Regasiri (53)
Raspunsuri - Pagina 19
angi_m spune:
Salut fetele,
Felicitari, Bambo, pentru dintisorul 2. Aoleu si cati dinti mai sunt...
Ank, eu nu o spal pe Iulia pe cap daca are muci. Cu febra nu ne-am mai confruntat inca de vre-un an jumate, dar sigur nu as spala-o. Este exact cum a spus Laura, lasa ca nu face paduchi... Spre rusinea noastra, ajugeam uneori sa nu o spal pe cap o luna, dar decat sa risc o lasam asa. Multa sanatate Ericai
Acum ca e tunsa, se usuca mai repede parul. I-am facut deja o gramada de poze. Sper sa reusesc sa pun asta-seara poze cu ea.
Va pup
ank999 spune:
Mai temperatura nu avem da tot imi e frica si se fac miercuri 2 saptamani. Unde mai pui ca la somn transpira tare rau.
Angi multumim pt urari. De abia astept sa vad pozicile.
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
mayaione spune:
Ank depinde de cat de racita e, daca are forma mai usoara o spal pe cap dar ziua si am grija sa fie destul de cald in casa, o usuc cu feonul si e ok. Daca e mai grav nu o spal deloc, mi se pare ca mereu se accentueaza dupa. Acum cat mi-a tusit nu am spalat-o, are o sapt si ceva, in seara asta vreau s-o spal ca a scapat de vreo 4 zile definitiv de tuse. Thea tot cu mucisori dar s-au redus destul de mult. Ne-a recomandat pediatra Rinathiol, a zis ca nu e cazul de altceva.
Dbunny spune:
Laura mersi multa sanatate si grija mare sa nu faci si tu febra!!
bambo felicitari pt dintisorul numarul 2! wow, la dani pe la 8-9 luni au inceput sa-i iasa si-a fost crunt
spalatul pe cap: ii fac baie si-l spal pe cap daca-i racit, cu muci, tuse, etc, ba chiar mi se pare ca i se imbunatateste starea dupa aburii din baie. la febra nu! oricum febra nu tine mai mult de 2 zile. Incerc (iarna) sa nu-l spal pe cap la fiecare baie, nu de alta dar el cere baie zilnic! baie in cada plina, nu dus, il mai ametesc si-i fac din 2 in 2 zile, dar la vara chiar n-o sa pot sa nu-l spal ca va sta in parc zilnic...
angi pune pozili alea odata...
ank mami, fa fetei baie linistita, sa vezi ce bine doarme dup-o baie calda si-un bibe caldut
maya ana ce mai zice? te ajuta? ii place sa fie 'big sister'? merge la gradi sau ati luat o pauza?
dodo, iulia totul ok?
roxana ?? cum stati cu temele?
Eu sunt ok, azidimi am fost la tras sange, parca au inceput si niscaiva greturi dar nu mari, o fi doar inceputul...in schimb mananc ca apucata!! ceva de groaza cat imi poate fi de foame, in ritmul asta ...
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
ank999 spune:
Fetele lla multi ani si sanatate , un martisor virtual si un mare de la noi cu ocazia zilei de 1 Martie.
Sa aveti o primavara frumoasa!
La noi ninge si va mai fi ger cel putin o saptamana. Erau -5 grade cand am plecat la munca.
Dbunny noi facem dusulet zilnic, da dupa baie parca mananca baterii. Cat despre bibe ne-ai prins:cred ca ne vom marita cu el in gura.
Maya Thea sa treaca si pe Ana
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
roxana c. spune:
O primavara frumoasa va doresc .
Si fug dupa copii la scoala/gradi, intru -sper- dupa amiaza de la servici.
Dodo-pui spune:
O primavara frumoasa tuturor..
azi a fost 1 Martie ff frumos pentru mine...si pana la ora aceasta aprox 75% din timp l-am petrecut la gradinita alatur de Bogdi..
si adaug 1Martie la gradinita
all
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
ank999 spune:
Dodo a fost super. Ai un baiat mare
Roxana asteptam vesti si de la tine.
angi_m spune:
Salut fetelor,
La multi ani de martisor!!!
La mine la servici, noi, fetele, avem voie sa plecam mai devreme.
Insa tare imi e ca nu se poate ca nu ma lasa treburile.
Citat: |
citat din mesajul lui Dbunny angi pune pozili alea odata... |
Gata, sefu', ma execut. Scuze pentru intarziere! Promit ca nu mai fac!
Iote poze de aici incolo.
Dodo, ce frumoasa zi pentru voi!!!
La noi a aparut soarele...
Aaa, ca vroiam sa va zic si acum mi-am amintit: Iulia cum prinde un martisor il desface si se joaca 2 minute cu el, apoi il abandoneaza. Prevad ca diseara o sa am casa plina de martisoare de o sa ma intep in ele. Voi tot asa patiti?
Va pup
ank999 spune:
Fetele mama a fost cu Erica la medicul de familie si din cauza ganglionilor ne-a pus sa facem IDR. Ea a avut mononucleoza in octombrie si de atunci tot i se unfla cand raceste. Nici nu stiu unde pot face testul...In afara de ganglioni e doar un pic rosie in gat.