Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (28)
Raspunsuri - Pagina 17
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
office spune:
Voi ce parere aveti despre McDonald's vis a vis de mancarea copiilor?
Meme de Maiu si
Lulia
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/oramona/oramona.jpg)
oramona spune:
Office, am incercat cred ca tot. Si analize am tot facut. Are anemie si o tot indopam cu vitamine si fier. Ea vrea la MC si nici acolo mai mult de doua guri nu mananca. Mergem o data la doua luni sau vara o data pe luna. Nu-i mancare sanatoasa, dar ei ii place ca se joaca. Ciorba de perisoare ar fi preferata ei, dar daca ii fac ar sta cu castronul in fata mult si bine. Am lasat-o sa ceara ea mancare si crezi ca a avut vreu rezultat, nu. I-am dat un timp de 20 de min si apoi i-am luat mancarea si am trimis-o in pat, drept pedeapsa, dar nu. I-am dat numai ce a cerut, dar nu. Nu ca nu-i place,nu vrea sa manance. Si o apuca vorbitul si uita de mancat. Daca e singura se joaca si nu mananca. GREU. Ne bate gandul sa o ducem la un psiholog , ca tare ne este teama sa nu aiba probleme pe viitor.Credem ca are un mare impact si faptul ca o data pe an vine cea care a nascut-o si sta la ea o sapt -doua cat sta in Romania si faptul ca o mai suna cateodata. Cica pana pe la doi anisori, cand s-au daspartit ar fi mancat, nu stralucit , dar nu erau chiar prob astea.
mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alynta27/alynta27.jpg)
alynta27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui office Voi ce parere aveti despre McDonald's vis a vis de mancarea copiilor? ![]() Meme de ![]() ![]() |
Noi nu am fost pe acolo, dar cu siguranta i-ar place cartofii prajiti!
![](icon_smile_big.gif)
Nu cred ca e prea sanatoasa ca ei au multe prajeli si fast-food-uri!
Alina-Mirela mami de
![](fetita.gif)
![](sofer.gif)
![](avion.gif)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
adelena spune:
N-ar fi rau sa consultati si un psiholog, Ramona. La gradi nu au psiholog? daca spui ca ai incercat toate metodele, sigur e de natura psihologica, mai ales ca spui ca are o poveste in spate. Ar ajuta-o in mai multe privinte.
La MC, David merge doar la vreo onomastica si foarte, foarte rar il mai ducem noi. L-am invatat atat noi, cat si doamnele de la camin, ca mancarea de acolo nu e f sanatoasa si a inteles
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bebecris26/bebecris26.jpg)
bebecris26 spune:
Neata!
Alynta, stiam povestea de la tv, dar nu vazusem pozele, sunt atat de emotinante....Cat curaj pe acea femeie, bravo ei ca a reusit ce si-a propus si ca totul a iesit bine.
Cristina, mami de bebita David
nastasie spune:
citat din mesajul lui selenar nastasie, ce fel de Calciu dai la bebe? Noua ne-a dat un siropel de la Fiterman...mai ia cineva asa? |
calciu gluconic.
nastasie spune:
nici noi nu mergem decat rart la mcd.dar mergem , il duc , papa si apoi peste 2-3-4 luni.
oramona, al meu nu e mofturos.de cand vine acasa sparge.parca e nemancat.ar manca ciorba si la 7 dimineata.el de mic a fost mancacios.sper si fra-su sa fie la fel.
mari, o cafea pt tine ca si noi ne-am vaccinat ieri si aseara a fost marait.nu a facut febra.azi e iarasi vioi.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/LoraG76/LoraG76.jpg)
LoraG76 spune:
citat din mesajul lui office Voi ce parere aveti despre McDonald's vis a vis de mancarea copiilor? ![]() Meme de ![]() ![]() |
Yax! Iustina vrea la Mc, rar, dar mai vrea, insa de dragul jucariilor ori asa...de amorul artei, ca, din fericire, nu mananca nimic, doar cativa cartofi prajiti. Eu n-as duce-o never-ever, dar nici nu o pot tine inchisa intr-un glob de sticla...pana si ziua i-am facut-o acolo, ca asa a vrut.
Cu toate ca, uneori, mai mananc si eu de-acolo cate ceva, mancarea, ca si calitate, e ...no comment.
Alynta, si eu vreau ceva din Ikea, il sun pe var-miu sa-mi ia, ca am mai zis, daca trimit prin curier, e 30 de lei curierul..si cum ce vreau eu e 10 lei...cred ca nici nu vor sa-mi trimita aia. Zic si eu, n-am incercat.
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bebecris26/bebecris26.jpg)
bebecris26 spune:
La multe lunite (ani) pt bebeii nascuti astazi
Pupam si bebelusii vaccinati, sa treaca repede.
Cristina, mami de bebita David