Infectie urinara cu PROTEUS
Buna fete,
HELP...dupa o urocultura mi-a iesit ca rezultat o infectie urinara cu PROTEUS bacterie mai rara si de obicei luata din mediul intraspitalicesc.
Sunt uimita cum de mi-a iesit asa ceva..eu in spital nu am fost de vreo jumatate de an si atunci doar cu fiica mea pt rotavirus iar eu doar de companion iar in alte medii nu am frecventat.
Ba mai mult ca stau acasa cu fiica-mea nici in vizite nu am prea fost si nici cine stie pe unde, toaleta de la mine de acasa e super curata iar in alta parte abia daca fac.Nu inteleg de unde am luat-o...ma rog..
Am facut urocultura in urma unor usturimi cand mergeam la pipi si de cateva zile ma durea un rinichi.
Am luat URINAL asa pana sa fac uro si frectie la picior de lemn cum se zice. Acum sunt pe AUGUMENTIN de 2 zile si miercuri la duc la eco de rinichi..ce porcarie..
Cine atrecut prin asa ceva cu astfel de bacterie ca daca citesc pe net mi se ridica parul..plsssssss
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
Raspunsuri
giulia71 spune:
Repeta urocultura, daca esti asimptomatica. Nu mai citi pe net despre boli similare, iti face mai mult rau decat bine:)
uneori gandesc prea mult....
Alex@Sara spune:
Baiatul unui prieten,acum are 14 ani copilul,a luat Proteus la nastere,din maternitate.Si pana sa fie diagnosticat corect si mai ales tratat corect,au tras multe cu el.Din cate mi-au spus,tratamentul pt Proteus e de cursa lunga.Sper sa nu ai asa ceva,pt linistea ta mai bine repata urocultura.Sanatate
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Mada spune:
Proteus a avut fetita mea si ne-am chinuit ceva cu antibioticele si uroculturi.
Ea, credem noi ca a luat de la piscina hotelului de la mare, sau chiar din apa marii.
Trebuie facut tratament cu antibiotic, si apoi repetate cam 3 luni uroculturile inclusiv antibiograma.
Ilinca si Rares
goldi spune:
Este un germene colectat mai ales din mediul spitalicesc, ca infectie nosocomiala si de regula dupa interventii directe . De aceea este si rezistent la tratament .ca multi alti germeni, el de felul lui ar fi " normal" pt organismul uman, numai ca civilizatia si-a pus amprenta .
A iesit sensibil la augmentin ?
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
blanca000 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui giulia71 Repeta urocultura, daca esti asimptomatica. Nu mai citi pe net despre boli similare, iti face mai mult rau decat bine:) uneori gandesc prea mult.... |
Pai simptome am ca de aceea am facut si urocultura..ma ustura la pipi si ma doare un rinichi...
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
blanca000 spune:
Da..a iesit sensibil la augumentin si alte antibiotice..pe asta a ales dr de familie sa mi-l dea. Maine merg la eco rinichi si mai vedem...
Nasol....ma enerveaza bacteria asta..