Pufi de 2010 (207) LMA George!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Nu imi vine sa cred ... al meu se joaca de juma de ora cu ... o oala , ii pune capacul, il ia, mai mesteca in ea cu o lingura de lemn si pe urma iar de la capat . N-a avut asa succes nici o jucarie pana acum .

Cred ca e tare simpatic poate se va face bucatar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Xela vazut poze ,f simpatic C,iti sta mai bine bruneta zic eu ,parerea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

Citat:

Nu imi vine sa cred ... al meu se joaca de juma de ora cu ... o oala , ii pune capacul, il ia, mai mesteca in ea cu o lingura de lemn si pe urma iar de la capat . N-a avut asa succes nici o jucarie pana acum .

hehehe...al meu mananca DOAR DACA are in mana o lingura de lemn sau o spatula sau vreun capac de borcan sau div chestii de bucatarie pe care i le pot da safety

wow...si invarte in oala? super peste vreo 2-3 ani o sa te puna sa gushti ce a pregatit poate indraznesti sa spui ca nu-i bun

pupici lui C bucatarul cel frumos

mami de Alex si Radu

pai si al meu la fel doar ca nu prea mananca , dar clar trebuie sa avem o serie de capace, capacele, dopuri, lingurite si altele care imi vin la indemana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ioana_fota

Xela vazut poze ,f simpatic C,iti sta mai bine bruneta zic eu ,parerea mea

de Maria Alexandra 26.03.2010

Ingerii zboara pentru ca o iau usor

Merci, unii zic asa, altii ca mai bine blonda, pff ce sa mai cred si eu ....
In alta ordine de idei si mie imi place mai mult bruneta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Lucia...am vazut poze...super frumos sarbatoritul, tortul, cadourile..totul! Felicitari, inca o data.
Xela...felicitari pentru iesirea reusita de ieri! am vazut poze cu frumosul bucatar, si cu mamica lui si blonda si bruneta...f. frumi si asa, si asa.
Miremia...bine ca e mai bine delfitza!
MP..ce tare faza cu peruca...

Multa sanatate pufilor care sunt inca bolnaviori si muciosi!

Despre blonde si brunete...eu am fost f. bruneta, pana acum cativa ani, cand m-au invins firele albe, si ajunsesem sa ma vopsesc si la 2 sapt(radacinile). Am spus stop, m-am decolorat zdravan, mi-am ars bine-bine parul si l-am tuns, dar nu m-am lasat..
Acu' tot f. blonda sunt.(urcat o poza in album...).

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

eu am inceput sa incaruntesc de pe la 25 de ani (chestie genetica) si cand vreau sa ma simt ceva mai tanara, primul lucru de facut e sa ma vopsesc... am fire carunte la tampla dreapta si parca de fiecare data sunt tot mai multe...

cat despre parul blond, chiar nu orice femeie poate fi blonda, eu cu siguranta nu... iti trebuie ten, trasaturi, sprancene, atitudine... si eu le am pe toate de bruneta...
... foarte prost arata blondele vopsite care nu au nimic din toate astea...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

sorina - iti sta f bine asa, pari o pustoaica de liceu , sau mai bine spus o colega a Dianei .

Mergi la inceput

Copilul meu cel mic doarme de 2 ore...nu s-a mai intamplat...m-as duce s-o trezesc, dar nu prea stiu cum...n-am mai trezit-o pana acum..eu doar stiu s-o adorm...
Noi am avut 2 zile super aiurea, de super maraiala, poate acum s-a mai linistit.
Ieri nici n-a vrut sa vada lingurita; azi a mai mancat cate ceva. Lapte bea in prostie, trece de 1l pe zi...
Tare rau suporta durerea, saracuta...

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Citat:

sorina - iti sta f bine asa, pari o pustoaica de liceu , sau mai bine spus o colega a Dianei .

Sarumana, Xela...esti tu dragutza.
Era o vorba.."Din spate-liceu, din fatza-muzeu". Eu sunt aia..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Citat:

Sarumana, Xela...esti tu dragutza.
Era o vorba.."Din spate-liceu, din fatza-muzeu". Eu sunt aia..

esti modesta ...
imi pare rau de weekendul bigudos, tot dintii o supara?

Mergi la inceput