Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (28)
Raspunsuri - Pagina 18
LoraG76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oramona Office, am incercat cred ca tot. Si analize am tot facut. Are anemie si o tot indopam cu vitamine si fier. Ea vrea la MC si nici acolo mai mult de doua guri nu mananca. Mergem o data la doua luni sau vara o data pe luna. Nu-i mancare sanatoasa, dar ei ii place ca se joaca. Ciorba de perisoare ar fi preferata ei, dar daca ii fac ar sta cu castronul in fata mult si bine. Am lasat-o sa ceara ea mancare si crezi ca a avut vreu rezultat, nu. I-am dat un timp de 20 de min si apoi i-am luat mancarea si am trimis-o in pat, drept pedeapsa, dar nu. I-am dat numai ce a cerut, dar nu. Nu ca nu-i place,nu vrea sa manance. Si o apuca vorbitul si uita de mancat. Daca e singura se joaca si nu mananca. GREU. Ne bate gandul sa o ducem la un psiholog , ca tare ne este teama sa nu aiba probleme pe viitor.Credem ca are un mare impact si faptul ca o data pe an vine cea care a nascut-o si sta la ea o sapt -doua cat sta in Romania si faptul ca o mai suna cateodata. Cica pana pe la doi anisori, cand s-au daspartit ar fi mancat, nu stralucit , dar nu erau chiar prob astea. mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010) |
Offf...acum o luna si ceva am vazut si eu cum e sa nu-ti manance copilul. Nu vreau sa mai experimentez. Noi toti suntem o familie de mancaciosi, orice/oricat si asa era si Iustina, chit ca-i slaba tare si ea, dar in ultima vreme nu prea manca. I-am facut analize, totul ok. I-am dat pikovit si a inceput sa manance, nu la fel, dar totusi ok. Noi o mai impulsionam - mananci, primeste o surpriza, sau ai voie jumatate de ora la calc. sau poti vedea un cd...din astea..ori iti cumpar revista pe care ti-o doresti etc.
Si eu cred ca-i buna solutia cu psihologul. Multa sanatate si succes!
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
idalis spune:
Buna fetelor. Un pentru toti sarbatoritii.
Am vazut si eu articolul cu nasterea acasa. A fost alegerea ei, nu o apreciez dar nici nu o judec. La fel si cu mamele care nasc natural sau cezariana... fiecare cum doreste sau cum poate. Nu consider ca una e "mai mama" decat alta in functie de modul sau locul in care a nascut. Eu am nascut prin cezariana si am filmat nasterea. Nu regret ca nu am nascut natural, dar nici nu ma mai pot uita la filmul nasterii. Sunt sigura insa ca nu mi-as fi asumat riscul unei nasteri neasistate.
O zi minunata la toata lumea!
Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre
varsta lui Tavis
oramona spune:
Idalis, la ce doctorita ia fost la Bacau? Ca eu tot acolo am nascut.
Lora, nici cu recompensele nu merge. De ciuda ca nu-i luam ne zice ca nici macar nu vrroia si gata, o luam de la capat.
mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)
idalis spune:
oramona , Popa
pozele noastre
varsta lui Tavis
oramona spune:
Citat: |
citat din mesajul lui idalis oramona , Popa Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010) pozele noastre varsta lui Tavis |
eu am fost la Huzsar
mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)
Mari-Mariuk spune:
Buna ziua fetelor...am revenit, mai nelamurita decat eram...nu stiu de ce, dar situatia cu concediul meu de maternitate e cusuta cu ata alba...juristul era deja pus in tema cu faptul ca am fost pe acolo, si nu a vrut sa imi asculte problemele, nici nu a binevoit sa citeasca hartiile pe care le-am dus acolo pentru a le arata ca am dreptate cand cer recalculare. I-am spus ca ma voi interesa de mai sunt si alte persoane in judet in situatia mea si ce credeti ca mi-a raspuns??? ca ce, vreau sa moara si capra vecinului? ca de altii au gresit la calcul, de ce sa le ia acum banii inapoi? ca la mine s-a calculat bine, la toti ceilalti gresit
Am fost si la sindicat, dar juristul de acolo e plecat intr-o delegatie, insa am nr lui de telefon si voi suna mai tarziu sa imi fac o programare pentru audienta...si am trimis si un mail la inspectoratul teritorial de munca pentru a cere lamuriri, ca am vazut o decizie de la ITM galati prin care se da dreptate unui angajat in situatie similara cu a mea.
Sper sa se rezolve situatia si sa intru in posesia banilor, ca nu sunt doar 850 lei cat am spus initial, ci peste 950, in minus...de erau 95 lei poate nu sezisam si nu ma agitam atat, dar asa...
Vlad imi doarme acum, as dormi si eu, dar trebuie sa fac ceva de mancare, ca altfel o sa-mi lesine sotul cand va veni de la munca.
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
http://radiobestpower.no-ip.org:8989/listen.pls
idalis spune:
oramona, no comment! :)
pozele noastre
varsta lui Tavis
mihaelka77 spune:
MARI dar de ce nu faci o petitie sa ceri in scris sa iti spune ce legi au aplicat si cum au calculat. La petitii sunt obligati sa iti raspunda in termenul legal. Ca asa pe vorbe... nu se prea rezolva nimic.
camy81 spune:
LA TOATA LUMEA
ORAMONA-si noi am avut probleme cu mancarea si inca mai avem dar eu nu ma stresez ft tare pt. ca i-am facut inainte de sarbatori analizela la ALE si mi-a zis doctorita ca e prea grasuta la varsta eiare 21kgiar in legatura cu MC. DONALD'S in vara a fost la cumnata mea si a stat 1 sapt. si de atunci numai stie ea de el eu cred ca in fiecare zi i-a cumparat numai mancare de acolo cu totul ca le-am spus si lor sa nu ii ia au spus ca lasa ca nu ie rau ca e bun sandviciu ala de pui
MARI-eu spun sa nu te lasi pt. ca e dreptul tau fato chiar daca era vorba si de 95lei sunt bani tai.BAFTA
KARIN-unde stai in Cluj?
CAMI mami de ALEXIA 27.01.2006 si CARINA 10.10.2010
oramona spune:
Mari, nu te lasa. Eu sunt jurist si am mai trimis si eu oamenii la plimbare, dar dupa ce le-am explicat cum stau lucrurile si i-am ascultat. Acum fetele ti-au zis bine, fa o petitie in scris si sunt obligati sa-ti raspunda in 30 de zile.