Zmeurici de iulie-august 2009 (11)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

tanimi si eu tot philips am si e super, l-am laut de curand si il pun toata ziau la treaba, eu am luat fara optiunea de a toca carne pt ca am separat masina de tocat carne
are si blender si tot felul de optiuni, importanta e puterea, sa iee macar cu 800w , asta are 100 w uite asta e
www.philips.ro/c/produse-alimentare-procesor-si-amestecul/aluminium-collection-1000-w-hr7775_00/prd/" target="_blank">http://www.philips.ro/c/produse-alimentare-procesor-si-amestecul/aluminium-collection-1000-w-hr7775_00/prd/

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Tanimi eu asta il am:
http://www.philips.ro/c/produse-alimentare-procesor-si-amestecul/hr7765_13/prd/
aici vad ca nu se vad toate accesoriile, sunt o groaza, ca numai el imi ocupa un sertar mare din mobila bucatariei.
Adriana super pozele si tarta. Doamne ce dulce e Anastasia, chiar si asa plangacioasa. de ce era necajita?
Cum sa ascunzi un link [ url="aici scrieti linkul" ]aici scrieti denumirea dorita [ /url ]
Atunci cand scrii formula, scoate acele blank-uri dintre parantezele patrate, astfel incat sa nu ramana nici un spatiu liber in interiorul formulei.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Giova pozele sunt facute la 12 noapet acred, abia mancase un biberon cu lapte si musli cu lapte si cand a vazut ca o duc la nani a inceput sa urle ca vrea papa ,i-am facut poze sa-i arat cand o fi mare
adevarul e ca de aproape o luna m-a terminat cu crizele astea, nu stiu cata rabdare sa mai am , isi roade din ce in ce mai rau degetele si dupa crizele pe care le face ar tb sa-i iasa dar cine stie...oricum eu una sunt terminata pt ca vrea numai lamine in brate si numai in picioare sa ma plimb cu ea
daca ma asez urla...sunt terminata nu stiu ce sa mai fac cu ea
azi n-a dormit deloc la pranz...nu inteleg cum rezista e treaza de la 8 si aseara m-a trezit din 2 in 2 ore , plangea iar adormea si tot asa

fetelor quiche asat e super bun dar sa nu-l faceti daca sunteti la cura de slabire ca se duce de rapa totul , eu tocmai am bagt o felie la ghiozdan...asta e...maine incep din nou
Giova ziceai ca te bagi la Rina? hai de maine
mersi de ajutor cu linkul

_

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine

Mergi la inceput

POZE yupyy

thanks Giova

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Buna seara fetelor

Main intai de toate

DIENUTA 79 LA MULTI ANI ,SA FII FERICITA SI SA AI PARTE DE TOT CEEA CE ITI DORESTI

Nu vreau sa umbresc ziua aceats am avut asa niste vesti proaste,parca totul a mers azi anapoda..ma rog nu intru in detalii.fetelro raspund sper maine pe indelete sa apuc sa va citesc.
Am vazut doar o retea de quiche,aici sunt relativ in voga tot felul cu tot felul de filinguri..mai mult ca starter la dimensiuni mici.
Giova ce bine ca te-ai intors imi lipseau mesajele tale si fara sa ne fi intalnit face to face imi lipsesti
Nu am apucat sa citesc ca lumea restul atat retin ca m-ari intrebat de poze,voi lua cateva zilele uramatoare asa din diferite posturi ca sa intelegeti mai bine de ce o romanca s-a indragostit de tara asta salbatica..asa cum o vad eu.nu as mai pleca de aici doar fortata

Maine incepe Makka Pakka preschool adica ne reintalnim mamicile si toddlerii..asa ca va fi rupt de oboseala .eu una sper sa nu fim dati afara ca anul trecut aproape ..lol..imi vine sa si rad cu toate ca sufletul mi-e negru..

Va imbratisam cu drag pe toate mamici si copilasi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

Vai de mine, nu va mai gaseam, cata mai romanul!
pooh ai inceput sa ii dai fetitei coacazul? sau mergi doar pe tratamentul recomandat de dr?

Ce mesaj s-a sters si de ce? Corinadana, ce-a fost acolo ca io am lipsit de la scoala in ziua aia

In seara asta am facut un quishe, ca tot vorbeati despre.... si e si low carbs, cine mai tine dieta SB poate fi interesat, e fain siteul asta cu o gramada de retete pe placul meu. [url]aici[/url=”http://genaw.com/lowcarb/broccoli_quiche.html”]

Noce, exista la noi faina de migdale pe undeva? ca tu esti in domeniu... :)

EDITEZ: Deci io nu mai stiu cum sa bag link, sorry :D

Despre mari si tari eu cred ca nu atat mediul inconjurator iti aduce fericirea, bune si rele peste tot, in unele parti intr-adevar mai multe of-uri, dar nu asta ne defineste.

Auziti, despre play-date-uri sau adik intalneli de mamici si copii e doar o chesiune de decizie. De exemplu noi cand eram in Mexic mai toate adunarile se faceau la noi acasa, nush de ce, nu a fost vreodata stabilit sa fie asa, dar era mai ok acolo, noi am inceput cu invitatiile si apoi asa a ramas. 9 din 10 la noi se faceau dar cel mai super era ca toti eram de acord si ne simteam excelent, chiar si noi, ca gazde, nu faceam nimic in plus. La final strangeam toate fetele masa, aruncam tot, se mai baga vreuna la spalat daca era nevoie, scaunele in casa la loc, tot tot, nu simteam ca facusem taraboi. De nu, intr-adevar, e mai nasol sa fii gazda, mai ales acum cand timpul e limitat cu astia micii.

Deci eu zic ca daca vreo cateva din noi care au un pic de spatiu intr-un living acolo ofera locsorul, noi suntem cu bun simt si aducem una alta, strangem la final fara sa se simta ca a fost scandal.
Pareri? Rosii? Oferte?

Lucia, sa ii pui pupetei un pic de gel de arnica pe unghiuta si un besote ca sa ii treaca. Se pare ca suntem fane de minimax amandoua, hehe ca recunosc toate povestile tale, azi am descoperit unul fain, cu niste bursuci, eu credeam ca is ratoni, ii zice Frances. Si e oarecum educativ.
Buey, aici nu hexista Discovery Kids? La nici o retea de cablu? Ca am pus si bebe tv de ala si toate dar numai discovery kidsul nu l-am vazut in lista.
V-am pupat si nu mai scrieti atata ca nu mai raman la zi cu stirile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

AUUUU, da ce de treaba ati mai avut mai fetelor... sunt cu 2 cap in urma....nu imi gaseam nici mesajul meu(ultimul trimis),ca nu terminasem de citit tot cand l-am trimis si nu s-a maii putut dupa....

Alina, sanatate multa mamei tale si multa putere va doresc.

Muffi, esti o romancuta puternica si o luptatoare si leutul.O sa vezi ca totul va fi bine si o sa faci si tu ca Anemona,mai tarziu o sa iti faci griji ca mananca prea mult.

Inutsa, FELICITARI! am avut asaa...o strangere de stomac cand am citit vestea ta...unde Bia este nascuta in aceeasi zi cu Alex

Acum sa va spun cum m-am descurcat cu 2 copilasi......... minunat,fantastic etc. mult mai usor decat cu Alex ,singur. Maria s-a simtit f bine ,nu a plans dupa ai ei, a adormit f repede seara,caci la ei e tam tam mare cu adormitul cateodata(o tin amandoi in brate si se leagana gen dans lent) , a mancat ca sparta...cum vedea masa din bucatarie zicea papa...Oricum a fost f frumos s-au jucat ,s-au iubit,s-au certat si muscat dar a fost minunat . Na ca fac si versuri. la anu ma apuc de al 2-lea

Acum ma intorc la recuperat cat mai pot ...daca nu reusesc ....sa ma iertati ... ca asa animatie nu am mai vazut de la odisee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

aa si vreau si eu datele de la contul comun ca nu mai le am.....din motive tehnice am pierdut multe date din lap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

buna dimineata! un suc de morcovi, ceva? sau asteptati alta fata cu cafeaua?

E superba Anastasia

Tarta arata bine dar tre'sa vad cum inlocuiesc lactatele. Imi aminteste de tarta con patatas fritas, car e buuuuna, doar ca prajita si cu multe oua, nu i-as da lui Filip.

Olita voastra e prenatal? Imi pare cunoscuta.

Motana, n-am vazut faina de migdale pe la noi si nici discovery kids. Suntem saraci rau la posturi pt copii, Filip nu se uita la nici unul. Nu mi-as dori eu sa se uite la tv, dar daca ar fi niste posturi cu muzica pt copii, ar dansa cu ei acolo. Imi pare rau ca n-am luat din qatar la pachet, aia aveau zeci de posturim care mai de care.

Noi, astia mari, ne-am uitat duminica seara la Rapunzel, frumoasa animatie.
gata olita, fug! zi bunaaa

Happy-mami de Filip, 1 august 2009

Mergi la inceput

neata
noce vreau eu suc de morcov
daca gasesti sau inventezi tu reteta de quiche vegana vreau si euuu, m-am tot gandit ieri cu ce sa inlocuiesc oul, smantana, laptele, untul , cred ca se poate facesi vegana ...eventual cu sos de rosii in loc de smantana ...mai caut si eu

motana eu am zis laprimavara / vara putem sa facem intalnirile si la mine, stau la casa, livingul e imens, am curte mare, topogan, leagane, doar ca stau cam departe si fara masina personala nu se prea poate ajunge, adica se poate dar e cam complicat cu copil mic
pana atunci ne-am putea intalni la un loc de joaca 1-2 ore asa sa ne cunoastem , eu stiu un loc de joaca super, este al unei mamici de la odiseea cu Cezar, www.loc-de-joaca.ro/Index.htm" target="_blank">loc de joaca, acum vad ca s-au mutat in Vitantis, erau in Arena , in fine daca va hotarati noi venim oriunde
muffi abia astept pozele

gata fug si eu la treaba la toata lumea

_

Mergi la inceput