Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (28)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui oramona

Mari, nu te lasa. Eu sunt jurist si am mai trimis si eu oamenii la plimbare, dar dupa ce le-am explicat cum stau lucrurile si i-am ascultat. Acum fetele ti-au zis bine, fa o petitie in scris si sunt obligati sa-ti raspunda in 30 de zile.

mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

Nu ma las, iti dai seama ca nu imi convine situatia...tu, ca jurist, ai auzit de reducerea asta aplicata la concedii medicale?

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
http://radiobestpower.no-ip.org:8989/listen.pls

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

25 februarie - 1 martie
sper sa fiu selectata. pupici!

Citat:
citat din mesajul lui sorana_23

Oramona La multi ani !!!! Tot ce-ti doresti !!

Adelina, Camelia, Donna, Tanamera, multumim pentru urari si incurajari ! [pupic] [pupic]

Fulguta, Lora am primit azi cateva poze cu baiatul lu' mama frumos, sunt super, abia astept sa vina si restul. Catalin isi facea azi probleme ca asteapta fetele de la DC pozele si nu sunt gata.

Fistiq Multumesc pentru urari! N-am mai luat ursitoare. Mi-ar fi placut dar erau cam scumpe si de cand cu Tudor si cu divortul am devenit ceva mai zgarcita si mai calculata cu banii. Dar i-a urat nasul lui foarte frumos, de incepusera toti sa boceasca. Eu incercam sa imi fac de lucru cu niste poze ca sa nu ma apuce si pe mine.

Alynta Eu inteleg sa ne faci pofta cu prajitura aia smechera, dar nu primim nicio bucatica ? Arata super dar cand am citit cate glazuri si creme trebuie sa faci mi-am scos-o din cap imediat. Si eu am mai luat retete de pe acel site. Si ies super bune. Ma intreb cum de nu e obeza tipa care il are, la cate zeci de retete de praji gasesti acolo. Cred ca sta numai in bucatarie. Tot fac un tort cu mere si crema de zahar ars care imi iese tot timpul si am mare succes cu el. Azi au venit nasii sa ii faca baie lui Tudor si i-am tratat cu o felie.
Daca va fac pofta sa-mi ziceti, ca mai am jumatate si imediat trimit cateva feliutze !

Fulguta nu mai stiu daca si scris tu sau m-am ramolit eu total ...e ceva targ la muzeul satului unde vei vinde martisoarele ? Cand e ?

Bebecris Sa stapanesti masina de paine sanatoasa si sa te bucuri de ea ! Eu am zis ceva despre cozonac in masina de paine. Faceam coca dulce care e printre retete. O puneam in masina si cand termina de dospit (ai pe undeva prin carte intervalele si iti dai seama de acolo cand ar incepe sa dospeasca) scoteam coca, o intindeam , puneam compozitia de umplutura (nuci, cacao si ce mai vrei tu), o rulam si o puneam la loc pentru intervalul de copt. N-are un aspect prea comercial cozonacul dar e tare bun.

Of, voi tot vorbiti despre diversificare si noi mai avem de asteptat atat. Bine, pe de o parte e bine ca am timp sa citesc despre experientele voastre si sa fiu pregatita. Asta e fost si motivul pentru care am ales aceasta odisee. Eu aveam DPN pe 1 Nov si eram la limita. Recunosc, profit putin! [rusinat] [pupic]

sorana
mamica lui Tudor (26.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Sincer eu nu am citit legea lucrand in sectorul privat. Dar stiu ca CM se calculeaza in functie de veniturile din ultimele 6 luni. Acum cred ca vreo 2 luni sau chiar deloc in functie cand ai intrat tu in concediul e posibil sa fi avut salariu diminuat, dar sa-ti reduca concediul cu 25, nu , asa nu. Si nici nu trebuie sa-ti opreasca impozitele ci numai CAS, parca. Daca vrei, citesc si eu legea, dar nu trebuie sa-ti reduca cu 25%.

mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idalis spune:

fetelor, voi ati tuns bebeii?
eu,impreuna cu sotul l-am tuns (a se citi "slutit") pe Tavis. Ma saturasem sa vad par pe perna si in patut, pe suzeta sau pe manutele lui. Asa ca am facut-o noi pe stilistii si am lasat copilul chelbos
Toate bune si frumoase pana a aflat restul lumii... "doamne ce-ati facut!!" ca nu e voie sa tunzi copilul pana la un an, ca raceste, ca-i prea mic si multe altele. Mi-au sarit in cap de parca ii dadusem sa bea tuica sau ii facusem nu stiu ce grozavie. In fine... adevarul e ca acum ii mai pun din cand in cand o caciulita ca parca e prea multa lumina in casa . Sper sa-i creasca repede ca sa uite lumea. Promit ca data viitoare il duc la frizer, nu ma mai bag yo.

Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre
varsta lui Tavis

Mergi la inceput

VACCINUL DIN MATERNITATE IN MOMENTUL IN CARE A DEVENIT PURULENT, NU SE STOARCE, NU SE APLICA NIMIC, CI DOAR SE STERGE SI ATAT.
ATENTIE! PUROIUL REZULTAT ESTE FOARTE PERICULOS IN CAZUL IN CARE AVETI RANI LA MAINI.

Citat:
citat din mesajul lui b_irina_c

buna

Aveti o viteza fantastica, abia reusesc sa citesc in diagonala.
La noi nu e nimic nou, doarme ziua in carucior si noaptea in pat cu mine. Se foieste la fel de rau cand doarme noaptea si se trezeste din 2 in 3 ore ca sa pape. Eu ma trezesc din ora in ora ca sa o calmez, caci altfel se foieste pana se trezeste . Sunt praf... abia mai reusesc sa ma joc cate putin si cu cel mare :(.

Sanatate multa puiutilor bolnaviori , sper sa le treaca repede.

Si ca de obicei vin cu o intrebare. Incerc sa explic intai: Biancai i s-a infectat vaccinul din maternitate, cel facut in manuta. Mereu a fost un pic inflamat si rosu, dar acum 2 zile a facut varf galben care s-a spart cand am sters-o dupa baita. I-am pus baneocin. Acum e ca o bubita care pare sa se vindece.
A mai patit cineva asa?
o zi buna tuturor

Irina, mami de Vlad (26.08.2005) si Bianca(12.10.2010)

Mergi la inceput

La multe lunite,Tudor de Sorana23,Cezar Andrei de Carmen10 si Rebecca de Pianna!

Pupici celor mici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Citat:
citat din mesajul lui fulguta28

VACCINUL DIN MATERNITATE IN MOMENTUL IN CARE A DEVENIT PURULENT, NU SE STOARCE, NU SE APLICA NIMIC, CI DOAR SE STERGE SI ATAT.
ATENTIE! PUROIUL REZULTAT ESTE FOARTE PERICULOS IN CAZUL IN CARE AVETI RANI LA MAINI.

Citat:
citat din mesajul lui b_irina_c

buna

Si ca de obicei vin cu o intrebare. Incerc sa explic intai: Biancai i s-a infectat vaccinul din maternitate, cel facut in manuta. Mereu a fost un pic inflamat si rosu, dar acum 2 zile a facut varf galben care s-a spart cand am sters-o dupa baita. I-am pus baneocin. Acum e ca o bubita care pare sa se vindece.
A mai patit cineva asa?
o zi buna tuturor

Irina, mami de Vlad (26.08.2005) si Bianca(12.10.2010)

uta28 este mamica de Mara Elena alias Monstru din Adancuri zis Nasturel (10.10.2010)
------------------------------------------------
www.micaevents.ro" target="_blank"> Fotografii de botez pentru puiutul tau. Enjoy!

mersi de raspuns .
n-am stiut si nici unul din doctorii care au vazut-o cand era doar rosu/iflamat nu mi-a zis nimic...din fericire nu am rani la maini.
uof... sper ca n-am facut o boacana prea mare cu baneocinul ala atunci.
acum trece, arata in continuare ca o bubita cu cojita.
sper sa treaca repede ca acum am un stres in plus

Irina, mami de Vlad (26.08.2005) si Bianca (12.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Citat:
citat din mesajul lui idalis

fetelor, voi ati tuns bebeii?

eu nu, ca si asa e cheliuta!

Meme de Maiu si Lulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Gata treaba pe ziua de azi, de fapt mai am de intins niste rufe si e chiar gata . Va invit la pui la cuptor cu cartofi si usturoi. Felul intai am mai avut ciorba de vacuta.

Fetele cu cezariana, pe voi va mai doare operatia din cand in cand? Ca pe mine ma mai doare, e o durere usoara dar totusi jenanta. Si inca mai simt partea de la operatie amortita.

Cristina, mami de bebita David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idalis spune:

bebecris eu nu am avut nici o problema cu operatia. Nu m-a durut decat la inceput. Chiar si doctorita zicea ca "sunt buna la carne" S-a prins foarte frumos si nici nu se vede. Asta pana acum doua zile cand am pus in functiune aparatul de vibromasaj. Nu am masat pe operatie dar am masat colaceii si am simtit durere . M-am potolit cu masajul dar durerea n-a trecut de tot.

Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre
varsta lui Tavis

Mergi la inceput