Palatoschizis si formele sale (8)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucaserban spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ewy

Buna ziua tuturor

N-am scris demult desi am citit tot timpul, dar am lipsit oarecum motivat.
Raluca te felicit pentru bebe, sa dea Dzeu sa ai sarcina usoara si un bebe sanatos, voios
Juke si Maria va doresc multa multa bafta, stiu ca sunt emotii enorme dar totul va fi bine, veti vedea
In 17 martie ne-am operat la Szeged, asta dupa o amanare in februarie, slava domnului operatia a reusit si desi despicatura de palat a fost mare s-a rezolvat cu o singura operatie. Duminica seara am fost deja acasa. Operatia a decurs bine, n-am avut nevoie de terapie intensiva dar am fost tinuti intr-o sala de supraveghere (care in acceptiunea mea e cam la fel ca si terapia dar sistemul acolo e altfel), joi a fost operatia, vineri dupamasa Edard a inceput sa manance si l-au scos de la perfuzii, iar sambata a mancat excelent ceea ce ne-a permis ca duminica dimineata sa parasim spitalul. Primul control va fi la o saptamana de la operatie, adica acum joi, iar urmatoarea la interval de 3-4 saptamani. Pana atunci persista emotiile, sper din tot sufletul sa nu avem surprize neplacute. de la Szeged am plecat cu o impresie buna (sper sa nu-mi schimb parerea pe parcurs). Va doresc tuturor toate cele bune !

Ewy, iti multumesc pentru urari, sa dea Domnul sa fie totul bine!
Felicitari pentru operatie!

Raluca, mami deDavid (1.06.2009)

Mergi la inceput

Juke, Maria, ce mai faceti? Cum a fost la operatie? Va asteptam cu vesti bune!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Juke spune:

multam pt incurajari. astazi am ajuns de la buc si suntem bine(ceva probleme cu somnul la mn). operatia a fost miercuri si totul a decurs bn.
acu tre sa ies dar mai vorbim. o seara buna tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamiron spune:

Buna seara,la noi s-a amanat operatia pe saptamana viitoare adica ne internam pe 4 aprilie si pe 6 va fi operat.
Juke ma bucur ca sunteti bine.
Am niste emotiiii.In rest suntem bine bebe papa bine,rade,gangureste,prinde jucariile si le baga in gura,e toata ziua cu ochii dupa fratiorul lui,e un scump,dar cel mai mult ne place cand rade,dupa operatie ne va lua putin timp sa ne obisnuim

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Juke

multam pt incurajari. astazi am ajuns de la buc si suntem bine(ceva probleme cu somnul la mn). operatia a fost miercuri si totul a decurs bn.
acu tre sa ies dar mai vorbim. o seara buna tuturor.

Mihaela, mami de Razvan-Andrei (9.05.2010)

Bravo, felicitari! Bine ca ati scapat cu bine! Asa am fost si eu cu somnul... fa nani cat mai mult ca sa-ti revii... te mai asteptam sa ne mai povestesti, cand vei mai putea!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariamiron

Buna seara,la noi s-a amanat operatia pe saptamana viitoare adica ne internam pe 4 aprilie si pe 6 va fi operat.
Am niste emotiiii.In rest suntem bine bebe papa bine,rade,gangureste,prinde jucariile si le baga in gura,e toata ziua cu ochii dupa fratiorul lui,e un scump,dar cel mai mult ne place cand rade,dupa operatie ne va lua putin timp sa ne obisnuim

Uff!!! Lasa ca sapati si voi, usor, usor... Stiu cum sunt emotiile de dinainte, dar cred ca or fi si ele bune la ceva.... Bafta sa treaca repede timpul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyana spune:

MIHAELA ma bucur pentru voi va astept cu vesti dupa ce va odihniti

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariamiron

Lasa ca poate asa a vrut sa fie ...te inteleg foarte bine fiindca si noi am fost aminate in 2 ani de 2 ori pina acum .....asteptam si noi sa vedem ce facem dupa sarbatori........va doresc sanatate si sa va ajute bunul dumnezeu sa reusiti

Mergi la inceput

fetelor mai vreti sa vedeti poze cu minunea mea????????daca da va astept cu un votulet cele care nu au votat sa votati CRISTINA G....SE VOTEAZA O SINGURA DATA DE LA ACELASI CALCULATOR ...... http://optimist-danceclub.blogspot.com/ MULTUMESC .....CRISTNUTA MEA a racit acum si ii dau tratament ,a facut un pic de temperatura primele zile acum deja e a 4 zii si e mai bine ....as vrea daca stiti ,sa-mi spuneti si mie daca ati auzit de suedezi ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Juke spune:

neata tuturor!
in general suntem bine dupa operatie, mancam destul de bine, singura problema este somnul de noapte. se trezeste si incepe sa planga, inainte ii bagam suza si gata dar acu ne ia o ora pana adormin iar. sincer nu stiu ce sa ii fac, ma dispera.
am si eu o intrebare: cam in cat timp se topesc firele si peste cat timp pot sa ii dau biberon sau ceva asemanator.
care stie sau a trecut de operatie va rog sa imi raspundeti.
oricum am observat ca nu prea mai intra nimeni pe aici.
o zi buna va doresc tuturor.

Mergi la inceput