Zmeurici de iulie-august 2009 (11)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

lucia am facut supa/ciorba de rosii...beleaaa, n-am mai pasat legumele le-am taiat marunt si le-am lasata asa , la final am pus leustean ca altceva nu mai aveam si are un gust de lesini ...de buna ce e
hai distractie placuta si poate totusi te lasi pozata
muffi distractie placuta si tie la party

noi inca suntem muciosi si cred ca stam si azi in casa...copiii au turbat deja...io nu mai zic...Anastasia sta agatata de clanta si plange si striga copii ...as scoate-o azi afara dar mi-e ca o intoarce raceala
la toata lumea si we placut

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Am vb. cu Elena chiar inainte sa intre in conferinta...deci nu scap de poze. musai sa-mi intind parul atunci, sa dau bine.
Am fentat aseara la party si kg sunt aceleasi, nu am pus, nu am scazut. sa vedem azi cum rezist. Mi-am facut un ghiveci de legume si mai am si syupa de rosii, pe care vreau sa o gust.
Adriana ma bucur ca ti-a placut supa de rosii, ai mei sunt mari mancatori de asa ceva. eu am blenduit tot, asa nu risc sa-mi scoata afara vreun zarzavat.
Oare de ce s-a trezit Anastasia? si edi a plans putin azi noapte, dar e din cauza caninului...e tot cu degetul acolo...nu mai iasa odata.
Muffi spor la citit. de ce esti asa stresata ca va da afara? chiar asa circ face MP pe acolo? e copil, ce doamne iarta-ma vor?
Ne vedem negresit sa vezi atunci ce show vor trage prin Botanic zmeuricile. si noi vom "zburda" dupa ei, precum caprioarele in padure.

o zi frumoasa va doresc.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Helou again

nu merg uf ce bine ca am scapat..era o petrecere de inaugurare a unui nou bar de noapte..maaree..in plin centru si petrecerea era privata.nu am avut nici un chef era de pe la 10 seara cine pamantu' rezista plus ca Makka Pakka are lapte la 11,30 cum sa ma impart?asa ca am scapat,familia cu care eram obligata sa merg nu a gasit bilete..free dar pauza..

Elenada ce as mai vrea sa ne vedem cu toatele..mi-e asa dor de zilele cand eram gravida fara tipete si cu emotiile de fiecare zi..acu nu ca regret dar parca nu am profitat din plin de vremea aia binecuvantata..stresu era la maximum..fetelor gravidutze bucurati-va acum..

vreau sa coc ceva praji azi dar sunt rupata de obosita poate dupa amiaza..vad ca tot la mancare ne e gandul...clatite americane nu am facut ca numai eu as manca,MP nu poate..

tuturor..visam si eu pe vremuri la casa si terenuri si pisicna in Ro..acu iaca o am in alta parte..mult mai simplu pe aici cand va aud cate documente si peripetii aveti..greu frate..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corinna1982 spune:

Seara buna!

Ce fac fetele?
Eu sunt bagata cu totul in GA si intr-o cutie cu rafaello si nu ma las nici de una nici de alta

Lucialu, te muti si tu la Campulung Moldovenesc, sau doar supa ta de rosii?

Giova, eu nu cred faza cu indemnizatie pe banii primiti in Spania. Ar fi prea de tot. Pe mine m-au intors de 10 ori pana le-a convenit adeverinta de venit, mi-e greu sa cred ca poti sa faci un dosar ca sa fie acceptat cu toate hartiile din Spania. Oricum daca nu au cotizat aici nu cred ca au vreun drept. Iar la noi nu iau in calcul decat veniturile pentru care ai platit impozit, deci daca nu au vazut nimic din salariul ala, nici nu dau nimic.

Fetelor care vreti sa va construiti case, eu am cumparat casa direct de la constructor, si este muuuult mai scumpa decat daca o construiesti in regie proprie, cam de 3 ori mai scumpa, insa mi-a convenit ca nu am platit terenul - e cartier rezidential, in oras, terenul vandut de primarie cu 16Euro/mp, 300mp gratis pt tineri pana-n 35 de ani (daca imi amintesc bine). Partea si mai buna a fost ca nu am alergat decat pentru credit la banca, restul a venit de-a gata (aprobari, utilitati, carte funciara etc). La finisaje vor fi intotdeauna probleme, si stres si batai de cap, dar noi suntem multumiti in general. Bine acum se poate lua si la rosu sa faci finisajele cu ce firma vrei tu, dar asta acum ca e criza.
Ca si comparatie, ne-a costat cu totul (mai putin mobila) in 2007 cam cat era atunci un apt cu 4 camere nearanjat, in care mai trebuia sa investesti min 20.000 euro ca sa-l faci cum vrei. Iar casa are cam 110mp utili, plus 266 mp teren. Pt noi suficient ca nu ne permitem sa intretinem mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Seara buna!
Noh, am iesit cu fetele si ma declar ft ft multumita pt prima mea iesire cu fata mea corse de cand am nascut. Super fete!
Elenada mi-a parut bine!esti ft ft dezghetata si de gasca
(si va spun un secret, de fapt doo: nu e grasa, vedeti ca va trage pe sfoara, arata ft bine si eu am fost singura babeta intre elesi desigur singura grasa ) Sa-i spui Claudiei ca mi-a parut bine si ca pe ea am cunoscut-o, sunteti fete faine!
Giova are niste ochisi e o finuta si l-am vazut pana la urma si pe Edilinul, care e un frumos, un dulcios si un zambaciosPupa din pacate are probleme cu unghiuta beteaga la incaltat si nu a fost in pase bune. O ras al meu de ce a spus Elenada, ca a trebuit sa vina ea de la Bucuresti ca sa ne intalnim si noi k lumea M-am simtit tare bine! problema e ca ar fi fost atat de multe de vorbit incat cred ca ne-ar fi trebuit clar mai multe zile sa ne facem norma
Adriana imi pare bine ca va mers supa la sufletel! Si mie imi place cu leustean, dar din ala proaspat, insa la ea nu merge sa pui in exces, asa cum am obicei eu sa pun la ciorbe
Corina, multam de sfaturi! I-am citit si lui al meu, orice parere ne prinde bine. Se pare ca numa supa si forumul s-au plimbat pe la Campu'lung Eu dc ar fi sa plec din zona as pleca numa peste granite altfel loco-coco macar aici am crescut, nu are sens sa schimb mere pe pereTe lafai in GA si rafaiei? si eu m-as lafai dar sunt obosite rau, nu cred ca fac fata in seara asta. Si eu am reluat GA sa il vad in tihna fara frisoanele date de ce se intampla mai departe
Muffi, dc te coafeaza mai bine sa stai acasa, ti s-a indeplinit dorinta.
Va pupacim si va dorim o noapte frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Haideti la o .
tare fain a fost ieri la intalnire.
L-am lasat in mare graba pe Marco la petrecere si am plecat sa iau fetele de la hotel. L-am gasit rapid si in mall cu noi. a venit dupa vreo 30 min. si Lucica cu pupa care era sfioasa tare la inceput...pe urma ne arunca zambete la fiecare in parte...pana si-a amintit de unghiuta , a vrut desculta si de aici a inceput nenorocirea. Draga de ea, o cred ca o durea si nu suporta sa stea incaltata cu frumoasele cizme....ce bine era de era vara si statea in sandalute.
cu Lucia m-asm intalnit ocazional, dar niciodata nu am stat asa la taclale ca acum, e o tipa faina, de gasca...asa cum reiese si din postarile ei. si nu e babaciune si nici grasa.aveti incredere in mine.
Elena este o tipa super misto si de gasca...si slaba fetelor! ea zice ca asta e efectul dietei, as vrea sa arat si eu asa la 60 kg...dar eu mai am cale lunga pana acolo.
M<-am simtit tare bine, normal ca numai de copii am vb., dar a fost misto evadarea din peisaj.
a venit si sotul cu Edi...care normal ca s-a plictisit repede, a impartit zambete la toti, a luat-o pe Elena de mana...i-a arata Claudiei papucii lui...nu avea copilul meu nicio greata.
si eu ma bucur ca v-am cunoscut, si Claudia colega ta e tipa de gasca...pacat ca cine stie cand ne vom mai intalni.
Astazi nu cred ca mai apuc nici eu sa vad fetele, dar ma bucur ca am stat ieri cateva ore cu ele...cum zicea si Lucia ne mai trebuia cateva zile sa terminam to ce am inceput sa povestim.

Muffi ma bucur ca s-au aranjat lucrurile in favoarea ta, daca tot nu aveai chef de iesit. MP nu bea lapticul fara tine?
Lucia hai mai ca am deja cu atatea complimente. mersi mult, dar ochii sunt meritul alor mei.
Corinna stiu ce zici....noi daca vindeam ap. inainte sa scada preturile, puteam lua o casa de care zici tu, cam la 150 mp, cu 300 teren, cam asa se vand la noi, jumate de duplex. si pt. noi era mai mult decat ne puteam permite si nu veneam cu bani. Acum nu mai dam ap. la 100 si ceva de mii de euro, asa ca riscam sa venim cu multi bani de-acasa si cand faci calcul si vezi la cat iese casa in rosu, si nu stii ce materiale a bagat constr. in ea...parca nu-ti vine...probl,. e pamantul...care e scump, si nu au prea lasat oamenii din pret. si cu toate ca e criza, eu nu am gasit disperatii care sa-l vanda la un pret normal. ca trebuie sa fim realisti, au crescut preturile la terenuri in ultimii ani si de 3-4 ori...ceea ce nu e normal.
Dariaioanaxxx! Multa sananate si fericire alaturi de toti ce-i dragi!

si o duminica frumoasa sa aveti.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corinna1982 spune:

Lucialu, Giova, Elenada vrem dovezi. Sau trebuie sa se intoarca Elenada acasa sa descarce pozele? Ce super ca v-ati intalnit!

Lucialu, am inceput cu sezonul 1 pe care nu-l vazusem, apoi am continuat, chiar nu-mi aminteam de Cristina ca fusese gravi, cred ca nu am vazut nici o parte din sezonul 2, desi faza cu George si sifilisul o vazusem. In fine, nu pot sa ma las de GA si gata, asa ma relaxez si eu. Si mie imi place Burke, imi aminteste de cineva . Dupa ce ma plictisesc de GA, incep cu dr.House.

Inesa, ai fost la dr? Ce face samburelul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

neata!iar m-a supt pupa de sunt chiauna.ce bine ca am potolul facut
Giovasi chiar sunt deosebiti okisorii tai!
Corina, asteptam Elena, ca fix dupa ce-o apucat Giova sa fuga, m-au prins la cotitura, si-au adus aminte ca nu ne-am tras in poze si o apucat sa faca fo doua pe picior de plecare.
Elenaaa sa le pui pe mailul comun nu aici, pls!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona27 spune:

Neata! M-am intors si eu ieri, tare bine a fost,cam scurta plimbarea si tare frig si la Madrid.Doua zile a plouat asa ca am stat numa in centre comerciale,am facut o groaza de cumparaturi,am cumparat un geamantan mai mare si am mai pus si trei colete la atlasib.Iar i-am cumparat lui Alex multe haine,si reduse si din colectia noua,si pt noi am gasit multe lucruri frumoase,in afara cand zic ca fac reduceri chiar fac,ce nu am gasit la pret accesibil sunt pantofiori de calitate,nici la ei nu erau sub 50 de euro si nu ii mai iau fara sa-i probez,asa ca o sa iau de la noi.

Astazi am chemat doctora,Alex are o iritatie pe piele,eu am crezut ca are varicela,dar dupa consultatie se pare ca nu.Nu ne-a pus un diaghostic clar,a zis sa-i dau cu mixtura mentolata daca il mananca pielea,sa ia calciu si peritol.Bineinteles ca peritol nici nu cumpar,poate aerius daca nu trec in doua trei zile.

Ce frumos ca v-ati intalnit,asteptam sa a vadem.

mami fericita de baietel Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Hei, mamici de zmeurici!
Ce mai faceti voi in ziua asta calda si frumoasa? La noi e un soaaaareeee si caaaald! L-am alergat putin pe David afara, cand l-am adus in casa a adormit cu biberonul de lapte in cioc, nici n-a avut puterea sa-l mai scoata. Ma intind in pat ca o rama si ma apuc de citit....
Fetelor, ce ma bucur ca v-ati intalnit! (Elena, ar trebui sa te duci mai des prin Timisoara...) Asteptam pozili! Zmeureii cu ce s-au ocupat cat ati stat voi la beut? Era vreun loc de joaca pe-aproape sau au orbitat in jurul vostru? Ca am facut si eu o incercare din asta la un restaurant cu niste prietene si fix 15 minute a avut David rabdare sa stea.
Luci, imi pare rau ca pupa ta se chinuie cu unghiuta, of. Mare ghinion, macar de-ar putea merge in maini...
Stiti ca eu ma gandeam sa incerc sa-l dezvat pe David de supt degetul cu lacul ala amar de se da pe unghii. Na ca i-a cazut unghia de la degetul cu pricina si n-am pe ce sa-l mai dau....M-a aranjat dumnealui, sa vedeti cu ce pofta suge...si face niste zgomote cum face Maggie din familia Simpson cu suzeta...
Va pupacesc, sa aveti o zi relaxanta azi!

Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze

Mergi la inceput