Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (77)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_vlad

sa ne laudam si noi!

in doua s avem luate in total 120g putin ff putin in prima s a luat 160g acu in a doua a pierdut 40g....

asa ca am fost la medic, a consultat-o si maine mergem sa luam sange pt analoza de intoleranta la proteina din laptele de vaca....dupa ce vin rezultatele a spus d-na Dr ca ne trimite la prof Iorgulescu tot de la medlife pt a doua opinie!

Asa ca avem in total 5820g si a mai crescut un cm acu sunt 68cm!

Azi mai nu a papat nika!

la ora 6 - 70 ml laptic
la 10 cu greu sa zic 80g pireut de fructe cu biscuiti
la ora 12.30 - 90 ml laptic cu doua masuri de cereale
la ora 17.30 (in somn) 140 ml laptic simplu!

de la ora 3 doarme!

Anca, mami de bebelina MARIA (30.07.2010) si astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)

si noi mergem maine sa facem IGE sa vedem daca e alergic la proteina din laptele de vaca
multa sanatate tinem pumnii sa fie totul ok

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

Am intrat sa ma parasc: de 10 minute Rebeca sta in fundulet cu 2 jucarii in brate si cu ochii la TV! Sa-mi fie rusine! Dar daca nu faceam asta, o aruncam de la balcon (vorba vine!)am avut o zi groanica azi, cea mai rea de cand am nascut-o pe Rebeca. Pe langa o tona de belele cu munca - multumim fiscului!, m-a omorat copilul, asa mataita si plangacioasa nu a fost niciodata. Practic am stat toata ziua dupa fundul ei, cu fiscul la telefonul fix, cu clientii la mobil. Ma declar invinsa, nu mai pot!

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Anca, Bambo, va asteptam cu vesti bune maine !!!

Merg la somn, ca imi pica ochii in gura.

am uitat sa va zic- fiindca sunt la cura, nu mai mananc dulciuri.. dar am o pofta teribila... asa ca am facut azi un desert mai usor - feliute de mar (de juma de cm grosime), unse cu foarte putina miere , si deasupra presarata migdale macinate... a fost foarte bun. migdalele cica is bune in cura- daca se mesteca incet cateva migdale, alunga senzatia de foame. dar, cum va ziceam, ce folos ca nu mananc daca beau berula????

Noapte buna, fetele!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Am revenit...David e ok...nici vorba de citoliza hepatica cum era pe biletul de iesire..a zis ca TGP-ul nu e marit asa mult incat sa facem tratament cu Liv52 deci nu il dau la analize nu are rost sa mai mergem iar ca sunt bune...mergem maine sa facem IGE pt a vedea daca e alergic la proteina din laptele de vaca...asta ar fi cauza pt care a facut David alergia asta banuiam si eu...daca se dovedeste alergic trebuie sa scot din meniul meu orice lactat..peste...alune pana in 2-4-6 ani dispare alergia la proteina din laptele de vaca f putini copii raman cu alergie toata viata in functie de ce iese acum mai facem si alte investigatii...

Antonia e suspecta de rinita alergica...mergem si cu ea sa-i faca testul pr alergeni sa vedem la ce e alergica...ei ii face cu picaturi pe mana apoi IGE daca e necesar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Buna seara delfinariu,

ce de sarbataoriti avem azi:
La multe lunite si ani Antonia, Larisa, Filip, Theo, Raul, Mihai si Florentin. Sa fiti cuminti si sanatosi, sa papati bine!

La multi ani Aelita, cu multa sanatate, noroc si fericire. Sa ai parte numai de bucurii alaturi de familia frumoasa pe care o ai!
La multi ani Babiela, sanatate si fericire!

La multi ani, Roxana, cu intarziere, sa fii iubita si fericita, sa te bucuri de delfinasul tau frumos!

Noi iarasi am avut noapte proasta, dar n-are rost sa zic, ca deja vine alta. Oare de la varsta asta se smecheresc cumva delfinasii? Azi dimineata la 6 dupa ce a papat Victor, l-am dus in camera lui in patut si o juma de ora tot am facut ture ca a marait, dupa care n-am mai rezistat si l-am luat cu noi in pat...a tacut imediat Oare se invata deja cu chestia asta?
In plus diversificarea imi scoate peri albi, in fiecare zi imi vine sa plang...suntem mai mult pe autodiversificare, ma rog eu as vrea sa incerc o combinatie intre ele, dar si asa merge prost Fructe nu prea vrea sa manance deloc, la pranz i-am facut supa clara - am zis sa mai incercam asa, a luat doar o lingurita, apoi i-am dat piure de brocoli si dovleac - n-a vrut deloc, si in fata pe masuta i-am pus morcov, patrunjel si telina pe care le-am fiert in supica. A mozolit putin din fiecare. Chiar nu stiu cum si ce sa mai incerc...
Voi ce stiti, struguri avem voie sa le dam, ca daca nu am succes cu niciun fruct as incerca si altele chiar de nu sunt bio
racusoru, da, mango se coace in casa, sotul e mare fan si asa procedeaza cand nu gaseste coapte.

ooana, tare frumosi sunteti in poze , tu arati foarte bine. La ce studio ati fost? Si noi vrem demult sa facem o sedinta foto, dar eu tot aman ca sunt grasa si am cearcane

bumblebee, ce fain ti-a iesit tortul , arata mult mai bine decat al Laurei Sava. Cred ca o sa-l incerc si eu ca in curand e ziua sotului.

Am uitat ce-am mai vrut sa zic, asa ca noapte buna delfinariu!

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

buna seara, mamici...

eu am cam lipsit azi de pe-aici, am profitat la amiaza de vreme frumoasa, chiar daca a fost vant, si am iesit la plimbareala... apoi am dat fetelor sa pape de amiaza si vroiam s-o culc pe Isa, ca de obicei, dar dupa 2 ore am renuntat... era sacaita si obosita ca era ora de somn, dar nu ne iesea figura, asa ca am renuntat. speram s-o las dormind si sa fug la sedinta cu parintii a Mariei. pana la urma le-am lasat jucandu-se pe amandoua pe jos, ca nu cred ca ar fi avut mititica rabdare sa stea jumate de ora in brate la mine la sedinta. unde le-am lasat, acolo le-am gasit, vesele pe amandoua... si la sedinta am adunat numai cuvinte de lauda

meniul zilei a fost:
11 - mar copt cu branza si banana
14 - morcov, dovleac, cartof dulce
18 - iaurt cu 2 masuri de cereale
20 - si somn...

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Multumim pentru comentariile la poze si pentru toate complimentele primite
(si de slabit as mai putea face un efort...da daca bag cioco si bere Bavaria de unde atata fericire)

Meniul zilei de azi:
9 - LM
10.30 - 65gr pireu mar copt
somn de la 11 la ora 13.45
14.00 - 65 gr pireu de dovleac, morciv,patrunjel si ardei rosu(aliment nou) + LM
somn 30 min
18.00 - LM
23.00 - LM...daca nu se trezeste singur pe la ora 22

Ilinca cauta pe FB Imagica foto

noi asa ne-am decis sa facem cate o sedinta foto la 6 luni, 1 an ...
suntem fani fotografie, chiar vrem sa ne schimbam si noi aparatul foto...dar cu toate astea noi tot nu reusim sa ne facem poze toti 3 atat de frumoase

Ramona ma bucur ca ati gasit chirias...si noi ne gandim sa ne mutam intr-un apartament mai mare, iar cel in care stam acum sa il dam in chirie...cat e chiria? asa proximativ...vreau sa stiu cam cum merge piata

mai stiti ceva de Denisa?

revin cu pozele de la Sovata

Matei - luna a 7-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

racusor, papanasii cand ii dai, la 11 sau la 18?! pe mine ma tenteaza sa fac maine, i-as da dimineata sa vad vreo reactie...

sa incerc meniul de maine:
11 - papanasi a la "racusor"
14 - dovlecel, dovleac, ardei galben (are ceva daca nu-i rosu?!)
18 - iaurt
21.30 - laptic, de care-o fi...

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

rodi, eu dupa-amiaza ma gandesc, la noi la 17. ca la 11 sunt fructe si la 13 legume. nu au nici un aliment nou, nu cred sa fie probleme...sa incerci si compot, a iesit super gustos eu am pus un pic de zh vanilat bourbon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

dar oare ficatelul in ce combinatie sa ii dau? ca peste 2 zile incercam ficatelul

am gasit pe net ficatel cu branca calcica din 250 ml lp, dar oare nu iese prea innecacios?

Mergi la inceput