Regasiri (53)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Salutare tuturor!
Scuze ca n-am mai intrat, dar am avut o perioada cam aiurea, la servici am lucrat program lung ( colega mea a inceput serviciul de luni, imi inchipuiam ca ii este greu, dar nu banuiam cat de greu, am vorbit la telefon in perioada asta cat n-am vorbit de cand ne cunoastem si spunandu-mi tot ce-a trait si ce-a simtit in perioada asta m-a rascolit rau si pe mine).

Am citit vestea cu 2 liniute la Dbunny, , ma bucur mult ptr tine, sa va ajute Dumnezeu sa fie totul ok si daca se poate sa fie si fetita, foarte bine, daca nu....ce-o fi, sanatos sa fie
I-ai spus lui Dani?

Bambo, felicitari ptr primul dintisor

Angi, astept poza cu Iulia cea tunsulica

Ank, voi sunteti bine? Cu cine o lasi pe Erica daca nu o duci la gradi?

Sarita,

Ma duc sa vad poze de la botezul Theei.

A, uitam: ai mei sunt toti 3 virusati , prima a fost Oana, are scutire de luni pana sapt viitoare, apoi luni a facut 38.1 si Ana, iar de dimineata si Calin, de bine ce ma miram ca el n-are nimic . La toti s-a manifestat la fel: febra in jur de 38, dureri in gat si frisoane. Ana si Oana au stat 2 zile mai mult in pat, Calin...a fost ceva mai moale dar tot Duracell ( un Duracell nu chiar nou)

Gata, ma duc sa vad poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare

Sunt zapacita de cap de la statul in casa dar unde sa ies cu ei bolnaviori plus cu epidemiile aste imi e si frica sa nu ia altceva

inca tusesc amandoi dar sunt mai bine

Dbunny-mai bine ca nu au aparut inca semnele...cand o sa apara te saturi de ele mie la David mi-a fost mult mai rau si mai greu am suportat burtoiul mare pe timpul veriicred ca intri tot la odiseea de nov-dec
ce-i dau lui David sa pape? fara numar fara numar
David e lungan la nastere a avut 54 cm...sotul are 1.78 eu 1.70...cred ca e mostenire de familie...fratele meu are 1.90...fratele sotului 1.80

Ank,Saryta-multumim

Angi-inca nu e ok David la burtica pediatra medicul de familie imi spun ca e de la dinti...la coprocultura nu iese nimic...
cred ca curand iese si celalalt dintisor un umflat tare...
abia astept sa o vad pe Iulia tunsulici
greu fara sot acasa...bine macare ca o ai numai pe Iulia eu cu doi as muri

Maya-multa sanatate
sare,zahar dupa 1 an...la fel am facut si la Antonia..cat mai tarziu cu atat mai bine

Roxana-multa sanatate asa si Antonia nici cand e bolnava nu e mai linistita...la fel sare..alearga nu stiu de unde atata energie

am trimis poze pe mailul comun
n buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

fetele cu virusii...pai si la noi exact aceleasi simptome au fost, febra 38- 39, frisoane, dureri de gat si de cap...a trecut repede, dupa a 2-a sau a 3-a tura de antibiotic(Amoxicilina suspensie)

bambo se va naste la sfarsit de octombrie, spre 25, dar pana nu-i ascult inimioara la eco nu ma inscriu niciunde. deci David seamana cu unchius-o ala de 1.90, super!

iote coana roxana Mersi, ina nu i-am spus lui dani insa tre' sa iau masuri ca el inca se arunca peste mine si ma calareste si ma jupuieste la greu, a se citi, ne iubim cu salbaticie, incet incet tre' sa-l conving ca nu-s (mai) sac de box
Sanatate celor 3 virusati.

maya ii f important sa-i cureti nasucul de mucii aia, cu ser si apoi batista bebelusului, nu? se lasa manevrata?
Am vazut poze amandoua au ten de portelan. si parca ana seamana mai mult cu tine decat thea...chiar asa, pe cine seamana thea? sa nu spui pe postas, ca n-aveti voi asa postas frumos in oras

angi sa ne pui poze cu frezata mica! mersi de urari

sa va spuno faza: m-am bagat in cafeneaua de langa supermarket sa-mi beau cafeaua azidimineata si am citit si ziarul. Citish de una care a nascut in masina. Au inceput ceva dureri usoare dimineata la 7, iar copilul s-a nascut pe drum spre spital la 8.30. Ei cand mi-am imaginat scena: mama luandu-si in brate copilul nou nascut, chiar si asa, pe bancheta din spate a masinii, am izbucnit in plans.noroc ca nu era nimeni in bar, ca ma luau drept nebuna sarcina sensibiloasa...

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Dbunny sarcina usoara,BB sanatos ,norocossi....(si cum mai vreti voi)

Noi ieri am dat o fuga la Bucuresti .....la control cu Bogdi...e bine,cataracta bilaterala stagneza vede f bine cu ochelarii care-i are.la sfarsitull lui august sau imediat dupa incepe scoala trebuie mers din noi...
In rest a macanit cu d-na dr ,amandoi in romano-bogdaneasca dar s-au inteles singuri....si asta l-a facut sa aiba si mai mare incredere in el.

Insanatosire granbica tuturor bolnaviorilor mici si mari

si o cafa

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Dbunny o aspir mereu cu ser si batista bebelusului, e din ce in ce mai bine. Sunt cea mai fericita mamica pentru ca e o mancacioasa, accepta totul f bine, nici macar nu se stramba la un gust nou. De ieri i-am introdus dovlecelul in supita si papa de rupe, uneori ma opresc eu ca mi-e teama sa nu fie mult si urla intinde manuta dupa bol sa-i mai dau. Ca fructe i-am mai dat caise si afine ieri, i-au placut f mult, astea insa la borcanel hipp ca nu am de unde sa-i cumpar proaspete. Doar mere avem naturale.
Stiu si eu o tipa care a nascut in casa, s-a dus sa faca pipi si a simtit cum coboara copilul, a strigat la sot a ajutat-o el si pana a venit salvarea tocmai il scosese si-l tinea in brate.
Dodo ma bucur ca Bogdanel e mai bine.
Roxana multa sanatate la copilasi, se pare ca e acelasi virus, circula peste tot. Bine la noi nu s-a manifestat asa, niciuna nu a facut febra, dar ma gandesc ca unde sunt si vaccinate recent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

pe toata lumea!
Roxana multa sanatate bolnaviorilor. ma bucur mult sa aud despre voi. Pe Erica o las cu mama cand nu o duc la gradi.
Dodo bine ca sunteti ok. Sper sa fie la fel pe viitor.
Maya multa sanatate papacioasei mici si scumpe.
Dbunny ce ti-e si cu nasterile astea. Bocitul e un simptom
Bambo las ca trece el frigul si o sa fi o plimbareata.
Noi bifam starnutat si muci dupa 2 saptamani legate de gradi, asa ca azi sta acasa cu mama.
Erica fie ca e sau nu bolnava parca mananca numai baterii. Ea cu 39 temperatura alearga si topaie continu. De abia dupa 3 zile de bolit e mai amortita si doarme mai mult
Mai fetelor cred ca am mai intrebat, da ma lasa neuronu : daca sunt raciti ii scateti afara? dar spalat pe cap (ca dusul noi il ratam doar la temperatura)?

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Ank-ii spal pe cap cand sunt raciti...ii scoteam si afara...dar acum cu bronsita lui David...Antonia tuseste sunt -7 grade la noi...iar ninge maine era programat sa ne vedem cu niste prieteni cu copii dar nu stiu daca mergem...multa sanatate capritei

Dodo-ma bucur ca sunteti bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

dbunny FELICITARI!!!! sa iti dea DD un bb sanatos, noroco, voios si la fel de frumos ca Dani ma bucur tare, tare mult pt voi.

ank noi sarim baia in caz de febra, iar spalatul pe cap (tine totusi cont ca e baietel si nu i se incurca parul ) il sarim cu gartie. chiar si cate o saptamana daca e bolnav.
nu de alta, dar de fiecare data cand nu am tinut cont de regula asta i s-a intors raceala. asa ca, de ex. aseara, a facut baie, dar pe cap nu, desi are de acum vreo ... 8 zile, cred . dar in continuare tuseste rau si e plin de muci si nu e in forma maxima. asa ca il mai las. paduchi inca n-are , mai vedem peste vreo cateva zile.

gasca, va citesc din umbra, dar cum am fost bolnavi cu totii nu prea am mai avut chef de scris prea multe. acum incepem sa ne revenim ... sau cel putin asa pare azi.

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si 20+
Poze Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Mergi la inceput

Salutare

Sunt fresh dupa o noapte dormita mai bine doar cu o trezire la 4
Ieri a iesit si dintisorul nr.2 ...doua zile am fost terminata..nu vroia nici sus nici jos..nici in patut..nici in pat..nici el nu stia ce vrea...lupte sa-l adorm...pana acum nu stiam ce e bebe marait si plangacios de azi e David al meu cel linistit si cuminte

Tot azi am inceput si diversificarea i-am dat supa de morcovel a mancat vreo 20-30 de gr i-am dat cat a vrut el..dupa si somn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Bambo felicitari pt dintisorul 2 si sa o tina tot asa ca azi
Laura cum merge sarcina? O sa aiba mama 2 baieti
Va multumesc pt raspunsuri.
Problema sta asa: joi, vineri stranutat si mucit, apoi rosu in gat cu ganglioni inflamati. Facut doar dus (pe cap nu se poate fara balaceala multa) si iesit afara doar pana la mama (foarte aproape) ca si al noi sunt -4/-3 grade ziua.
pe toata lumea si va doresc o saptamana frumoasa!

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput