Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (77)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

piure cucurigu

100 gr fasole verde proaspata, i galbenus, 1 lingura iaurt, putin patrunjel, o bucatica de unt de dimensiunile unei alune

piure de broccoli

Se fierbe un broccoli cat pumnul strans in apa. Dupa fierbere se adauga un galbenus de ou fiert tare si o lingura de ulei, apoi se face piureu cu mixerul. Se pune din nou pe foc si se adauga malai extra cat sa se ajunga la un piure potrivit pentru gustul bebelusului tau.

piure de mar cu suc de portocale

1 mar, o portocala, cerele, o lingura iaurt natural

marul se curata de coaja, se taie cubulete si se pune intr-un vas impreuna cu sucul de la portocala. fierbeti la foc mic 5 minute.
Pasati marul cu furculita sau blenderul. Adaugati cereale si amestecati pana obtineti consistenta unui piure. Puneti iaurt si un pic de scortisoara.

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

gata, ca m-a luat somnul de la citit retete... sper sa va fie de folos, eu o vreme am gasit meniul...

noapte buna, delfinariu

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Sa va zic ca sunt si eu pe stop in sfarsit (exact ca dupa prima sarcina, cand are bb 5,5 luni; de fapt cam asa a fost si dupa Elisa numai ca eu ca desteapta am luat in calcul si sangerari micute la 2 saptamani). Bine ca de trei zile tot negru curge dar decat nimic . M-am jurat ca nu mai iau vreodata Cerazette. Nu stiu cum naiba m-am pacalit ca acum vreo 13 ani am luat pentru chisturi pastile cu hormoni si stiam ce rau imi este de la ele.
Si psihic un stres cat casa ca de 4 luni nu-mi venise si stari de greta mai mereu (in drum spre Oslo am dat si la rate de 2 ori ), ba uneori seara cand e burta mai mare atat imi trebuia sa simt vreo miscare prin burta ca ma luau transpiratiile reci. Noroc ca intr-o zi am citit intamplator o postare pe forum. Cineva tot asa se vaita de stari de rau si lua pastile ca sa-si protejeze ficatul. Norocul meu ca lipseau anumite simptome gen migrene, sangerari nazale, sani tari si dupa trei sarcini cu toata gama de simptome nu puteam crede ca doar unul este de ajuns. Acum atat imi doresc sa fie rosu si sa se termine odata.
Gata ca m-am lamentat destul. Dar am vazut ca nici la voi nu s-a reglat treaba si am zis sa va povestesc si experineta mea. Cam stupida recunosc dar asa este cand te arzi o data nu mai conteaza ca te protejezi dublu.
Si de acum incolo zau ca nu stiu ce sa mai fac pentru ca nu imi da siguranta doar protectia masculina, vreau si eu sa fie asigurata cumva.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palomina spune:

Hola, fetelor!

De doua ore e tura mea de adormit copilul.... Din care a dormit 40 de minute si alea fractionate ... O s-0 iau razna in curand. Atata s-a agitat Si la tzitzi... Incepea sa "vorbeasca" , sa Si suga degetele....ma lua de par. Vai de capul nostru!

Am fost la medic, am fost dezamagita. Eram ferm convinsa ca are 7 kg. Nu, are 6,800. Niciun gram n-a luat de 2 sapt. Plus ca de dim mi-a mai trantit Si un kaki care a intrat in pampers. Adevarul e ca am mancat ca desteapta pe stomacul gol kiwi... Asa ca acum am inceput diversificarea cu supa de morcov in care in zilele urmatoare o sa bag telina si urm#259;toarele radacinoase.
Nu mi-a placut ca mi- a zis sa fac pt dim suc de morvov cu mar... Parca am citit pe aici ca nu se combina astea doua... Plus ca cica in 2 sapt bagam carne de pui.... Aunt complet debusolata. Am citit atat de mult despre asta încât acum am capul vraiste si nu mai stiu nimic.

Racusor, cum as putea intra in posesia planului vostru de div? Am vazut ca are mare succes pe aici si poate ma mai lumineaza si pe mine.

In alta ordine de idei, mi am mai indeplinit o ultima dorinta inaintea curei de slabire - cioco de casa!!!!! In sfarsit, am facut o si eu.... Merci, Denisa!

Mâine mergem la homeopat sa vedem ce ne zice...aaaa, i- a prescris lui Antonito fier. Eu am niste dubii in privinta administrarii Lui. Ii distruge iar flora intestinala si asa cu probleme. Poate dr homeopat are o alternativa mai buna. .... Nu mai zic ca I-a prescris fara analize.

Ma rog, voi vedea ce ne mai rezerva Si ziua de Maine....

Va pup si sa aveti o zi frumoasa!!!!

la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Oare doar eu bantui pe aici la ora asta? Sper ca ai vostri bebelusi dorm cuminti in patutz...a mea nici in brate nu vrea. De la 2 e treaza, a dormit totusi 3 ore....mult prea mult peste ''target-ul'' ei.
Ooana, noi am dat apartamentul in chirie cu 250 Euro...las tot aici, de la prosoape, tacamuri, farfurii pana la masina de spalat.
Palomino, imi pare rau, vad ca si voi sunteti pasare de noapte.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Neata mamicile mele dragi
pt voi.
Ce bine e cu sacul de dormit!!! Asa dorm si eu , nu mai am nici un gand.... Dar si Raul. S-a culcat aseara la 9 si s-a trezit la 7 azi dimineata. Asa noapte sa tot am.
Roxana, pediatra mi-a zis ca dupa 7 luni pot sa-i dau linistita biscuiti din comert, petite beurre, fara nici o pb. Mi-a mai zis ca dupa ultimele studii ale americanilor, se pare ca glutenul nu mai e chiar asa o pb.
Bamboletta, tot pediatra mi-a zis si mie sa nu-i dau ficat, pt ca contine o gramada de toxine ca si carnea rosie. Dar acum...cate bordee, atatea obiceiuri. Se pare ca carnea de vita e chiar recomandata...desi ea mi-a zis pas. Nu am sa-i dau inca ficatel, cred ca pe 10 luni o sa-i bag si ficatul, dar vita am sa i-o dau pe la 8 luni.
Ramonavlas eu nu inteleg cum rezisti tu. Dac aeu nu as dormi decat 2,3 ore pe noapte as innebuni. Ce mananci de ai atata energie?
Si acum sarbatoritii :
La multi ani Beatrice!!!
La multi ani Filip!!! Ai implinit 6 lunite!!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Buna dimi!!

Scumpa Bea

Filip de Mya

Multumesc de vizualizare si comentarii la poze!

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

LUNA 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Palomina, cred ca toti pediatrii au recomandat mar+morcov la suculet.. Sfatul de a nu le combina era de la o prietene a Alinei (Racusor).

Fetele care aveti cont pe FB, intrati in Lumea Mamicilor, unde se desfasoara o campanie Pampers-Unicef (1pachet psmpers+ 1 vaccin antitetanos pt un copil dintr-o tara defavorizata) in cadrul careia puteti vota pt modernizarea unei maternitati din orasul pe care il alegeti.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

LUNA 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Buna dimineata,

palomina, schema de diversificare o gasesti pe contul comun de gmail, ti-am trimis PM cu parola.

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Neata si de la noi!!
Aelita , cu intarziere iti urez La Multi Ani plini de fericire si sanatosi, sa va vedeti, cresteeti nepoteii si sa ii luati cand sunt mai maricei in croaziere cu voi!

Despre zahar si compania, ne-a zis consultanta noastra ca gusturile sunt invatate iar copiii nu au de unde sa stie ca e mai bun sau mai rau cu sau fara si sa ii dau fara pana la un an chiar daca eu cred ca nu e bun pt ca eu am invatat gustul cu zahar dar nu e neaparat sa fie bun cum imi place mie si ca nu o voi putea dezvata de obiceiul de a manca dulce mai tarziu! De acum pana la un an copiii invata si se lupta sa ia "conducerea", asa ca trebuie sa fiu serioasa in privinta educatiei alimentare!

Mergi la inceput