Fluturasi de martie-aprilie 2011 (130)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

monas, stiu ce simti, la fel ma oboseste si pe mine mama. Si daca mai vine si tata..deja e nasol. Zici ca vine la local, asa vrea sa fie servit
La odiseea de ian-feb e o mamica de gemeni care se descurca excelent cu bebelusii, chiar ii alapteaza pe amandoi si nu are ajutor. . Tb sa ne mobilizam si sa reusim si noi.

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 36+ cuCatalina Ioana

AMR 3 saptamani

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

stefy, eu am impresia ca ai mai slabit la picioare fata de inceputul sarcinii.
..iar gogoselele, clar tb sa le incerci

Povestea nasterii

AMR 3 saptamani

Poze

ar fi super,dar unde sunt cele 14 kg luate???..cred ca-i iluzie optica pt ca-i burtoiul din ce in ce mai mare

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 33+

6+ weeks to go

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monas spune:

madutza_bra: o sa citesc si eu, pt ca asa prind curaj si ma mobilizez. trebuie sa ne descurcam.

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicitas

Antguess felicitari pentru baietel, sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii! Pentru sora ta recuperare cat mai rapida.
Alina felicitari pentru AMR, inca un pic si scoatem majoretele! Incepe sa ticaie ceasu'. De fiecare data cand schimbi AMR pun pariu ca la jumatate din noi li se pune asa un nod in gat. Mie cel putin nu-mi vine sa cred.
Oricum deja incep sa simt modificarile pentru nastere, ma dor oasele bazinului, parca mi le-ar impinge cineva, osul pubian la fel, dureri musculare in interior. Schimbari de culoare si textura la fifi, e clar vine bebe . Mare mi-a fi mirarea daca prind AMR postat de mine.

Feli cu Miriam in burtica 34 +
AMR 6S

multumesc, daa mai am ff putin defapt cam 10-11zile pana la cezariana eu inca nu realizez tot am senzatia ca mai este plus ca nu stiu de ce am un fix ca e prea devreme,cred ca sunt cam dusa

mami de Naty (10.04.2009) si cuAlex 37+
AMR 2 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

Citat:
citat din mesajul lui felicitas

Antguess felicitari pentru baietel, sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii! Pentru sora ta recuperare cat mai rapida.
Alina felicitari pentru AMR, inca un pic si scoatem majoretele! Incepe sa ticaie ceasu'. De fiecare data cand schimbi AMR pun pariu ca la jumatate din noi li se pune asa un nod in gat. Mie cel putin nu-mi vine sa cred.
Oricum deja incep sa simt modificarile pentru nastere, ma dor oasele bazinului, parca mi le-ar impinge cineva, osul pubian la fel, dureri musculare in interior. Schimbari de culoare si textura la fifi, e clar vine bebe . Mare mi-a fi mirarea daca prind AMR postat de mine.

Feli cu Miriam in burtica 34 +
AMR 6S

multumesc, daa mai am ff putin defapt cam 10-11zile pana la cezariana eu inca nu realizez tot am senzatia ca mai este plus ca nu stiu de ce am un fix ca e prea devreme,cred ca sunt cam dusa

AMR 2 saptamani!!!

mami de de 7 ani si ingeras si 30+cu

AMR 8 saptamani
69/11

Mergi la inceput

eu incerc sa culc puiul ,sper sa adoarma cat mai repede

mi s-a facut pofta de inghetata

AMR 2 saptamani!!!

Mergi la inceput

cred ca ma duc sa ling niste zapada ca inghetata nu am

AMR 2 saptamani!!!

Mergi la inceput

ailed tu ce faci?

AMR 2 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

cred ca ma duc sa ling niste zapada ca inghetata nu am

AMR 2 saptamani!!!

Povestea nasterii

AMR 3 saptamani

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliaa spune:

Buna ziua.
Leeloo, da mie asa mi-a zis moasa cu care am facut cursurile prenatale, ca daca se rup membranele sa nu facem dus sau baie ca intra apa care nu e sterila la bebe. Eu in dimineata aia facusem dus asa ca nu m-am stresat sa mai fac unul. Mi-am schimbat doar hainele si m-am dus la spital.
Rynna banii i-am dat la medicul de garda, ca doar el a facut treaba nu ginecologul meu. Si pentru ca medicul de garda m-a asistat la nastere, el a venit si ulterior pe salon sa imi faca controalele, dar a trecut si medicul meu pe la mine.

Otilia mami de zmeurica Giulia (12.06.2009) si 27s+

Mergi la inceput