Regasiri (53)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

maya ce scumpete mica! dar unde-i Ana?? si de ce asa putine poze cu tine? erai asa frumos arajataaaa, si printesuca e mai mult cu nasa in poze...se vede ca am mofturi de gravida, da?

Ana are cat? ai scris 1.4 prea inalta...probabil 1,04 sau 1,14. Dani are 1.10 si medicul ne-a spus ce-i inalt bine, va fi vreo 5-6 cm mai inalt decat restul baietilor, cand va fi adolescent, ceea ce ma bucura tare, ca spaniolii-s cam mici.

wow bambo, chiar ca-i lungan bebe al tau!! Sotul e inalt tare? tu-i dai caldabosi sau de la ce creste asa?

saryta multumim

dodo f bine pt mancatori si tocatori, sa scoata untul din tine

maya eu sare nu am bagat decat dupa 1 an, si si atunci cu masura, nu de alta, dar rinichii nu proceseaza bine inca sarurile. Compot de cumparat n-am dat, insa ii faceam eu aproape zilnic dintr-un mar si 2 degete de apa. La blenduit mai adaugam si-un biscuite-doua. Eu stiu ca am avut probleme cu fructele din cauza de colici(portocala, para), gaze si constipatie(banana). Asa ca vreo 4 luni aceasi gustarica de fructe: marul inabusit, o pruna, un sfert de banana si cam atat. Sau cate-un sfert de para. cred ca odata am incercat sa-i blenduiesc si-o felioara de ananas din compot, insa s-a strambat rau ca aici compoturile sunt in suc propriu, nu in sirop, deci mai acrute.

eu sunt bine, inca n-am greturi, am cautat pe forum la odisee si vazusi ca starile de voma cu Dani au inceput cam la 14 zile de intarziere a cm. Deocamdata am 10 zile. mi-e cam frica, cateodata ma trezesc, imi pipai sanii, chilotii, alea-alea..si ma gandesc ca nu am simptome de gravi...
Peste vreo 10 zile caut un ecograf bun...la 7 saptamani se aude inimioara, nu?

eheeee mi-am gasit azi dimineata verighetaaaa!! a cazut taman in poseta. cand am rascolit probabil dupa telefon mi-a cazut
pup

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Dunny - las ca vin ele si greturile, ai sa vezi ... nu mai e nici un divort gata - ai gasit verigheta . Eu am pierdu-o in curte la mama in zapada si cand s-a topit am gasit-o si apoi mi-am luat alta mai mica ca sa nu mai cada de pe deget.
Bombo - felicitari pt primul dintisor, ai baiat mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Bambo felicitari pt primul dintisor! Acum ai flacau mare
Maya eu i-am bagat un pic de sare pe la 10 luni, iar fructe din compot nu i-am dat. Multa sanatate tuturor si sper sa nu culeaga Ana nimic nou.
Dbunny nu mai plange dupa greturi ca vin ele, desi ar fi mai bine sa nu. Iti doresc sa fi sanatoasa , samburelul sa creasca mare si voinic, da sa nu ai senzatii de gravi
Saryta iedutele tale ce mai fac? Sunt bine?
Dodo important e ca sunt bine

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Dbunny, Ana are 1 metru si 4 cm, nu 40. Greturile incep cu luna a doua din cate imi amintesc eu, iar inimioara se vede si la 5 saptamani.

Mergi la inceput

Cu pozele au fost mai multi fotografi, ce v-am pus voua erau de la biserica si pe mine nu prea m-a pozat ca mama nu prea are niciun rol, doar la final cand am luat copilul de la preot, dar mai sunt poze din restaurant AICI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

Salut fetele,

Dbunny, asta este cea mai buna veste pe saptamana asta. Felicitari Sa ai o sarcina usoara-usoara, fara greturi si fara dureri de spate, iar bb sa fie sanatos si cuminte (si sa fie fata)
Nu e obligatoriu sa ai greturi. Eu la Iulia nu am avut deloc greturi.
Maya, cu sarea si eu stiam ca nu se da pana la 1 an. Compot cred ca e voie, insa facut in casa, nu cumparat, fara miere sau zahar... Din ce-mi amintesc eu de la Iulia, pe vremea aia ii mai facem fructele la steamer si ieseau foarte bune, nu mai era nevoie de apa, zahar, etc.
Am vazut si eu pozele de la botez. Ce cuminte a stat Thea... o minune de copil... Ce frumoasa e Ana, parca e o zana. Imi place si sala ca s-au folosit culorile mov-lila
Bambo, felicitari pentru primul dintisor Auzi la ea, avea copil cuminte si nu stia de ce Poate ca de-aia avea copilul diaree. Acum e OK?
Saryta

Noi suntem bine, singure, fara tatic acasa. Saptamana trecuta ne-a zis medicul de familie sa mai stam saptamana asta acasa ca circula niste virusi tare periculosi la gradinita. Asa ca Iulia are program de voie: trezirea la 9 jumate, joaca, culcarea la ora 10 jumate ~ 11. E mancata saptamana viitoare cand va trebui sa se trezeasca la 7 dimineata
Am tuns-o vineri, este superba... cel putin mie imi place tare mult. Inca nu i-am facut poze, o sa ii fac dupa ce o spal pe cap si o sa vi le arat si voua.

V-am pupat ca trebuie sa modific un raport repede

Mergi la inceput

Buna dimineata si poftiti la o
Maya superb Sunteti toate trei niste frumoase! Un mare de la noi pt voi!
Angi cum se manifesta virusul asta de la voi. Pe la noi umbla un virus cu dureri de cap si temperatura foarte mare si nimic in plus. Cica dezastru mare e deocamdata in scoli, da incep si gradinitele.
Voi iarasi sunteti singurele...
Cat de scur ai tuns-o?

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

Salut fetele,

Ank, din cate stiu eu, virusul asta se manifesta cu febra mare (peste 39) dureri de gat, tuse (cred ca si muci, dar nu sunt sigura). De dureri de cap nu stiu. Si la noi tot in scoli a facut ravagii pana acum. Parca mi-e si frica sa o duc saptamana viitoare la gradi. O fi trecut pericolul sau nu?
Sambata dimineata vine si Mircea din Germania, sta doua zile si pleaca din nou 2 saptamani . Iar saptamana asta abia am reusit sa vorbim, este foarte ocupat cu serviciul
Pe Iulia am tuns-o pana la umeri, un pic filat. Ea a fost foarte incantata acolo la coafor, a stat foarte cuminte. Promit ca saptamana viitoare pun poze cu noua coafura

Va pup. Am o zi grea la servici azi

Mergi la inceput

Ank tocmai am vb cu o prietena, zicea ca e epidemie de un virus tare ciudat, astia de la sanepid nu reusesc sa-l indentifice si sa dea un tratament corespunzator, ea are o amica acolo. Nepotelul ei a avut cu febra, dureri musculare, frisoane cica f nasol s-a manifestat, a luat apoi copilul ei cel mare de o seama cu ana, si acum si cel mic. Mi-e groaza, Ana a scapat de viroza, o fi fost aceeasi? Poate fiind vaccinata nu a facut forma asa urata. Acum mai e Thea cu mucisori, ce mila mi-e de ea. Nu face febra, nu tuseste, dar are muci, nu aposi ci d0aia grosi si lipicosi. Ii pun doar ser, nici nu stiu daca sa-i dau ceva sau nu, maine eram chemati la vaccin dar amanam, o sa sun pediatra, poate vine diseara s-o vada.
Angi asteptam poze cu Iulia, sunt curioasa cum e tunsa pt ca si eu vreau sa-mi fac timp s-o duc pe Ana.

Mergi la inceput

Maya Erica prin ianuarie a avut febra foarte mare cu frisoane 2 zile si alte doua febra moderata, fara nimic in gat, nici urma de muci, doar o tuse seaca a 4-6 zi, apoi nimic. Sper sa fi fost asta virusul.
Maine o tin si eu acasa si cred ca si luni, dar dc a luat ceva...
Angi de abia astept sa o vad pe Iulia. Nasol ciu Germania asta, da poate ajuta dpdv financiar

Mergi la inceput