Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (28)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Citat:
citat din mesajul lui selenar

Citat:
citat din mesajul lui b_irina_c

buna

Aveti o viteza fantastica, abia reusesc sa citesc in diagonala.
La noi nu e nimic nou, doarme ziua in carucior si noaptea in pat cu mine. Se foieste la fel de rau cand doarme noaptea si se trezeste din 2 in 3 ore ca sa pape. Eu ma trezesc din ora in ora ca sa o calmez, caci altfel se foieste pana se trezeste . Sunt praf... abia mai reusesc sa ma joc cate putin si cu cel mare :(.
Irina, mami de Vlad (26.08.2005) si Bianca(12.10.2010)

Parca l-ai descris pe baietelul meu cu somnul...Numai ca el ziua doarme la mine in brate, nici macar in landou nu vrea. Oare isi vor repara ei somnicul vreodata?

La vaccin e normal sa se intample asa. Si la noi a fost, dar s-a trecut. Cred ca e bine cu Baneocin.

Mersi de raspuns .
Nici Bianca nu dormea in landou, asa ca am scos landoul si am pus varianta sport ca sa aiba o viziune mai buna asupra lumii inconjuratoare . Momentan tine, dupa aproape 2 saptamani asociaza caruciorul cu somnul si plange din ce in ce mai putin la culcare. Uneori doar maraie o data, de doua ori si se culca. In brate nu mai rezistam, la 3 luni avea 7.200 kg.
Nu stiu cand isi vor reveni cu somnul, dar traiesc cu speranta ca nu va mai fi prea mult, ca tare e greu si stresant asa.
Baiatul cel mare a renuntat la carucior pe la 5 luni cand am reusit sa-l invat in patut.

Irina, mami de Vlad (26.08.2005) si Bianca(12.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Maiu,Mircea,Alexandru LA MULTI ANI BEBEI ,sa cresteti mari si sanatosi

DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010
POZE ALESIA
CUM S-A NASCUT ALESIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Referitor la papa,Alesia mananca o data la 2 ore dupa care i-a somn,asta ziua..noaptea adoarme de la 12 la 7 dim cu papa la ora 5.00....Acum vad ca si-a mai reglat somnul ,ce bine e cand ma trezesc si eu mai odihnita
La inceput dormea in carucior dar de la 1 luna jumate ,cam asa,doarme in patutul ei fara probleme

DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010
POZE ALESIA
CUM S-A NASCUT ALESIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramohd spune:

Mari, concediul medical se calc. 85% din venitul brut, n-are nici o treaba reducerea de 25% cu calculul concediului.
Spuneti-mi si mie cum a ramas cu calculul indemnizatiei, e 85% sau 70% din venituri?
Cine intreba de vreme? ca nu mai stiu...la noi e tare frig, mi-a inghetat caruciorul afara azi-noapte; eu il scot afara pe Adrian ziua dar nu stam mult, numai pana adoarme bine si apoi il bag in casa sa-si continuea somnul, in felul asta doarme si el vreo 2 ore legate.
Sa va spun cum il mai adorm eu ziua pe bebe? il pun in marsupiu si cu el agatat de mine aspir in toata casa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

hellooo bomboenele
am fost cu Petru la control, are 7,400kg, 64 cm , Dr ma intreaba mereu daca ii mai dau si altceva in afara de san...a zis ca vom incepe diversificarea la 6 luni, asta pt ca i-a bine in greutate, doarme si e fericitmi-a zis sa nu-i dau apa pt ca-si i-a din LM tot ce ii trebuie...
O prietena de-a mea care are copilul cu 3 zile mai mare decat Petru deja ii da apa cu lingurita si a inceput diversificarea...poate si pt ca e f mare ...la 4 luni are 9,500kg si 66 cm.
Petru a fost si vaccinat...sa vedem cum reactioneaza acum
A fost tare multumita dr a zis ca e f bine ingrijit si sanatos...ceea ce va dorim si vou si la toti bebelusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iunia82 spune:

Ramohd, ce faza tare...imi imaginez intreaga scena. Trebuie sa fie distractiv si pt tine si pt micut.

http://picasaweb.google.com/110128217238178049412/Lavinica?authkey=Gv1sRgCIWD8Yu60MbZEQ&feat=directlink

mamica de Ana Lavinia (01.09.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Salutare!
Iunia, si eu i-am dat biscuiti Iustinei de la aproape 6 luni si n-a patit nimic. Adelinei n-am sa-i dau, momentan, pentru ca e destul de pufoasa, nu vreau s-o ingras eu si mai tare.
La noi problema e ca vrea sa mestece...nu ii place ce-i pasat tare - legumele le dau la robot si ies asa, ca o pasta-spuma, nu's cum sa zic. Am incercat sa-i dau mai mare, de ex. cartof doar zdrobit si il accepta, molfaie la el ori mar copt, la fel, il molfaie, dar daca-i dau pasta aia o scuipa de numa'... as renunta la pasat, dar in cazul asta, cum ii dau legumele? Daca le fierb prea tare, nu-i ok, nu? Ce mai ramane in ele? Daca nu le fierb prea tare, morcovul, de ex., e tare, se ineaca...am o gramada de probleme.

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana_23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iunia82

Noi papam Lp la 4 ore sau 3 ore 1/2. I-am inlocuit o singura data masa cu fructe+biscuite ras, dar de obicei mananca la 1 h 1/2 dupa masa de fructe (mere rase+suc de portocale+suc lamaie+biscuiti). Stiu ca nu e indicat glutenul, dar nu-mi sariti in cap... bebele nu a patit nimic. Chiar mananca cu pofta si ia in greutate.

Seara am inlocuit treptat masa de lapte cu cereale (in 2 sapt). Mananca 130 cereale si ii mai dau completare lapte (dar ia max 50ml). So, consideram ca am inlocuit o masa.

De la 5 luni o sa incep cu legumele si sper sa inlocuim masa de la 14. Vad si in functie de cum le va accepta. Intai ii voi da putin si daca mananca bine (150-200g) inlocuim o masa. Daca nu, nu.

Intrebare: are cineva robot de gatit la abur? Se merita? Vreau sa iau si eu pentru fierberea legumelor pt asta mica.

http://picasaweb.google.com/110128217238178049412/Lavinica?authkey=Gv1sRgCIWD8Yu60MbZEQ&feat=directlink

mamica de Ana Lavinia (01.09.2010)

Eu am robot de gatit la abur pe care mi l-am dorit foarte tare (ceva Tefal), l-am folosit de doua ori si acum e in pod. Sunt tare multe chestii de curatat dupa folosire si mi s-a luat.
Dar am achizitionat de la Ikea o sita care se pune in oala cu apa si capac si in ea pun legumele si se fac la abur. Pun apa in oala pana la nivelul sitei iar legumele sunt deasupra in sita.
Uite pun un link . Scoti tu spatiile

http:// www.ikea .ro/catalogue/bucatarie/category/20324

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idalis spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramohd

Mari, concediul medical se calc. 85% din venitul brut, n-are nici o treaba reducerea de 25% cu calculul concediului.
Spuneti-mi si mie cum a ramas cu calculul indemnizatiei, e 85% sau 70% din venituri?

75% din media veniturilor nete lunare realizate in ultimele 12 luni anterioare nasterii copilului, conform OUG 111/2010 art. 30 alin(1) si alin(2). Articolul se refera la mamele care au nascut pana la 31 dec 2010 si astfel se elimina vechiul calcul de 85% - 15%.

Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre
varsta lui Tavis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Sorana, asta? E interesanta.
http://www.ikea.ro/product/show/code/90112531

Dar acolo scrie oala de 25l....o fi greseala?

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput