Pufi de 2010 (207) LMA George!
Raspunsuri - Pagina 6
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dandanaG/dandanaG.jpg)
dandanaG spune:
LUCIA f frumi pozele cu teo, si tortul cred ca a fost , imi place mult poza 35
Mara gata ai inceput sa rascolesti casa?
Dragos Andrei
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
mamidepuiuti spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Hello fete dragi! Marutza mea e mult mai bine, n-a mai facut febra, a dormit destul de bine noaptea trecuta. Multumim de gandurile bune, va trimitem un brat de ![]() ![]() ![]() Sanatate multa celorlalti pui bolnaviori, sa va faceti bine repede, sa scapati de tratamente si sa intoarceti casa cu fundu-n sus ca asa va sta voua bine ![]() Simply distractie placuta maine! Imi pare rau ca n-ati reusit sa tineti party-ul azi, dar sunt sigura ca va fi la fel de frumos si maine. Asteptam poze! Am vazut si pozele de pe blogul lui Teo, foarte frumoase. Lucia si tortul lui Teo a fost inspirat de pe site-ul cu multe minunatii? Bea mie imi place si tortul ![]() ![]() Aaa...capitolele nu le inchidem noi, le inchid moderatorii. ![]() Xela cum e A? Cum a fost la petrecere ieri? ![]() _ Mirela si ![]() |
![](punk.gif)
![](punk.gif)
![](pupic.gif)
ma bucur mult ca marutza e mai bine
![](floare.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
mami de
![](bebic.gif)
![](cavaler.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dandanaG/dandanaG.jpg)
dandanaG spune:
citat din mesajul lui miremia Hello fete dragi! Marutza mea e mult mai bine, n-a mai facut febra, a dormit destul de bine noaptea trecuta. Multumim de gandurile bune, va trimitem un brat de ![]() ![]() ![]() Sanatate multa celorlalti pui bolnaviori, sa va faceti bine repede, sa scapati de tratamente si sa intoarceti casa cu fundu-n sus ca asa va sta voua bine ![]() Simply distractie placuta maine! Imi pare rau ca n-ati reusit sa tineti party-ul azi, dar sunt sigura ca va fi la fel de frumos si maine. Asteptam poze! Am vazut si pozele de pe blogul lui Teo, foarte frumoase. Lucia si tortul lui Teo a fost inspirat de pe site-ul cu multe minunatii? Bea mie imi place si tortul ![]() ![]() Aaa...capitolele nu le inchidem noi, le inchid moderatorii. ![]() Xela cum e A? Cum a fost la petrecere ieri? ![]() _ Mirela si ![]() |
subscriu
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
![](copilas.gif)
xela_07 spune:
Bea - mie mi-a placut cum ti-a iesit tortul, trandafirasii erau chiar f reusiti. Pentru mine orice tort facut in casa e de o suta de ori mai bun in ideea ca e mai "muncit", asa ca tot respectul . Mi-ai adus aminte de blond, mie imi iesea cu garnier din prima. Sa vad daca gasesc o poza cu mine blonda sa vedeti ce gazela, fuse fuse si se duse
Mire - ma bucur ca e mai bine Mara. E f naspa cu febra asta si apropo de ce a spus Dece, nu sunt eu aia cu sa nu fac nimic pana la 38. Chiar nu as avea curaj ca eu sunt mai panicoasa cand e vorba de sanatatea astora mici.
La party a fost agitatie mare, multi oameni, multi copii, C plangacios ca era prea multa lume ptr el ... Ma rog ... una peste alta a fost mai bine ca acasa.
Nik0le - e cam horror ce povestesti acolo . Multa sanatate!
Mie mi-a tot dat dr noastra medicamente gratuite de fiecare data cand au avut vreo problema. Chiar ma gandeam ca am economisit ceva bani, macar atat .... la cat cotizam pe luna la sanatate.
xela_07 spune:
LA MULTI ANI YANNIS
Sa cresti mare si frumos!
Doamne ce ne-am mai speriat anul trecut pe vremea asta cu tine si uite ... te-ai facut baiat de baiat ... Doamne ajuta sa nu mai ai niciodata parte de spitale, multa sanatate!
mamidepuiuti spune:
ma bag si io ca musca
o gramada de vreme am visat si am vrut sa ma fac blonda...coafeza mea nu a vrut si pace...intr-o zi,ca sa scape de gura mea,m-a intrebat ce fel de blond vreau,m-a pus sa aleg o peruca adecvata(culoare,frizura) si mi-a aranjat-o pe cap...mey.........peruca faina...nuantza excelenta...eu aratam de puteai sa juri ca-s moartea-n vacanta...
...m-am lecuit atunci de dorinta de a fi blonda la "cinereatza"...astept sa incaruntzesc si atunci baga si je un blond,de numa'-numa'
o sa rup gura targului!
mami de Alex si
Radu
xela_07 spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti ma bag si io ca musca ![]() ![]() o gramada de vreme am visat si am vrut sa ma fac blonda...coafeza mea nu a vrut si pace ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mami de ![]() ![]() |
Doamne esti de coma
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
Eu nu mai m-am facut blonda de cand am ramas insarcinata cu A, de fapt nu m-am mai vopsit deloc de ... 4 ani
![](alcool.gif)
![](alcool.gif)
![](radtare.gif)
Am bagat si eu o poza din saptamana de miere, eram f blonda
![](icon_smile_big.gif)
xela_07 spune:
Nu imi vine sa cred ... al meu se joaca de juma de ora cu ... o oala , ii pune capacul, il ia, mai mesteca in ea cu o lingura de lemn si pe urma iar de la capat
. N-a avut asa succes nici o jucarie pana acum
.
ioana_fota spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti ma bag si io ca musca ![]() ![]() o gramada de vreme am visat si am vrut sa ma fac blonda...coafeza mea nu a vrut si pace ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mami de ![]() ![]() |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](icon_smile_big.gif)
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui xela_07 Nu imi vine sa cred ... al meu se joaca de juma de ora cu ... o oala ![]() ![]() ![]() ![]() |
![](icon_smile_blush.gif)
wow...si invarte in oala? super
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_blush.gif)
pupici lui C bucatarul cel frumos
![](pupic.gif)
mami de
![](buggy.gif)
![](cavaler.gif)