Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (77)
Raspunsuri - Pagina 11
anca_vlad spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_Theo Anca, meniul descris de tine se aplica si in cazul nostru. Cam aceleasi cantitati le mananca si Theo. Doar ca la noi in loc de lapte el papa supa crema de legume si de cateva zile, iaurt. Eu ma interesez zilele astea de dr Stanciu. Am inteles ca a avut de-a lungul timpului multe cazuri de copii care refuzau mancarea. Unora le-a rezolvat problema partial, altora deloc. As vrea sa ne vada si pe noi sa-si spuna o parere. Atata doar ca e tare aglomerat. Asta am zis ca-i ultima incercare. Ca in alta parte chiar nu mai am unde sa-l duc. Daca iau in calcul mostenirea genetica, ar trebui sa-mi fie clar ca Theo va fi mereu un copil nemancacios. Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor 24.06.2010 http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010# |
in mod normal mareia mananca poureu de legume la prabz si seara la 5 budincuta de cereale
azi i-am dat numai biberon ca a inceput sa faca fitze la lingurita!
ramonasin spune:
Buna seara si de la noi!
La multe lunite: Maria Antonia,Larisa Ioana,Filip,Theodor Mihai,Raul Ionut,Mihai,Florentin Andreisa cresteti mari,frumosi si sanatosi!
La multi ani Roxana!,
cu intarziere
La multi ani Aelita!Multa fericire!
La multi ani Babiela!
Vreau sa va rog sa-mi spuneti si mie cum faceti iaurtel pentru bebei,am vazut ca Roxana si Eladea au dat deja, va multumesc
Ramona,mami fericita de Daria-Cristina
poze
crispro spune:
Ramonasin, eu stiu ca iaurtul se da de la 7 luni (Racusor si Eladea dau iaurt din comert, cred ca si Roxana la fel). Racusor foloseste Covalact. Rodi zicea ca are aparat de facut iaurt. Si Alina2005 imi zicea ca ii face ea iaurt, dar am uitat cum...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad
(17.07.2010)
Poze
Sa-l ajutam pe Alex
racusor2010 spune:
ROXANA uite aici:
papanasii din branza fierti.
( branza + un galbenus de ou crud + zahar vanilat 1 pliculet + faina de orez = compozitie moale )
Se fierb si se servesc cu iaurt sau smantana.
inca nu i-am facut. azi i-am dat compot de mere facut din 2 mere, apa si o lingurita mica mica de zahar vanilat bourbon bio. a iesit foarte foarte bun, eu am baut zeama
si lui andrei i le-am past cu furculita. fffbbb.
adrianaBuc spune:
Am intrat sa ma parasc:
de 10 minute Rebeca sta in fundulet cu 2 jucarii in brate si cu ochii la TV! Sa-mi fie rusine! Dar daca nu faceam asta, o aruncam de la balcon (vorba vine!)am avut o zi groanica azi, cea mai rea de cand am nascut-o pe Rebeca. Pe langa o tona de belele cu munca - multumim fiscului!, m-a omorat copilul, asa mataita si plangacioasa nu a fost niciodata. Practic am stat toata ziua dupa fundul ei, cu fiscul la telefonul fix, cu clientii la mobil. Ma declar invinsa, nu mai pot! 
Mamica de
Rebeca Stefania - 03.07.2010
Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori
crispro spune:
| citat din mesajul lui adrianaBuc Am intrat sa ma parasc: de 10 minute Rebeca sta in fundulet cu 2 jucarii in brate si cu ochii la TV! Sa-mi fie rusine! Dar daca nu faceam asta, o aruncam de la balcon (vorba vine!)am avut o zi groanica azi, cea mai rea de cand am nascut-o pe Rebeca. Pe langa o tona de belele cu munca - multumim fiscului!, m-a omorat copilul, asa mataita si plangacioasa nu a fost niciodata. Practic am stat toata ziua dupa fundul ei, cu fiscul la telefonul fix, cu clientii la mobil. Ma declar invinsa, nu mai pot! ![]() Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori ![]() |
Nu mi se pare asa tragedie. al meu seara mai trage cu ochiul la Tv. Iar inainte il lasam si cate o ora. Avem si noi limite si puteri. Facem cat putem, ne iubim copiii, dar nu mi se pare asa greseala sa ii lasam 10 minute ca sa ne putem aduna si noi, Stai linistita.

Cristina , mami fericita de bebe Vlad
(17.07.2010)Poze
Sa-l ajutam pe Alex
Mycya spune:
Adriana nici mie nu mi se pare o asa mare tragedie . nu cred ca o zi are ceva mai ales cu atatea probleme pe cap....
Mami de
Andra Maria 02.08.2010
bumblebee spune:
Nu mai vorbiti de copii maraiti, ca eu iar ma urc pe bloc
, juniorul meu ma vrea alba complet, maraie orice i-am face... da de cand are starea asta...eu stiam ca bblul meu e marait, dar uneori parca depaseste putereile mele si rabdarea mea. Acuma-l plimba tac'su prin casa, mai facem cu schimbul...
Vad ca s-a mai calmat, face bulbuci
.
Alina
Mamica fericita de
Victor Andrei - 23.07.2010
LUNA 6
ramonasin spune:
Mersi Cris de raspuns
o sa mai asteptam atunci.
Adriana si eu o mai las pe Daria la Bebe Tv (ii place tare mult) vreo 15 min pe zi cat imi trag sufletul nu mi se pare o tragedie
, sa ai zile mai bune
Ramona,mami fericita de Daria-Cristina
poze
bamboletta spune:
| citat din mesajul lui danuta-bel Buna, delfinariu!!! LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor de azi!Cred ca noi suntem singurii din delfinariu care nu am inceput diversificarea , fara numar, fara numar . Nu ma stresez deloc(inca) cu diversificarea, mai asteptam vreo saptamana-doua, apoi vreau sa incep incet, incet, sa-i dau bucati sa pape singurica(autodiversificare). De fapt, eu astept sa stea in fundulet, s-o pot pune in scaunel. Mult succes tuturor delfinasilor mancaciosi!! ![]() mami de Sara (04.08.2010) |
nici noi nu am inceput diversificarea
doar cereale i-am dat o singura data si am dat-o in bara a facut alergie 

tuturor sarbatoritilor de azi!
, fara numar, fara numar
. Nu ma stresez deloc(inca) cu diversificarea, mai asteptam vreo saptamana-doua, apoi vreau sa incep incet, incet, sa-i dau bucati sa pape singurica(autodiversificare). De fapt, eu astept sa stea in fundulet, s-o pot pune in scaunel.