Fluturasi de martie-aprilie 2011 (130)
Raspunsuri - Pagina 10
madutza_bra spune:
monas, stiu ce simti, la fel ma oboseste si pe mine mama.
Si daca mai vine si tata..deja e nasol. Zici ca vine la local, asa vrea sa fie servit 

La odiseea de ian-feb e o mamica de gemeni care se descurca excelent cu bebelusii, chiar ii alapteaza pe amandoi
si nu are ajutor.
. Tb sa ne mobilizam si sa reusim si noi. 
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian Andrei-29.12.2008 si acum
36+ cu
Catalina Ioana
AMR 3 saptamani 
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
stefyapost spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui madutza_bra stefy, eu am impresia ca ai mai slabit la picioare fata de inceputul sarcinii. ..iar gogoselele, clar tb sa le incerci ![]() Povestea nasterii Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 36+ cu Catalina Ioana AMR 3 saptamani ![]() Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png |
ar fi super,dar unde sunt cele 14 kg luate???

..cred ca-i iluzie optica pt ca-i burtoiul din ce in ce mai marecea mai fericita
ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa
Christina Gheorghia 33+

6+ weeks to go

Monas spune:
madutza_bra: o sa citesc si eu, pt ca asa prind curaj si ma mobilizez. trebuie sa ne descurcam.
28+
alina.n spune:
| citat din mesajul lui felicitas Antguess felicitari pentru baietel, sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii! Pentru sora ta recuperare cat mai rapida. Alina felicitari pentru AMR, inca un pic si scoatem majoretele! Incepe sa ticaie ceasu'. De fiecare data cand schimbi AMR pun pariu ca la jumatate din noi li se pune asa un nod in gat. Mie cel putin nu-mi vine sa cred. Oricum deja incep sa simt modificarile pentru nastere, ma dor oasele bazinului, parca mi le-ar impinge cineva, osul pubian la fel, dureri musculare in interior. Schimbari de culoare si textura la fifi, e clar vine bebe Feli cu Miriam in burtica 34 + AMR 6S |
multumesc, daa mai am ff putin defapt cam 10-11zile pana la cezariana
eu inca nu realizez tot am senzatia ca mai este plus ca nu stiu de ce am un fix ca e prea devreme,cred ca sunt cam dusa
mami de
Naty (10.04.2009) si
cu
Alex 37+
AMR 2 saptamani!!!
ailed_dota spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alina.n
multumesc, daa mai am ff putin defapt cam 10-11zile pana la cezariana eu inca nu realizez tot am senzatia ca mai este plus ca nu stiu de ce am un fix ca e prea devreme,cred ca sunt cam dusa![]() mami de Naty (10.04.2009) si cu Alex 37+ AMR 2 saptamani!!!![]() |

mami de
de 7 ani si ingeras si
30+cu 
AMR 8 saptamani
69/11
alina.n spune:
eu incerc sa culc puiul ,sper sa adoarma cat mai repede
mi s-a facut pofta de inghetata

mami de
Naty (10.04.2009) si
cu
Alex 37+
AMR 2 saptamani!!!
alina.n spune:
cred ca ma duc sa ling niste zapada ca inghetata nu am ![]()

mami de
Naty (10.04.2009) si
cu
Alex 37+
AMR 2 saptamani!!!
madutza_bra spune:
| citat din mesajul lui alina.n cred ca ma duc sa ling niste zapada ca inghetata nu am ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mami de Naty (10.04.2009) si cu Alex 37+ AMR 2 saptamani!!!![]() |

Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian Andrei-29.12.2008 si acum
36+ cu
Catalina Ioana
AMR 3 saptamani 
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
giuliaa spune:
Buna ziua.
Leeloo, da mie asa mi-a zis moasa cu care am facut cursurile prenatale, ca daca se rup membranele sa nu facem dus sau baie ca intra apa care nu e sterila la bebe. Eu in dimineata aia facusem dus asa ca nu m-am stresat sa mai fac unul. Mi-am schimbat doar hainele si m-am dus la spital.
Rynna banii i-am dat la medicul de garda, ca doar el a facut treaba nu ginecologul meu. Si pentru ca medicul de garda m-a asistat la nastere, el a venit si ulterior pe salon sa imi faca controalele, dar a trecut si medicul meu pe la mine.
Otilia mami de zmeurica Giulia (12.06.2009) si
27s+