Regasiri (53)
Raspunsuri - Pagina 6
Dodo-pui spune:
Buna dragelor,
eu nu am avut acces la pc vreo 2 zile
Bogdi e mai bine,Isabella are si ea ceva muci...dar nu pun decat ser...momentan.
In rest sunt super stresata ca luna trecuta n-am reusit sa platesc terapiile si trebuie sa vad ce am de facut....deca gasesc bani e ok daca nu trebuie sa renunt la o parte din terapii iar asta ma ingrozeste ....
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
ank999 spune:
Buna dimineata si multumesc pt cafea.
Dastefa eu una as fi victima fara cafea, asa ca inteleg si piticii fara suzeta...Cat despre gimnastica Dariei, persevereaza, ca mai grav e la mine ca alearga prin casa ca disperata pana se da cu capul de pereti, iar eu albesc incercand sa o potolesc.
Maya face treaba cu dresul vocii dupa o raceala cu raguseala, secretii si tot tacamul. Ea zice ca are flegma in gat. Dumnezeu stie. De cate ori merge la medicul de fam (pediatru la origine) o asculta si la inimioara. Thea sa o lase in pace gingiile. Multa sanatate Anei. Eu la mucisori dau doar coryzalia.
Dodo multa sanatate picilor si sa dea DD sa faci rost de bani de terapii.
Lacramioara multumesc. Multa sanatate si tie. Eu dupa 10 ore de munca sunt praf si de abia mai ma tar.
Dbunny multa sanatate lui Dani si un mare pentru evolutie. Si eu sunt de parere ca pana la 5-6 ani trebuie sa copilareasca si ei, tobogane, leagane, masini, papusi si tot tacamul, ca apoi urmeaza lectii la greu, job si alte probleme.
Sa sti ca si e imi amintesc ca scriam putin la odisee, in afara de ultimele luni cand ma lipisem de calculator
Cand rezolvi misterul ne anunti si pe noi
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
Dbunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ank999 Sa sti ca si e imi amintesc ca scriam putin la odisee, in afara de ultimele luni cand ma lipisem de calculator Cand rezolvi misterul ne anunti si pe noi |
Am rezolvat misterul, la 23 de sapt am avut un accident de masina, nimic grav, insa totusi am primit 2 luni de medical. Iar pe vremea aia nu aveam net acasa intre timp citesc cate de superactive erau Miro, dolores, aelita, roxana, kokorina!!
Maya am uitat, mai stii ca spuneam eu ca lui Dani ii iese bubita la nas de la muci? de cand il spal cu ser nu mai iese. Si-i place sa se spele el singur, eu ii trag ser in siringa si el se apleaca peste bideu si baga, apoi sufla nasul tare, si se simte ca ramane nasul curat, ca Dani nu prea-i place sa sufle nasul asa pe uscat...
dastefa are dreptate mama ta eventual da-i suzeta la dormit doar, nu asa de jucarie in timpul zilei, dar dai-o de alinare noaptea
of iulia da' stiu ca tragi si tu cu spatele! o saptamana la soare ti-ar prinde bine, dar de unde? ca-i frig peste tot!
Dodo sa iasa soarele si pe strada voastra!
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
bamboletta spune:
Salutare
Am fost afara ne-a inghetat nasul la toti dar nu mai puteam sa stau in casa...ieri nu am iesit era prea frig ....Antonia are vacanta...i s-a pus pata pe David sta numai pe langa el...sare pe pat...il trage de maini de picioare zice ca-l iubeste trebuie sa stau numai cu ochii pe ea
si mai nou rade incontinuu la David...dar ras din ala pana nu mai poate...nu stiu ce a gasit asa de ras
Duminica am fost la mall cu amandoi copiiam avut timp sa si probez o pereche de blugi i-am luat erau si la reducere..cei care ii mai am sunt cam largi
Maya-inca nu au iesit dintisorii se trezeste des noaptea...el care de micut dormea toata noaptea suge si f des...am slabit...am ajuns la 61,5 kg...sotului ii place
pt muci curgatori coryzalia,colargol...multa sanatate
abia astept pozele
Dbunny-felicitari pt progrese ....ai facut saratelele?
eu nici nu vreau sa aud de teme la 4 ani...nici la 7 nu as vrea...doar ce invata la scoala...dupa mine temele ar trebui sa fie din clasa 5 a?
Dastefa-Antonia a renuntat la suzeta la 2 ani si jumate...dar nu de buna voie o pierduse si nu mai aveam alta in casa..eu zic ca poti sa i-o mai dai Mirunei macar seara
Ank-sa nu doara vaccinul
multa sanatate bolnaviorilor
mayaione spune:
Raportez fete recuperate. Bine, thea a fost doar o zi cu mucisori, ana pana ieri, insa am dus-o deja la gradi pt ca nu mai prezenta simptome gen stranut, stat cu mucii pe afara etc.
Bambo eu incerc sa nu prea o scot pe thea, nu ma risc pe timpul asta. Uneori imi vine si mie sa turbez in casa, dar asta e.
Am realizat un sfert din planurile pe anul asta, am semnat un precontract pt un pamant, sper sa nu se razgandeasca proprietarul. Am prins un pret f bun si e o zona f linistita si faina. De-abia astept contractul final, va fi prin aprilie, sa am eu curtea mea, chiar si fara casa.
iulia-stefy spune:
La multi ani, Saryta!
Va ofer o
Eu incerc sa fac progrese, dar nu prea se vad. Dimineata sunt ok... dupa program sunt rupta de spate, ma duc la tratament, plec de acolo in perfecta stare.... si a doua zi la amiaza sunt iar rupta.... Sper sa se termine odata....
Dodo, sincer imi pare rau. Sa dea DD sa reusesti sa rezolvi problema asta.
Anka, Dbunny, multumesc.
Bambo, se pare ca Antonia si-a gasit jucarie. Asa se joaca ea cu el. Asa intelege ea sa se joace cu el.
Maya, ma bucur ca ati scapat. Felicitati pentru precontract.
dastefa, noi am scos "zuza" la doi ani aproape, ca apoi zice ca se deformeaza bolta palatina.... Si am scos-o eu. Dupa trei seri de miorlaituri... a renuntat sa o mai ceara.... Ea a scuipat-o cand era micuta si a descoperit-o la un an si 5 luni cand au inceput sa o supere rau dintisorii....
ank999 spune:
Buna dimineata. La noi la 8.30 erau -10 grade, asa ca e timpu;l pt cafeaua fierbinte si pt DC
Lacramioara multumim pt cafea si multa sanatate. Poate trec si nuratele alea de dureri
Dastefa Erica a avut mufa pana anul trecut in octombrie, ca nu a fost chip, iar apoi am mintit-o ca trebuie sa o punem la tortul sorei mele, ca din ea face cico, ca altfel nu facem petrecere si nu vin copilele nasilor sorei, asa ca cheful de distractie a primat, ca dc nu o aveam si acum pt ca argumentele logice nu au tinut, luatul pur si simplu a dus la ore de tipat +plans+ urlat, a fost jale la noi. Acum te intreb dc Miruna s-a obisnuit fara?
Maya felicitari pt copile sanatoase si pt precontract. In oras? Unde este ternul? In scurt timp o sa ai casuta ta! Ai avut motiv asa ca te iert ca nu ai pus inca poze de la botez da tot le astept cu nerabdare.
Bambo ca bine zice Lacramioara cu jucaria. copii frumosi. Cred si eu ca sotului ii plac noile kg. Se pare ca David are grija de silueta ta. Multumim pt pupici, da capra cica o doare piciorul, desi nu se vede decat locul unde a fost intepata.
Dbunny mare dreptate aveai. Fetele erau tare active...mi-e dor de ele..De Koko nu am mai auzit nimic dupa ce s-a taiat Sophia in vaza...Miro cred ca e bine, dar nu mai da pe aici, Dolores la fel, aelita a tot avut probleme cu picii in ultima vreme, Roxana nu e la munca ...
Hai ca m-a apucat nostalgia...
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
mayaione spune:
Ank am gasit pe str Campului, daca stii unde e rest Capitol, prima straduta dupa restaurant, in zona aia oscileaza preturile intre 50 si 70 euro, noi am negociat cu 38 euro, deci vis, d-aia am emotii sa nu se razgandeasca proprietarul.
Bambo cum slabesti ca eu ma ingras si nu mananc mai nimic. Am slabit dupa nastere cat am avut lapte, de cand s-a oprit lactatia, patesc ca la ana, ma ingras.
ank999 spune:
Maya super. Forteaza si tu nota sa incheiati mai repede contractul ala si iti tin pumnii sa nu se razgandeasca proprietarul.
angi_m spune:
Salut fetelor,
Imi pare rau ca nu mai reusesc sa trec pe-aici.
Mult de lucru la servici, acasa nu reusesc...
Mircea a fost iarasi plecat in Germania asa ca am fost singura cu Iulia acasa, saptamana viitoare va pleca din nou...
Iulia a fost o saptamana intreaga la gradinita, apoi ultima saptamana am oprit-o acasa ca a facut muci. Acum este vacanta, poate va merge din nou saptamana viitoare.
In rest toate bune, toate normale.
Am mai pus cateva poze aici.
Bambo deja a vazut pozele
Bambo, l-am vazut si eu pe David... cat de mare s-a facut... si am vaut ca deja nu mai poti sa-l lasi in pat singurel ca o ia la "goana". Esti mancata, acum sa vad ce te faci cu doi copii turbo
Maya, am auzit ca ati avut botezul. Sper ca a fost totul OK pentru Thea. Astept si eu pozele
Sper sa reusesc sa trec mai des pe-aici. Va pup