Zmeurici de iulie-august 2009 (11)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am vazut azi buricul lui Edi cam rosu, si parca si miroase putin. a patit cineva?
ii voi pune apa oxigenata si baneocin crema, altceva nu stiu ce sa fac....sa vad cum se prezinta maine.

Chiar asa...o dati voi cu pozele, dar eu am scapat...la un moment dat eu ma perindam intre 2 mese, si uite asa am scapat de pozat.

Anemona sa purtati sanatosi hainutele. sper sa nu fie nimic grav cu Alex.
Uliiasi la noi a fost frig rau de tot...am fost doar prin vizite si la niste cumparaturi.
sa stii ca Ana Luciei a fost tare cumintica, a stat la greu ba la Lucia in brate, ba la sotul ei. Eu am avut probl. cu Edi ca si-a pierdut rabdarea si alergam dupa el. Numai cu noi la masa nu vroia sa stea.

trimit mesajul, ca de o ora scriu la el.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Neatza!
eu centrez, eu dau cu capul.
edi s-a cam miorlait azi noapte...nu pot sa vad in guritza daca a iesit sau nu caninul.
Cu buricul e ok, poate mi s-a parut ieri. caci dupa baita si in dim. asta arata normal, nu miroase.

Ema! Multa sanatate si fericire alaturi de barbateii tai!

www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

neata la toata tufa

cam slaba activitatea pe aici se vede ca a fost we, noi am stat in casa tot we ca inca suntem muciosi, Anastasia a facut temp aseara si Cezar tuseste, iar de dimineata am obs ca Anastasiaei a inceput sa-i curga un ochisor, azi mergem la dr ca nu se mai poate asa

Giova sper ca sunteti bine cu buricutul, poate s-a scarpinatsau de la pampers sa treaca repede

uliiasi ai grja cu lacul amar si eu am vrut sa-l folosesc la Anastasia asi cand m-a intrebat farmacista cati ani are copilul si i-am zis 1.3 nu mi-a mai dat , a zis ca se foloseste dupa 2.5- 3 ani , asa ca i-am pus aredi iute pe degetel 1 zi , a 2 a zi n-a mai bagat degetul in gura, la noi era jale fara degetel, ajunsese sa stea toata ziua cu el in gura isi facuse rani la degetele ...a cam plans in ziua ai si eu cu ea pe ascuns dar m-am tinut tare, i-am tot zi sca arde daca baga in gura degetul si a inteles

elena hai cu pozele ca murim de curiozitate sa va vedem

anemona bine ai venit acasa, ce conteaza ca a fost frig , bine ca ai aavut o mica vacanta, io m-as duce si la polul nord 2 zile doar cu sotul ...sa ma incalzeasca
sper sa nu fie varicela si sa fie doar o iritatie ceva

fetelor ma bucur ca v-ati simtit bine ,abia astept sa se incalzeasca sa ne intalnim si noi pe aici
tota tufa

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

aaa am uitat sa va zic , sambata seara m-am dus sa-i incalzesc lapticul Anastasiei , ea a ramas cu tati sus in dormitor si ma striga ...mami mami..iar eu ii raspundeam ca incalzesc lapticul si vin repede si la un moment dat a zis ...mami ame titia...sa va traduc ...mami foame Anastasia...am ramas masca nu mi-a venit sa cred , ea face prop din 2 cuvinte de ceva vreme dar din 3 n-am auzit-o

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

'neatza!
hai ca incep sa citesc si eu-de la coada spre cap, si sa raspund:
giova, si rebecca a avut recent buricul rosu si ustura; l-am curatat bine si i-am dat cu bepantene. a doua zi nu mai avea nimic. acolo se mai strin scame, mai transpira, trebuie curatat bine.

Adriana, bravo pentru fetita vorbareata!

Mergi la inceput

a pleznit putin gingia la canin. Asa ca incet incet scapam si de maraieli si alte cele.

Edi de dim. se joaca cu lego. Nu prea reuseste el sa le imbine, dar ma cheama pe mine...ma bucur ca a inceput sa fie preocupat de asa ceva...daca il vede pe frate-su', e si normal sa vrea si el.

La Madrid plecam din 30 martie pana in 6 aprilie. Biletele sunt cumparate de ieri, asa ca nu mai avem cale de intoarcere. Le-am luat de pe Cluj, si vom duce copiii in Alba atunci, la bunici.

Adriana felicitari pt. vocabular si propozitii. al meu a inceput acum sa mai zica unele cuvinte dupa mine...propozitii in my dreams. as vrea eu.
Patricia probabil ca s-a scarpinat, cine stie. Il voi tine sub observatie cateva zile sa vedem.

mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulie.aug09 spune:

capitol nou

Mergi la inceput