Pufi de 2010 (207) LMA George!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

si noi repede cu restantele pana nu terminati cap:

LA MULTI ANI Teo de LUCIA!!!
LA MULTI ANI Yannis de Al3csa!!!

!!!

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

si noi repede cu restantele pana nu terminati cap:

LA MULTI ANI Teo de LUCIA!!!
LA MULTI ANI Yannis de Al3csa!!!

!!!

de Yannis

DA,DA,DA...
LA MULTI ANI FERICITI SI FRUMOSI SI LUMINOSI SI CU MULTE FLORI....SI TOATE CELE BUNE SA SE ADUNE LA VOI!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

jucarii - a primit asa: http://www.dinoland.ro/p-3131-trenulet-si-cuburi.aspx
o galetusa cu capac cu fante si cuburi pe care sa le potrivesti de forme si sa le bagi in gaurica corecta, n-am imagine...
niste jucarii de baie - setul finding nemo plus o broscuta testoasa de apa;
plic cu 1 mln
si o motocicletuta de calarit cu volan care claxoneaza...

si deja simt ca mi-e plina casa de jucarii, ne impiedicam de ele, ca stau imprastiate toata casa care s-a transformat intr-un vas poligon de jucarii...

cum putem recicla jucariile de care se plictisesc copii sau au crescut de nivelul lor?

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

o galetusa cu capac cu fante si cuburi pe care sa le potrivesti de forme si sa le bagi in gaurica corecta, n-am imagine...
plic cu 1 mln

si deja simt ca mi-e plina casa de jucarii, ne impiedicam de ele, ca stau imprastiate toata casa care s-a transformat intr-un vas poligon de jucarii...

cum putem recicla jucariile de care se plictisesc copii sau au crescut de nivelul lor?

--------------------------------------------------------------------------------------------

n-ai de unde sa stii daca s-a plictisit definitiv. Mai bine metoda dastefa, le ascunzi o perioada si dupa aceea le scoti si sunt ca noi-noutze. Eu am avut supriza sa constat ca-i place ceva dupa mai mult timp.
Daca au trecut de perioada de varsta, poti posta pe bazar sau okazii.

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

www.adoptaunurs.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

plic cu 1 mln

eu le donez(pe cele care sunt in conditii bune) sau poti sa le vinzi (mai iei un ban pt viitoarele jucarii)

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Un copil poate sa invete oricand un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara insistent ceea ce isi doreste."

Mergi la inceput

Lipsa activitate forum. Sunteti cu pufii la sanius?
Astazi am zis sa merg cu metroul cand am vazut ca iar ninge tare afara. Si m-am udat pe la picioare. Iar in birou, supriza. Un frig de mama-mama, sau spart niste tevi in cladire. Acum am luat un paracetamol ca am semne de raceala.

varsta lui Tudor

www.adoptaunurs.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

CRIS, multumim de intrebare , suntem la fel tuseste pana se ineaca, speram la mai bine. Azi a dormit afara o ora , pe ninsoarea aia, fara sa tuseasca deloc. Speram de maine sa fie mai bine. Mi s-a parut ciudat sa nu ii dea un sirop ceva...doc de la IOMC a zis ca toate siropurile de tuse duc mucisiorii in plamani si de=aia nu ii prescrie dar totusi...doar aerosoli?????? Iar eu sa stau asa sa astept pana ii trece???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

ale3csa....ce inseamna chestia aia la putzulica lui?

io am inceput ...marea decalotare...eu nu stiu frate, cum se trage..poate pana la 40 de ani reusesc si eu....si sper sa faca minuni crema ca m-a speriat cum a povestit tomaca...chiar daca ei uita....parca nu suport sa-l fac sa sufere...offf( jiji mare zicea sa incerc crema la el intai..sa vada daca fac bine :)) )

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Putzica lui e stramba spre stanga .. il tine o atisoara care trebuie taiata. La el e decalotata de cand s-a nascut car e stramba . Trebuie operatie, bagat sond 2-3 zile pana se vindeca si gataaa! Scapam .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

ale3csa....ce inseamna chestia aia la putzulica lui?

io am inceput ...marea decalotare...eu nu stiu frate, cum se trage..poate pana la 40 de ani reusesc si eu....si sper sa faca minuni crema ca m-a speriat cum a povestit tomaca...chiar daca ei uita....parca nu suport sa-l fac sa sufere...offf( jiji mare zicea sa incerc crema la el intai..sa vada daca fac bine :)) )

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Putzica lui e stramba spre stanga .. il tine o atisoara care trebuie taiata. La el e decalotata de cand s-a nascut car e stramba . Trebuie operatie, bagat sond 2-3 zile pana se vindeca si gataaa! Scapam .

de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis

Iac! Suna dureros

varsta lui Tudor

www.adoptaunurs.ro

Mergi la inceput

Ce de vizuializari avem intrun timp asa de scurt! Cum s-or numara? De cate ori s-o fi deschis o pagina sau cum? Fata de 175 postari mi se pare f mult. Sunt oare atatia oameni care sa citeasca? De cate ori sa accesam doar pentru citire cele care mai si scriem? De 20 de ori mai mult decat scrisul?

varsta lui Tudor

www.adoptaunurs.ro

Mergi la inceput