Regasiri (53)
Raspunsuri - Pagina 7
dastefa spune:
salutare
poftiti la
eu sunt cam zombie dupa 2 nopti facute franjuri de Miru
acu ce-i drept m-am si obisnuit cu binele,ca nu prea mi-a servit domnisoara nopti albe
o fi de la dinti..sau un pui mic de viroza
mi-a facut in fiecare noapte cate un pic de febra,ziua nimic
dar dua noaptea trecuta ( si dupa sfaturile voastre) zic ia sa bagam noi o suzi in decor sa vedem daca dormim mai bine
asa ca ieri am mers sa cumpar una(eu i-am scos suzeta dupa ce a pierdut ultima preferata)
vin acasa bucuroasa ,ii dau suzi si...surpriza
ce s-a mai strambat,ce a scuipat-o
si uite asa s-a scris povestea primei mari iubiri date uitarii
ne-am amuzat cu totii ce mutrite facea
maya succes cu finalizarea actelor
da de ce tocmai in aprilie puteti finaliza?
dodo sa gasesti resursele sa continui terapiile cu Bogdan
Dodo-pui spune:
sunt prin zona,
am intrat sa va salut si sa va urez numai bine
all
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
ank999 spune:
Dastefa , Lacramioara multumim pt cafea. Eu am bagat deja 1 si jumatate.
Lacra zici ca la voi fulguieste? La noi e doar ger cu soare
Dastefa felicitari pentru prima iubire uitata. Ai fata mare. sa treaca febra si pe mami obosita.
Dodo numai bine si voua si sa dea DD sa gasesti banii necesari pt terapii
Angi super tare schioarea/patinatoarea ta
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
mayaione spune:
Hai ca pana sa raspunzi al meu sot a si depus pe contul din banca transilvania, ca iti intra mai repede, pe paypal astepti 4 zile parca.
bamboletta spune:
Neata
Am dormit si eu mai bine...aseara imi zice Antonia ca vrea sa doarma in patul ei...adik in sufragerie nu-mi venea sa cred i-am facut patul a dormit pana la vreo 2 cand il striga pe tasu deci am avut si noi jumate de noapte singurei in pat...dupa el a dormit cu Antonia si eu cu David...poate se invata si el in patul mare si nu mai scapam de el
Maya-eu inca alaptez nu am inceput diversificarea deci fara numar fara numar
eu si la Antonia am slabit repede la 6 luni eram ca inainte de sarcina acum am slabit mai mult inainte de sarcina aveam 63.5-64 si acum am ajuns la 61.5-62 ....oricum burta tot mai am
erau -2 grade cand am iesit afara noi inca folosim landoul..e protejat bine il el
tin pumnii sa luati pamantul
Angi-superba Iulia mor dupa parul ei...nu ne da si noua eu am ramas cu 3 fire dupa nastere mi-a cazut f mult...acum nu-mi mai cade am folosit samponul si balsamul cu chinina de la Klorane
vai mie cand o sa inceapa si David sa mearga
Dastefa-multa sanatate
cam asa se intampla cu suzeta favorita cand apare alta nu o mai vrea
Ank-caprita...eu i-am pus antoniei compres rece la vaccin
Roxana-ce mai faceti?
Si mie imi e tare dor de fete...Kokorina ne-a uitat de tot inca mai am pozele cu ea si sandokanii in calculator
merg sa pap ceva ca ma bate vantul
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mayaione Dodo o sa pun si eu niste banuti, mai sunt valabile conturile de pe blog? |
Da,sunt aceleasi ...
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
ank999 spune:
Salutare fetele.
Eu la munca si tare mi-e somn si m-am plictisit.
Bambo pai ce comprese sa aplic dc nici nu ne lasa sa ne uitam la picior.
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
Dbunny spune:
bambo 61,5 zici? Yo-s cocotzata la 67 de kile si vad ca nu se mai dezlipesc de mine, chit ca merg de 3 ori pe saptamana la sala. da' fac chec tot la 4-5 zile. Am in cuptor un chec cu banane cu muuuulta scortisoara. N-am facut saratelele, nu gasesc susan. La cornulete cu nuca i-am facut fani si pe socrii si pe cumnate
maya dai de baut! sa stapaniti sanatosi viitoare casa!
ank si la noi e tot asa, insorit dar frig. Dimineata mai nou dani accepta caciulita. In 2 ani de gradinita a fost prima data cand a mers Dani cu caciulita.
angi am vazut pozili cu pletoasa frumusica.
dastefa ati scapat usor de suzi deci...
azi avem sedinta cu parintii, colectiva, toate cele 3 clase. abia astept sa ia si Dani vacanta dar pana la Paste ioc, voi cum de aveti deja vacanta la gradinita ???
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...