Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (77)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Neata!

SI al meu s-a trezit la 4 fara un sfert, i-am dat suzeta si parea ca va dormi. Dar in 2 minute urla... si-a scos suzeta, ca tot da din maini pana adoarme. Am mers inapoi, dat suzeta, tinut de mana, pana m-au durut spatele. Nu ajung bine in pat, iar urla... si tot asa pana la 4 juma... i-am bagat suzeta in gura, intr-o mana o jucarie ca un deget, in alta mana cealalta suzeta... tot degeaba, ca a incept sa maraie cu suzeta in gura... a trebuit sa il tin iar de maini pana a adormit... m-am dus in dormitor , tremurau geamurile (de la sforaitul sotului). am stat ce am stat, l-am tot impins, pana nu am mai rezistat si am plecat la copil in camera... in timp ce ma scoatea din minti copilul cu suzeta lui ma gandeam la Mycya, ca si ea se plangea de drumuri pt suzeta. Ajunsa la copil in camera, a inceput foielile. cred ca asa doarme el.. si mi-am amintit de Rodi, zicand de Maria "atata se foieste fata asta..." pana la urma am adormit, dar la 6 juma iar sus pt papa, apoi somnic pana la 8 juma, o suzeta, si iar somn pana la 9 juma... si am dormit si eu pana la 9 juma, chiar daca cu treziri..

Adriana, . Musai sa iti iei o bona, poate doar cateva zile, asa cum si-a gasit Paula, 3 zile cu 3oo lei e super ok. Si vreo 2 zile mai sta sotul, si poate te mai odihnesti... Nu cred ca se trezeste REbe de la faptul ca nu se satura peste zi. ca si al meu se trezeste si mananca bine ziua... dar asa-s copiii, cred. Incearca mango si avocado, poate ii plac. dovleacul galben il poti da si cu ceva fructe. Io pere ii cumpar din comert, de la Kaufland, pere williams. nu ma stresez deloc cu produse bio. Morcovii tot de acolo...

Aaa, si aseara am fost in Kaufland, si mi-am luat iar un butoi de bere... asa ca degeaba renunt la papica si bag berula... Dar e atat de buna...

La multi ani Antonia, Larisa, Filip, Theo - nu imi vine sa cred ca deja aveti 7 luni!!! Parca de o sapt aveati 6 luni si il asteptam pe Mosu'! Mama, ce trece vremea!

La multi ani Raul scump cu 6 lunite!!!! Fecior frumos ce esti! La multi ani Mihai!

La multi ani Florentin!

Sa cresteti mari, cuminti si sanatosi!!!

La multi ani Babiela!!!Sa ai parte de tot ce iti doresti, sa fii sanatoasa si fericita!!!!

Da azi e ziua Aelitei????Sorina, stii tu sigur????

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Racusor,Rody,Cris multumim pt urari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

... in timp ce ma scoatea din minti copilul cu suzeta lui ma gandeam la Mycya, ca si ea se plangea de drumuri pt suzeta. Ajunsa la copil in camera, a inceput foielile. cred ca asa doarme el.. si mi-am amintit de Rodi, zicand de Maria "atata se foieste fata asta..."

draga de tine, cum ne ti tu minte pe fiecare cu ale noastre...
asa mai fac si eu cand ma trezesc noaptea, vad cat e ora si ma gandesc oare ce delfinas papa la ora aia, ce mami il tine de manuta sau ce sot sforaie mai tare, dupa cum e situatia si la mine

i-am luat Isei acum vre 5-6 luni o suzeta naspa ca mi-a placut lantucul ce-l avea si vroiam sa-l pun la una de-aia fitoasa, de unde sa stiu eu ca o sa mi le arunce pe toate pe sub pat sau prin casa?! ei, de vreo luna, i-am dat-o asa in joaca in manuta si ea rapid in gurita cu ea, dar nu s-o suga, o baga asa la coltul gurii si molfaie la ea. si de-acum cand o pun in patic adoarme cu ea, dar nu in gurita, ci in manuta! peste noapte imi mai amintesc si i-o iau, dar cateodata o mai muta dintr-o mana in alta si tre s-o pipai sa vad in care e . ma bucur acum ca n-o vrea, ca altfel cred ca asa as pendula si eu la suzeta ei...

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

LA MULTI ANI !!!
Maria Antonia
Larisa Ioana
Filip
Theodor Mihai
Raul Ionut venim sa te pupam personal in curand
Mihai
Florentin Andrei

Aelita !!!!! sa ai parte mami de bucurii si numai lucruri frumoase alaturi de familia ta minunata!
Babiela!!!!!

Matei - luna a 7-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

Fetele carora le-au venit uratii: au venit ceas a2a, a3a oara? Ca la mine vad ca nu dau semne ca ar vrea sa vina.

mie mi-a venit CM cand avea Matei 4 luni si jumatate...atunci cand intre alaptatul de seara si cel de dimineata au trecut mai mult de 6 ore
luna trecuta mi-a venit in 22 iar lua asta deocamdata nimic va trece ceva timp pana se va regla frecventa, debitul etc

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

sa intors si delfinasa mea pentru prima data de pe burtica pe spateeee

Mami de Andra Maria 02.08.2010

bravoooo!!!

Noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maurice spune:

Buna fetelor,

va salut si eu pe fuga, am vazut poze de ooana, foarte frumoase, arati f bine, de fapt toti 3 aratati super.
Noi suntem bine, Sara a inceput sa manance supa crema de legume (morcov, pastarnac, telina, un pic de ulei de masline), i-a placut din prima, si i-am mai dat niste suc de mar asa sa guste, din paharul meu, l-ar fi baut pe tot asa de mult i-a placut, dar trebuie sa incep sa-i dau serios.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Neata delfinariu

Al meu copil azi noapte s-a trezit doar la 3.30 si 7!! uuhh, ce bine! eu m-am cam trezit, ca asa m-am obisnuit

azi papam asa:

7
10.30 - mar cu para , am vrut cu mango, dar sunt cam cruzi si cu 1 lingurita de cereale

13.00 - piure de dovlecel, cartof dulce, morcov, pastarnac, galbenus si poate 2 lingurite de smantana sau iaurt

17.00 - poate incerc papanasi cu branza fierti sau niste compot sau iaurt simplu, va zic diseara ce am papat pana la urma

MANGO, SA SE COACA, IL TIN IN CASA?

am iesit 20 minute afara, sa ia putin aer pisoiul, desi inca ninge, dar nu e frig. ne-a ajutat bonicica (eu asa ii zic la bona ) sa iesim , e greu tare sa mergi pe trotuar, iar ratam kineto azi , asa ca am stat in fata blocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

LA MULTI ANI !!!
Maria Antonia
Larisa Ioana
Filip
Theodor Mihai
Raul Ionut venim sa te pupam personal in curand
Mihai
Florentin Andrei

Aelita !!!!! sa ai parte mami de bucurii si numai lucruri frumoase alaturi de familia ta minunata!
Babiela!!!!!

Noi 2

La multi ani si din partea noastra! Sa cresteti mari si sanatosi!

La multi ani Aelita!!!
Sa traiesti, sa fi sanatoasa si fericita alaturi de familia ta!
Eu si Raducu te pupam mult!
Distractie placuta!

Si niste poze cu noi

http://picasaweb.google.com/nina.murgoci/6luni#5565461680598986306

urmeaza sa mai pun cateva si de luna asta...nu le pun la timp ca sotul le descarca in pc-ul lui si eu intru mai greu in posesia loi, binenteles ca de lene:D:D:D

Sa aveti un inceput de saptamana bun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

Citat:
citat din mesajul lui sorina_goga

Maria Antonia,Larisa Ioana, Filip, Theodor Mihai, Raul Ionut, Mihai si mezinul delfinariului, Florentin Andrei
LA MULTE LUNITE INAITE!!!!
Aelita !!!!! Sa ne traiesti mami si sa ne mai inveti retete noi!!!!
Babiela!!!!!

La multi anisori si din partea noastra sarbatoritilor delfinasi de astazi sa cresteti mari si sanatosi

Aelita LA MULTI ANI !!!! multe bucurii si impliniri

Mami de Andra Maria 02.08.2010

La multi ani si din partea noastra !!!

Mergi la inceput