SUNTETI AZI?

Pe la voi e vreme frumoasa si ati iesit afara? la noi e cu minus 10gr si nu stiu daca e bine sa o scot pe piticanie afara asa ca stam la caldurica in casa
RAMONA si CARINA papa tot la 3 ore mai mult nu o pot tinea fost odata o exceptie ca a stat 5ore fara titidar si atunci am fost la cineva si era tinuta tot din brate in brate si nimik nu maraia

A mea fetita de 2 zile seara ii iau febra si tot 37gr are e de rau sau ce inseamna asta?ieri a avut si 3 scaune pe zi dar azi inca deloc

VOI ce le dati la bb cand sughite?

revin ca sa trezit

CAMI mami de ALEXIA 27.01.2006 si CARINA 10.10.2010

Mergi la inceput