Regasiri (53)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

Salut fetele,

Felicitari, Bambo, pentru dintisorul 2. Aoleu si cati dinti mai sunt...

Ank, eu nu o spal pe Iulia pe cap daca are muci. Cu febra nu ne-am mai confruntat inca de vre-un an jumate, dar sigur nu as spala-o. Este exact cum a spus Laura, lasa ca nu face paduchi... Spre rusinea noastra, ajugeam uneori sa nu o spal pe cap o luna, dar decat sa risc o lasam asa. Multa sanatate Ericai
Acum ca e tunsa, se usuca mai repede parul. I-am facut deja o gramada de poze. Sper sa reusesc sa pun asta-seara poze cu ea.

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Mai temperatura nu avem da tot imi e frica si se fac miercuri 2 saptamani. Unde mai pui ca la somn transpira tare rau.
Angi multumim pt urari. De abia astept sa vad pozicile.

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Ank depinde de cat de racita e, daca are forma mai usoara o spal pe cap dar ziua si am grija sa fie destul de cald in casa, o usuc cu feonul si e ok. Daca e mai grav nu o spal deloc, mi se pare ca mereu se accentueaza dupa. Acum cat mi-a tusit nu am spalat-o, are o sapt si ceva, in seara asta vreau s-o spal ca a scapat de vreo 4 zile definitiv de tuse. Thea tot cu mucisori dar s-au redus destul de mult. Ne-a recomandat pediatra Rinathiol, a zis ca nu e cazul de altceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Laura mersi multa sanatate si grija mare sa nu faci si tu febra!!

bambo felicitari pt dintisorul numarul 2! wow, la dani pe la 8-9 luni au inceput sa-i iasa si-a fost crunt

spalatul pe cap: ii fac baie si-l spal pe cap daca-i racit, cu muci, tuse, etc, ba chiar mi se pare ca i se imbunatateste starea dupa aburii din baie. la febra nu! oricum febra nu tine mai mult de 2 zile. Incerc (iarna) sa nu-l spal pe cap la fiecare baie, nu de alta dar el cere baie zilnic! baie in cada plina, nu dus, il mai ametesc si-i fac din 2 in 2 zile, dar la vara chiar n-o sa pot sa nu-l spal ca va sta in parc zilnic...

angi pune pozili alea odata...

ank mami, fa fetei baie linistita, sa vezi ce bine doarme dup-o baie calda si-un bibe caldut

maya ana ce mai zice? te ajuta? ii place sa fie 'big sister'? merge la gradi sau ati luat o pauza?

dodo, iulia totul ok?
roxana ?? cum stati cu temele?
Eu sunt ok, azidimi am fost la tras sange, parca au inceput si niscaiva greturi dar nu mari, o fi doar inceputul...in schimb mananc ca apucata!! ceva de groaza cat imi poate fi de foame, in ritmul asta ...

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Fetele lla multi ani si sanatate , un martisor virtual si un mare de la noi cu ocazia zilei de 1 Martie.
Sa aveti o primavara frumoasa!
La noi ninge si va mai fi ger cel putin o saptamana. Erau -5 grade cand am plecat la munca.
Dbunny noi facem dusulet zilnic, da dupa baie parca mananca baterii. Cat despre bibe ne-ai prins:cred ca ne vom marita cu el in gura.
Maya Thea sa treaca si pe Ana

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

O primavara frumoasa va doresc .

Si fug dupa copii la scoala/gradi, intru -sper- dupa amiaza de la servici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

O primavara frumoasa tuturor..

azi a fost 1 Martie ff frumos pentru mine...si pana la ora aceasta aprox 75% din timp l-am petrecut la gradinita alatur de Bogdi..

si adaug 1Martie la gradinita

all

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Dodo a fost super. Ai un baiat mare
Roxana asteptam vesti si de la tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

Salut fetelor,

La multi ani de martisor!!!

La mine la servici, noi, fetele, avem voie sa plecam mai devreme.
Insa tare imi e ca nu se poate ca nu ma lasa treburile.

Citat:
citat din mesajul lui Dbunny
angi pune pozili alea odata...

Gata, sefu', ma execut. Scuze pentru intarziere! Promit ca nu mai fac!
Iote poze de aici incolo.

Dodo, ce frumoasa zi pentru voi!!!

La noi a aparut soarele...

Aaa, ca vroiam sa va zic si acum mi-am amintit: Iulia cum prinde un martisor il desface si se joaca 2 minute cu el, apoi il abandoneaza. Prevad ca diseara o sa am casa plina de martisoare de o sa ma intep in ele. Voi tot asa patiti?

Va pup

Mergi la inceput

Fetele mama a fost cu Erica la medicul de familie si din cauza ganglionilor ne-a pus sa facem IDR. Ea a avut mononucleoza in octombrie si de atunci tot i se unfla cand raceste. Nici nu stiu unde pot face testul...In afara de ganglioni e doar un pic rosie in gat.

Mergi la inceput