Regasiri (53)
Raspunsuri - Pagina 20
ank999 spune:
Angi super tare Iulia. E foarte frumoasa, parul tot lung e , de desanat deseneaza frumos, iar in valiza
Cat despre martisoare Erica doar le desface, le scoate snurul si le arunca
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
bamboletta spune:
Salutare
Sa aveti o primavara cu multe bucurii,zambete si multe impliniri!!! va oferim si noi un martisor virtual
A fost ieri sotul cu Antonia la medicul alergolog au dus rezultatele la analize...a facut la imunologie...IGE-urile...a zis ca sunt perfecte si Antonia nu are nimic sa lasam copilul in pace...a facut raceli care la fac toti copii
Inca nu am dus-o la gradinita pe Antonia o mai las acasa sapt asta...cred ca va fi singura care nu o sa stie poezie de 8 martie sigur fac serbarea lipsit aproape 1 luna
Ank-imi pare tare rau ca printesa e bolnavioara...poate nu are nimic doar rosu in gat...multa sanatate
inca vrea bibe craprita?canita cu cioc/pai nu vrea?David a inceput sa bea din canita cu cioc...bibe nu vrea
Dbunny-deci si tu il speli pe cap pe Dani daca e racit...credeam ca numai eu sunt singura mama care ii spala pe cap raciti bine daca au febra nu le fac baita
despre pofte baga acum cat poti de toate
Angi-nu vreau sa ma gandesc la alti dinti deocamdata savurez linistea
superba Iulia si casuta f frumoasa
Dodo-ce frumos ati sarbatorit
ank999 spune:
Bambo am toate tipurile de canite, dar bea din ele doar dc insist ceai sau suc de portocale, laptele nici gand. Dc e ceaiul in bibe il bea pe tot odata
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
mayaione spune:
Un martisor si de la noi acum seara, inainte de culcare. Azi Thea a fost in priza, nu prea a dormit doar s-a jucat. Maine ii fac vaccinul, nu mai aman ca nu vreau sa intarziem prea mult cu ele.
Angi ii sta f bine tunsa, parca e papusa!
Ank pai la dr luca nu se poate face analiza respectiva? Multa sanatate Erikai!
Dodo tare simpatic Bogdanel cu pupicurile lui, ma bucur ca v-ati simtit bine.
Ana a ajuns la gradi cu flori si martisoare pt educatoare, dar i-a picat fata cand a vz fetitele cu pungile cu martisoare si ea nu. Eu stiam ca baieteii aduc fetitelor, asa ca nu i-am luat. La anu o sa-i dau si ei daca asa se obisnuieste mai nou. Ma duc la culcare ca sa fiu fresh pt bebe maine.
ank999 spune:
Buna dimineata si poftiti la o cafea tare.
Noi azi ne-am sculat la 6 ca asa a vrut domnisoara...
Maya noi nu am mers la gradi, da anul trecut doar baietii au dat martisoare .
Incepi sa ai fetita mare si se vede. Multa bafta la vaccin!
mayaione spune:
Am facut azi vaccinul Theei, a plans putin, dar asta e. A si consultat-o, nu are nimic in neregula.
Ana nu vrea sub nicio forma sa doarma ziua, nu am cum s-o conving, in schimb se culca seara devreme si doarme pana a doua zi la 7:30 sau 8.
ank999 spune:
Buna dimineata si poftiti la o
Maya bine ca ati scapat de vaccin. Sper ca nu a avut nici un fel de reactie. Doarme bine Ana, nu gluma. Erica nu mai doarme la pranz decat super rar la gradi, dar tot dupa 22.00 se culca si se scoala la 7.30.
ank999 spune:
Mai va ziceam ca Erica a fost rosie in gat, da aseara cand m-am uitat nu mai era.
Cateodata, dimineata se plange ca o doare gatul, asata pana bea un pic de ceiut caldut sau niste apa.
Voua vi se intampla sa se planga asa pur si simplu? Ma gandesc ca o fi de la aerul uscat, sau poate mai doarme cu gurita deschisa...
mayaione spune:
Mai fetelor m-am pomenit la usa cu unu cica colonel politie, si ca ar cauta pe unu cu buletinu pe adresa mea. Mi s-a parut cam dubios totul, in special ca mai multe vroia sa stie despre noi decat despre cel cautat si noroc ca a iesit vecinu si l-a luat la intrebari. Dar legitimatie avea, insa nu stiu cat de autentica, ca nu ne pricepem niciunu. Dar tot nu am inteles ce vroia ca o daduse in balbe dupa ce a aparut vecinu si a plecat. M-a luat frica, mi-e sa nu fie vreo retea de spargatori ceva si sa aibe vreo tactica. Se duce sotul acum la politie sa intrebe daca au trimis pe cineva pe teren. Noroc ca vecinu s-a uitat pe geam si a retinut nr de la masina cu care a plecat respectivu sa verificam. Si eu proasta, vorba sotului, trebuia sa sun imediat politia sa verific legitimatia, numele apoi stateam de vorba, dar nu m-a dus capul pe moment. Ca daca era vreunu la misto o rupea la fuga daca ziceam ca verific la politie.