Zmeurici de iulie-august 2009 (11)
Raspunsuri - Pagina 6
adrianafedorca spune:
noce hai ca am gasit Quiche - vegan abia astept s-o fac mai ales ca si Anastasia si Cezar au papat
Motana uite cum se ascunde linkul[ url=”link-ul” ] aici [ /url ] tu scoti pauzele , si eu uitasem mi-a aratat Giova si gata mi-am slavat in calculator ca sigur uit
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian
(23 aprilie 2005)
si
Anastasia Ioana (7 iulie 2009)
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
inutsa spune:
Neata!
Eu va dau o portocala dis-de-dimineata![]()
meleea hihi, strangere de stomac zici?
Fain ca s-au inteles copiii, in grup le e cel mai bine. Si... spor la treaba ![]()
adriana ce zulufi are Anastasia
. Delicios arata tarta aia, poate o incerc si eu.
muffi 
pogos multam! Nu mai zi de greturi ca eu la Bia primele 5-6 luni am trait doar cu portocale
bely intr-adevar, e greu sa te descurci de una singura, bine ca sotul e de ajutor
Eu am avut aseara niste dureri cam mari de burta, jos-jos, si niste intepaturi. Si la Bia am avut asa, dar parca nu la varsta asa mica. Sper sa fie bine bble
Acu'va las ca mai strang una-alta si afara cu noi
Mami
de
si 
bely spune:
Neata'tufa
adriana doamne ce dulce e Anastasia si ce figuranta
, iar quich-ul arata delicios, si eu fac destul de des, mai ales cu creveti sau spanac proaspata
giova si eu sper ca macar peste ceva timp sa vina sa ma ajute, desi ii doresc bunicei cat mai mullte zile de viata ca mult o mai iubesc, pt mine a fost ca o mama si o si strig mama, eu nu-i zic bunica
in casa era mama tanara si mama batrana![]()
muffi bafta la prima zi de prescholl, o sa fie bine si leutul obosit, va dormi pe urma ca un ingeras
. Imi pare rau ca ai avut o zi proasta, dar lasa ca dupa ploaie vine soare
meleeasuper fain ce descrii tu acolo, 2 pitici
, bafta la bebe 2![]()
inutsa da,da, sotul e de mare ajutor, oamne ca fara el nu stiu ce ma faceam, cred ca o luam pe aratura. Bine ca nu ai greturi, si eu am tras mult pana la 6 luni eram tot timpul cu greturi si voma, de am zis ca si fierea am dat-o afara
Giova spune:

am culcat cupilul si am zis sa vad ce-ati mai scris....
Adriana eu azi sunt la amidonuri, voi manca fasole boabe cu ceapa si ulei de masline. de o vesnicie nu am mai mancat asa ceva. si fac si niste fasole batuta, o bag la conge pt. mai tarziu.
Abia astept ziua de maine
.
asa deci...Anastasia era la 12 noaptea treaza si palngea...draga de ea.
Muffi sper sa ai azi o zi buna, sa fie ok la preschool Nikolai si asteptam poze din tara asta indepartata si salbatica, cum ii zici tu.
Motana voi ati venit de tot in tzara?si sotul a renuntat asa usor la mexic?
meleea ma bucur ca te-ai descurcat cu 2 copii si nepotica a fost o cumintica si o mancacioasa. ii prieste la voi.
Inutsa doamne ajuta sa fie bine, nu prea fa efort acum. cand mergi la eco?
bely te cred ca iti e draga bunica. si ale mele traiesc ambele si bunicul dinspre mama, el m-a crescut.
va
, o zi faina sa aveti.
Gio
de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
pooh spune:
Hello,fetelor!!!Pfff,deja sunt obosita,pana am adunat de prin casa cu juniorul dupa mine....Oare daca as avea 10 camere,ar intra in fiecare sa rostoarne totul peste cap?
Pana acum a fost ok,insa de cand ajunge la clante,intra unde vrea,tot dupa el alerg
Adriana,ce frumosi sunt copilasii tai!Anastacia e o adevarata printesa cu niste ochisori minunati iau Cezarica a crescut mult-mult,parca il vad mai matur
Muffinuta,cum a fost prima zi de "gradi"?
Mai greu pentru leut sau pentru mami?
Motana,ii dau Timeei extractul de coacaz,plus in paralel singulairul....de cand ii administrez axtractul,nu prea am vazut nici o schimbare....ma refer la eruptiile de pe piele(care cand apar,cand dispar)La daris se observa ceva?Meleea,poze cu cei doi nu ai?Au avut si program de somn in acelasi timp?Alex nu a fost gelos?Inutsa,incearca sa nu ridici fata....daca reusesti...Cred ca a doua sarcina in general e mai grea,mai ales daca ai si un copilas mic....Giova,fierbi fasolea si pui ceapa si ulei?sau cum vina mancarea ta?
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg
Giova spune:
Pooh asa si Edi...de cand deschide toate usile s-a dus ordinea din camere. Imi vine sa inchid cu cheia baia si bucatarie, ca numai tampenii face pe acolo. si la ei in camera se urca sus in paptul suprapus, nu-l pot lasa nesupravegheat.
Fasolea boabe am pus-o la foert cu ceapa, morcov, si ardei in oala cu presiune. Iau cat imi trebuie, tai ceapa si pun ulei de masline. este un deliciu. restul o mixez cu legume cu tot si fac fASOLE FRECATA. pe care acum o bag la conge si o am pe cand imi trebuie.
Gio
de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
lucialu spune:
Saluti!
La Multi Ani Dienutza! sa ne traiesti si sa fii iubita si sanatoasa!

Am lipsit motivat, mi- o fo rau, tot timpul cand sunt cu rusii sunt varza, iar finalul a fost cu o migrena urata, nu eram buna de nimic. Am luat o aspirina cu vit c din aia efervescenta, ca efectiv tremuram. Ieri am avut zi de curatenie mai mare, am curatat covoarele cu vanish, ca erau meniurile donsoarei mele intinse pe ele
si am culminat cu noapte de calcat. In schimb n-am facut mancare pt seara si am luat pupette in brate, sus in taxi, directia lucru tati si la intoarcere ne-a omenit cu o galeata KFC(eu as fi vrut niste mancare chinezeasca,dar e frant, n-avea chef de restaurant...noh, nu m-am suparat nici cu galeata![]()
)
asa, sa va iau pe rand, cu 3ferestre deschise, ca iar uit, furat patent de la Giova(intre timp pupa se invarte pe langa mine, a mancat o lgtza de br fagaras, un de iaurt campina, intercalate cu desert de lapte si biscuiti de la nestle si o feliuta de mar, plus tzitza
)
Vazut pozici cu Albert, scump tare!nici nu ma gandeam ca ar fi putut fi altfel, dar bash ca in afara de falcutzele bebelusesti, in rest e deja baietel sadea, adica donsor in toata legea
Vazut si pozici cu Davidel de Uliasii, brunetel si bucalat
imi pare mie sau e un "tip" taaare vesel si simpatic?
Iulia si tu arati tare bine, nu sh ce varsta ai, dar cred ca esti tinerica-tinerica
Imi pare tare rau de unghiuta, offf, si mie mi-e frica sa nu-i cada, e neagra doar un pic la baza, am reusit sa ii pun punga cu gel din ala rece ce se tine in frigider, nu a stat mult cu el ca nu ii place si plangea.
Multumim din suflet tuturor pt ganduri bune!
e mai bine, a facut deja cojitza la julitura, ramane sa vedem cu unghiuta dc ramane la locul ei, dar la cate mesaje a primit pupa dela voi , ar trebui sa se simta si unghiutza satisfacuta si sa ramana acolo
Giova, mi-ar place sa ne intalnim, hai sa vedem cum decurge intalnirea cu Elenada, ca al meu mi-a spus ca ne duce la intalneala, dar ne abandoneaza, ca nu sta el sg cuc intre femei si ii e frica sa se plimbe pe cont propriu cu pupa, sa nu-i faca sou dupe mine
eu de-asta nu pot sa casc gura, ca e inca aiurea situatia la noi cu lipsa de program de somn si nici pomeneala sa plec de capul meu, fara ea. N-am mai fost despartite din primele zile din maternitate. Din cauza asta nu prea mai avem viata sociala, cu toata lumea ne intalnim rar si de obicei spontan, cand stim ca putem sa ne roim, dam telefoane sa vedem ce iasa.
Motana nu i-am pus arnica pt ca ce arnica am in casa, crema, nu stiu cat de naturala e pt ea. Daaa, suntem fani minimax, dar zilele astea m-a tampit cu Rapunzel, tot pe minimax mai arata, seria Barbie(sunt mai multe povesti, acum mai ruleaza aia dupa Dickens, Colind de Craciun).Rapunzel a primit dvd cadou de la nasi, cred ca pun si de 4 ori dc nu mai bine/zi. 
Sa nu uit: Adriana a iesit ft buna ciulamaua, am facut-o cu supa de pui si vin alb. Initial am vrut sa iau 3 pungi cu ciuperci diferite, dar mi-a fost frica sa nu ne placa si am ramas cu hribii, o punga. Pretul e piperat si am zis sa incerc asa prima data. Clar nu ajunge, dintr-una s-a mancat tot la o masa. Parerea mea e ca macar doo pungi trebuie, cel mai bine trei, acum depinde si cat de ciupercari sunteti
, eu le-am tocat maruntel cu cutitul.Tre sa ma uit unde mi-ai dar linkul cu tarta aia, ca vreau sa o fac si am vazut ca ai mai pus o reteta.
aaa, am vazut poze si cu piticii tai frumosi
ce dulce e Anastasia!si face la olita deja? Imi pare rau ca plangea, dar tare scumpica e in pozele alea!
ce curte faina aveti! Si sanatate piticilor!
Inutsa, poate sunt dureri de nidare, incearca sa fii cuminte in perioada asta, fara efort.
Anemona, bai ce va mai plimbati!
cand intru pe forum si vad cand una, cand alta, cand cate 2-3 plecati la voie buna, ma uit si eu ca si catelul ala lasat la usa magazinului cu lesa legat de stalp. Ma bucur pt voi, lasa ca ne vine si noua randul, sa mai creasca pupeta
Spaniala placuta! gandeste-te si la amarasteni![]()
Monitza, sanatate Stefaniei, sa-i treaca herpesul!
si puiului mic sa-i treaca problemele cu kkutza!
Ayda, uah!greu asa singura cu doi pitici mici-mici
(am vazut pozicile, ft frumosi!) O idee pt tine cu smecherita de Andreea, tocmai sa incerci sa o ignori, dc tu vezi ca trage cu ochiul sa iti observe reactiile. Ii spui scurt nu e voie, eu repet de trei ori si o avertizez ca ii iau obectul dc e la mijloc un obect, dc nu o iau de acolo . Mai ma zburlesc, mai o ignor si atunci crede ca nu e interesant ce face
, depande cum o simt atunci.
Andraaaa, cum ai facut clatitele 'mericane???
Pooh, fi-mea tocma a imprastiat cu niste iaurt pe parchet, a intins niste pui in pat, ca si-a luat si un copanel dupa ea, sticluta de vigantol nu o gasesc si nici ustensila de piure, pe aia o delcar nula, ca nu o gasesc si pace!

Muffi, eu am citit Torente in tinereti, acolo vorbeau despre Africa, tare frumos sunt descrise locurile!
(serpalai aveti? )
gata, nu ma mai intind, ca tre sa o culc, dc vrea...ieri pana la 4 am tot negociat si a dormit geana pe mine, adica somn-nesomn...ufff, ma termina zilele in care nu doarme si ea singura si la ore acceptabile.
si azi musai fac mancare
Giova, iti trimit un PM, ca vreau sa te intreb ceva.
tufa
andra_80 spune:
Lucialu - aici am gasit reteta
http://www.e-retete.ro/retete/clatite-americane-cu-afine
ies delicioaseeee ....
, maine mai bag o tura, asta ca imi arata mai putin cantarul dimineatza
.
inutsa spune:
Back
Fost afara, plimbat copchilu', nu a fost timp mult pt zbenguiala ca am cautat in "n" farmacii furculita de fier pt bb, astea obisnuite is prea mari pt ea si periculoase. Dar nu am gasit. Poate gasim in Carrefour, ca parca vazusem. Am luat deja pranzul si face nani de vreo 20 min.
Eu mai am ceva dureri. M-am gandit si eu ca s-ar putea sa fie pt ca o iau in brate, cobor scarile cu ea in brate, imping caruciorul la deal prin drumurile pline de gropi etc etc.
giova mi-ai facut o pofta de fasole
. Eu cre ca fac vineri
La eco merg sapt viitoare. Si asa cred ca o sa fie prea devreme, dar sa vad ca totul e bine, de cand m-au luat durerile
pooh asa si noi cu clantele, nici la WC nu pot sta linistita, ca intra peste mine![]()
Pt eruptii pe piele gen alergii, eu ii dau cu solutia urmatoare: pun apa clocotita peste o lingurita de tarate, intr-o ceasca mica, de ceai. Las pana ajunge la o temperatura suportabila, inmoi o bucata de vata in apa aia si dau pe regiunea in cauza. La noi are efect garantat. Cand ii dai cu ea, solutia tre sa fie proaspata, nu o poti lasa de pe o zi pe alta
Prin eruptiile Timeei te referi la alergii,nu?
lucialu asa si nu ai gasit ustensila pt piure? ca tin minte ca spuneai de ea de mai multa vreme
Si Bia si-a pierdut 2 bluzite, si cauta-le daca poti. Nu le gasesc si pace. Cand om pleca de tot de aici sigur le gasesc![]()
Mami
de
si 
lucialu spune:
Normal ca inca nu doarme
in schimb a ingerat doo farfurii de supa
Andra

dc ai stii tu de cat timp imi doresc reteta

fac si io si am si sirop de artar
imi ploua efectiv in gura, nu am lapte batut, dar dupa ce doarme pupa, o iau de-o aripioara si direct in primul magazinut din zona aterizam.
Mi-am cumparat aseara in drum spre galetusa
o pereche de cizme, parca sunt desculta in ele
, ca ce am sunt toate pe picior si cum tot mi se umfla picioarele e chinu naibii cu ele, nu pot sa iau nici o soseata mai groasa. tare mult imi plac, parca sunt mocasini, joase si usoareeee.
Giova ti-am dat PM-ul.
Merg sa vad dc acuma doarme au ba?
Inutsa, nu am gasit-o.
Pe mine m-a durut mult burta in primele saptamani, ai grija.
pfuuu!mi- a aterizat in brate cu ceva fumegand la fundic
sa-mi treaca de clatite