Palatoschizis si formele sale (8)
Raspunsuri - Pagina 10
ralucaserban spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Juke neata tuturor! in general suntem bine dupa operatie, mancam destul de bine, singura problema este somnul de noapte. se trezeste si incepe sa planga, inainte ii bagam suza si gata dar acu ne ia o ora pana adormin iar. sincer nu stiu ce sa ii fac, ma dispera. am si eu o intrebare: cam in cat timp se topesc firele si peste cat timp pot sa ii dau biberon sau ceva asemanator. care stie sau a trecut de operatie va rog sa imi raspundeti. oricum am observat ca nu prea mai intra nimeni pe aici. o zi buna va doresc tuturor. Mihaela, mami de Razvan-Andrei (9.05.2010) |
Si David se trezea si-i dadeam lapte cu lingura si apoi se culca multumit...
Noi am facut operatia de palat moale la 11 luni si nu i-am mai dat de atunci laptele cu biberonul, dar am inteles de pe aici, de la fetele noastre operate cu puiuti mai mici ca dupa o luna poti sa-i dai din nou cu biberon...
Noi am ales sa-l trecem pe canita si, dupa mai multe incercari, am ales canita cu cioc de silicon de la Nuk (ea se numeste biberon First Choice cu maner, in cazul in care vrei sa o cauti pe net...)
I-am dat sa bea cu canita relativ repede dupa operatie (la cateva zile...).
Voi, fetelor, ce mai faceti??? Ceci, ce facusi, bre? Ne-ai parasit de-a binelea!!!!
Hai ca va pup de noapte buna!
Raluca, mami deDavid (1.06.2009)
mariamiron spune:
buna seara,ne-am intors si noi de la Cluj.
operatia a decurs foarte bine,bebe se simte bine,pe noi ne-a lasat doctora cu biberonul chiar dupa operatie,a insistat chiar sa-i dau sa pape normal si multe lichide,ceai sau apa.
aici au folosit si fire care se topesc dar si de celelalte normale,trebuie sa mergem in 18 aprilie sa-i scoata firele si pansamentul din nasuc.
voi cum ati ingrijit operatia de la buza?i-ati dat cu ceva pe bebei?
iulyana spune:
buna ziua tuturor....se apropie pastele incet ,incet,aici vad ca nu mai vrea nimeni sa intre sa mai povesteasca nimic si nu inteleg din ce cauza ...asta e .....noi suntem bine un pic racite dar trece repede ....operatia se lasa asteptata ....asteptam ca nu avem incotro ,micuta vorbeste din ce in ce mai bine si sunt curioasa ce vor hotari atunci cind va sosi si acea zii ....va doresc multa sanatate si bucurie ,sa vi sa inplineasca toate dorintele si micutii vostri sa creasca mari si sanatosi ......PASTE FERICIT!!!!!!!!
Ewy spune:
Buna ziua tututot
Lumina invierii sa va calauzeasca viata si gandurile. Paste Fericit doresc tuturor alaturi de cei dragi!
corina_tutza spune:
Fie ca aceasta sfanta sarbatoare sa ne aduca liniste in suflet, sa ne faca mai buni, mai darnici, ma toleranti si mai iertatori. Paste fericit, fetelor!
liliana26 spune:
Buna,tuturor!
Ce faceti?De ce nu mai intrati?Mi-ar placea sa stiu despre fiecare ce maifaceti...
Cellia,unde esti?Ati plecat?Tu erai "sufletul"acestor discutii...
Puiutul meu are deja 8 luni.Paseste f.hotarat,sustinut bineinteles si e un mancacios.Are 10 kg;bea lapte,fructe si legume,dar nu prea mai am inspiratie ce sa-i dau.In schimb,nu sta cu nimeni,in afara de noi 2 si maica-mea;urla ca disperatul daca se apropie cineva de el,in special femei.
Va pup si poate mai spuneti si voi despre puiuti ce mai fac!Numai bine tuturor!
ginye55 spune:
Buna, fetelor!
Am cam lipsit, ce-i drept....printre altele, foarte multe probleme acasa...Din februarie Edi o tine din viroza in viroza...infectii respiratorii puternice, otita...De o sapt e iar pe antibiotic. De data asta a fost cel mai rau. A zacut tot timpul.
In rest...toate la fel.
O zi buna!
aurora111 spune:
Buna ziua tuturor. Eu si puiul meu Cristian ne pregatim sa mergem luni la Buc, la dr Enescu e programat pt operatie. Are 5 luni jumate, peste 7 kg, diagnostic cheilognatopalatoschizis unilateral, palat moale. Am niste emotii.... va rog din suflet, cei care mai tineti minte ce s a intamplat la prima operatie, spuneti-mi ce trebuie pe acolo, ce sa mai adaug la bagaje.
Sanatate tuturor !
cameliam spune:
Vin si eu sa dau buna ziua dupa o lunga absenta.
Noi maine ne internam la Cluj, joi - 5 mai e programata operatia... sa ne tineti pumnii.
Salutari tuturor.
Cami