Zmeurici de iulie-august 2009 (11)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

eu cred ca o iau razna...inca e fresh, trezit de la 7:40. am adunat din tot ap. de 2x deja. astept sa i se termine ciorbita, sa pape si la nani cu el, ca eu nu mai rezist.
asta a pus capac...weekendul viitor cand mergem la Alba, il las la mama....minim 2 sapt. sa vedem daca rezist mai mult fara el.

Adriana pamantul costa, restul e floare la ureche pana la finisaje, unde iar te usuca de bani...daca vrei calitate. Sotul e in domeniu, e proiectant, asa ca ne-am scos cu proiectul, si cu cel de arhitectura, are si diploma de diriginte de santier, ne-am scos si cu asta si cu multe...bani sa avem pt. teren.
Lucia trimite ponturi pe PM, zi tot ce stii.

merg ca s-a terminat ciorbitza, revin mai pe indelete, dupa ce cult terminatorul mic.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bely spune:

tufa,
Uof slabit si iar slabit, eu dupa sarcina am rams doar cu 1 kil dar pe timpul alaptatului am pus 4 si ma credeti ca ma lupt cu 3 kile de mai bine de jumatate de an, acuma slabesc 1-2 kile, acuma le pun si tot asa.. exact ca si elenada ma invart si eu, ca nici numai stiu ce dieta sa tin sa scad odata si sa ajung la 57 cat imi doresc.
lucialul esti nebuna de legat dar macar asa ne bine dispui si pe noi
blanca vazut si pozicile astea, sunteti o fam. reusita iar Eva e superba. Bafta la examen.
giova si pe mine ma dispera dezordinea, Doamne am jucarii peste tot pana si in bucatarie au aterizat niste animalute de ma impiedicam azi dimineata, deobicei in living e gradinita dar vad ca deja le duce si prin bucatarie si am gasit si pe hol de la baie langa usa, noroc ca inca nu poate deschide usa ca altfel ar fi peste tot numai de-o jucarie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Giova, vreau a ies un pic, ca tot vorbeam de consumat energia, poate mai ia un pic de soare si papamai bine. Tine-te bine pe pozitii, ca acum zici asa ca e o zi mai aiurea, la noi o fo ieri, efectiv am fugit in bucatarie si am lasat-o cu sotul in camera, ca nu mai puteam! app:cred ca alaptez pana la adanci batraneti...si acum e la tzitza. Iti scriu dupa ce revin.
Bely eu sper sa nu supar pe nimeni, ca nu-mi iasa nici mie glumele mai mereu, dar dah sunt glumeatza de fel, e un fel al meu, de a fi deasupra problemelor. vezi ca kilele alea despre care spui s-ar putea sa apara ca fluctuatii ce tin de zilele de menstra, cred ca e pana la urma tot ceva legat de retentie hidrica, deci dc e cazul asta ori iti propui sa dai mai mult jos, ca sa ai fluctuatie acceptabila dp tau de vedere, ori o accepti pe asta, si hidratare la greu, de preferat evitat saraturile, picanteriile si altele care retin apa, plus transpiratul e o sursa buna de dat jos apa.sa circule cum e zisa, in auntru si afara cu toxinele acumulate. eu bag cioco la greuin perioada premenstrualauai ce buna sunt la teorie si dat sfaturi!

Mergi la inceput

a papat ditamai bolul de supa de rosii cu stelutze si acum doarme dus. sa vedem cat l-o tine, ca nu l-as mai culca dupa amiaza.

Adriana bine faci ca nu te apuci de clatite. problema e ca ii plac asa mult lui Marco ca tot imi zice sa mai fac.
Un teren de 600mp pe unde vrem noi costa cam 35.000 euro, nu avem toti banii astia. la credit nu vrem sa ne bagam, nici ap. nu l-am vinde....prea multe vrem...acum sa vedem cum o scoatem la cap.
Eu sa ma vad cu terenul cumparat, ca pe urma parca vad ca facem nspe mii de sacrificii sa ridicam casuta, ca il va manca tare pe al meu sot.
Lucialu si eu as iesi afara, dar cred ca numai dupa ce-l iau pe Marco de la gradi.
lasa ca-mi trimiticand poti informatiile.
e greu si-ti trebuie nervi de otel sa ridici o casa, din cauza muncitorilor, dar daca tii neaparat, atunci n-ai incotro.
eu m-am scos, doamne multumesc...de fapt eu cica voi fi cu ochiul pe ei la finisaje si bagat de vina, ca de asta sunt buna. In rest sa se ocupe sotul. ne-am si impartit sarcinile, si noi nu avem nici pamantul luat.
mama pai te pricepi la dat sfaturi doamna. si eu inainte de CM am pofta de dulce, dar asta cam asa e la toata lumea.
Ia baga-te si la practic, nu numai la teorie, sa ne putem incuraja mai bine una pe alta.
Bely hai mai ca nu ai mult de dat jos...ce sa mai zic eu ca vreau vreo 5. Si in vara am dat jos vreo 8 si iar am pus 4 in toamna...si tot asa. eu vara slabesc foarte bine, ca nu prea imi arde de mancare, dulciuri, doar fructe si multa apa.
Esi o norocoasa ca nu ajunge la usi. eu jucarii am si in baie, si la intrare, si in papuci cateodata...si asta din 2006.

www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

si pe mine ma omoara aglomeratia din casa si jucariile intinse peste tot, cind sint acasa string intruna si mi-am dat seama ca asta e sursa mea de nervozitate, ca ma oboseste si irita, dar nu am ce sa fac, pina nu cresc-trebuie sa ma resemnez, dar e greu.
rebecca e mare pictorita/artista, toata casa e plina de culori, carioci, si coli desenate intinse-pe care nici nu ma indur sa le arunc, ci le string in dosare, ca sint f frumoase si fiecare coala are o poveste in eamai scapa si pe pereti, acum s-a invatat si domnu' DAniel, a mai scapat cite o mazgaleala pe canapea, pe covorul bej, ba chair un marker pe parchet

succes fetelor la slabit si la contruit case

Giova-lucialu, voi sinteti in acelasi oras si inca nu v-ati vazut?

cuscra, lasa, mai bine fotomodele decit la polul opus- zic io
ce face noruta?
asa e cu kilele, eu inainte de cm ma umflu si atirn 2 kile, cam de la ovulatie pina la cm am o stare cam aiurea. ma gindesc la lucialu ce sufera, si eu am cite o luna in care ma simt f nasol si abia astept sa vina sa ma desumflu.
si eu cu alaptatul, cred ca ii dau pina se insoara, slabe sperante sa renunte singurel

Blanca, foarte frumoase pozele si cei pozati, desigur. imi place noua tunsoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Hey!
Blanca vazut pozicile de la Bran, tare faine si mi-a placut locul...am vazut intr-o poza ca scrie vila club bran si rpd am dat search pe net, vroiam sa te intreb dc e ok si dc se merita...eu as vrea la vara sa merg cu piticii si neaparat vreau ceva cu piscina(am vazut ca aici e si in aer liber) asa ca mai mult ca sigur acolo merg. La ce vila v-ati cazat, ca sunt mai multe pe acolo? eu as vrea sa o iau si pe mama cu noi sa ne mai ajute cu piticii si as prefera dc au cam cu 2 paturi sau ceva gen apartam, cam dubla...
Vazut si pozicile de la botez...f frumoase ati fost, Eva o bombonica
Giova si eu as vrea casa, terenul il avem luat langa buc dar greu cu banii pt casa( nu avem decat sa vindem apartam), de ridicat se ridica rpd...dar finisajele costa ...si timp...sotul nu stie cum sa ajunga mai rpd acasa sa ma mai ajute...o mai lasam, poate peste cativa ani...acum sunt si copiii mici si mi-ar fi greu cu deplasatul in oras...mie mi-e frica sa conduc..., am permis de 13 ani..dar dc n-am condus de mult...
Legat de diete...ma abtin inca un an
Am fost si noi putin afara si bate un vant...e f rece, imi inghetase spatele..
Andreea doarme, are cam de la un anisor doar o repriza de somn pe zi de vreo 2 ore jumate-3, pe la 1-1.30 se culca la pranz...dim la 7.30 e treaza si seara la 10-10.30 gata, somn..
Astept si Raducu sa-si faca program de somn asa fain, el seara la 11 adoarme si dim la 7 e fresh...noaptea mai re o trezire, doua de papa
Azi facem 4 lunite!! asa ca dau o felie de tort de mere si suc de portocale

poze noi
minunile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bely spune:

lucialul la teorii sunt si eu buna dar la practica lasa de dorit raman repetenta.. si m-ai omorat, exact ce imi place tu zici sa renunt,uof nu ti-e mila de sufletul meu?.. branzica feta(sare la greu) o ador, totul picant e pe gustul meu,muraturile le ador(sare,otet la greu) si nah sa continuu? sa numai spun si de dulciuri.
giova am de dat jos si eu destul si ultimele se duc tare greu, am acuma 60.6 si vreau 57,dar lucia bine a zis, ar trebui sa ajung la 56 sa pot oscila cu 1-2 kile.

Mergi la inceput

eu am mancat o varza calita sarata....brrrrrr
Am pus si niste costite afumate pt. sot si am comis-o. cu toate ca le-am tinut in apa. sa vedem daca o mananca, ca eu de abia am papat. si beau la apa dupa...asta e bine, nu?

Patricia da stam in Tm amandoua. ne-am intalnit din pura coincidenta de 2x, dar tot pe fuga am fost.
si Marco deseneaza, picteaza....si eu am teancul de fise, ca nu le pot arunca...
Ayda super ca aveti trenul luat. eu tocmai, ca vroiam casa cat sunt copiii mici, ca sa stea cat mai mult afara si nu in parcurile mizere dintre blocuri. dar nu ni se arata.
La cat mai multe lunitze micului print. ce trece timpul!!!!
bely pai asa ar trebui sa fac si eu...sa ajung la 58 ca sa nu disper daca se pun 2-3 kg. dar cum naiba ajung acolo? ca prea rau stau cu vointa.

mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara_amira09 spune:

Am scapat un pic de pitica e cu ta-su la cumparaturi asa ca an intrat sa vad ce faceti.
Giova- si eu trisez la greu cred ca de aia nu mai dau jos, insa beau apa ceai si respect cat de cat principiile Rina.SI eu am niste nervi pe toate jucariile, cand ma gandesc ca eu dai o gramada de bani pe ele si asta numai ca sa ai ce sa strangi...
Lucialu- nu am de ce sa ma supi ...stiu ca nu e bine sa o sperii insa am vazut de sarbatori ursii pe geam si erau multi cam 15 plus vreo 10 cu tobe si imediat a dormit dupa ce i-a vazut.Zicea "ushu...ushu".De atunci de cate ori face fitze la somn ii aduc aminte de ei ca nush ce sa ii mai fac.Noi inca dormim leganate pe picioare cu muzica de pe tel plus cateva papusi in brate.Nu stiu ce ma fac daca o duc la cresa, gradi.Am incercat sa o fac sa doarma singura dar se ridica ca Hopa Mitica.Mi-e groaza cum vom scapa de obiceiurile astea!Iar de tzatzi nu mai zic numai coate in coaste primesc deja imi vine sa imi iau campii.De consumat energia la noi parca nu se potriveste cu cat e mai obosita cu atat are chef mai mult de dans de urlat de ravasit jucarii.
gata suna la interfon
mai vb pooop

Mergi la inceput

auziti ce-mi zice fina-mea di Spania:
o amica de-a ei si-a luat cele 4 luni pt. crestere copil de acolo si pe urma a venit in Ro, si-a bagat actele si a luat in continuare pana la 2 ani. si i s-a calculat dupa salariul din Spania, cica ea 34 mil/luna indemnizatie.
se poate asa ceva
sincer mie nu mi se pare normal...ai cotizat la statul spaniol, de ce sa iei banii statului roman.....

mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput