Spiridusi de ian-feb'06 (16)- LMA Alexandre!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

Toanca....curaj imi trebuie si mie .....eu am si ameteli...sa vad ce fac ,tot zic ca trec dar..cat despre Matei,daca nu i obosit eu zic ca e mare si paote sa si scoata somnul de la amiaza

Silvii..si eu banui ca tot pe fond de stress sunt de asta aman

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
LILIANA, daca n-ai mai intrat de mult si n-am vazut ziua mezinului pe nicaieri sa stiu cand e, am ratat.........Stiam eu ca tb sa fie pe sfarsit de Ianuarie, dar atat. Da, e in listutza, am vazut acum, eu sunt de vina ca n-am ochi.
COSMIN, LA MULTI ANI! Sa fii sanatos si norocos.
Silvi, Cosmi, Toanca, sanatate fetelor.
Durerile puternice de cap, sunt migrene, nu. EU am o sinuzita cronica, si stiu diferenta. Durerea de sinuzita e surda si infundata. Durerea de migrena e acuta, pulsatila, cu greatza si poate fi doar pe anumite zone ale capului. Stiu ca-s exasperanta uneori, dar daca nu-s eu bolnavul casei, cu siguranta am in familie full de bolnavi reali cu diverse boli, de obicei grave sau rare (Doamne ajuta sa traiasca toti cat mai mult, asa bolnavi copti cum ii stiu). Cosmi, durerea-ti cedeaza la ceva? Eu am ocazional migrene (nu-i de ras, stiu ca suna ca-n carzti sau filme, dar e sinistru cand te izbesc), dureaza cam 24 de ore si nu cedeaza cu nimic. Cred ca-s mai dese in perioada asta fiindca presiunea atmosferica e foarte ridicata (am avut 3 in ultima saptamana, ceea ce e mult si pt mine).
Apoi cu ametelile: anemie? Daca nu-i anemie poate fi o irigare defectuoasa a creierului si aici cauzele pot fi multiple. Eu recunosc, am ametit de la anemie in sarcina, am luat fier, a trecut. Acum ametesc si nu am nici un pic de timp sa vad de unde. Nici chef. Mama insa ametea rau si la ea problemele au fost si sunt complicate. Si tomografia nu a elucidat misterul suferintei pe care o avea.
Scuze, sunt groaznica, dar in casa la mine sunt numai probleme de la inceputul anului. Cand vad ca abia se termina ianuarie si eu sunt efectiv scufundata in diverse, ma ia cu greazta.
Nici nu vreau sa le inshir sau sa ma gandesc ca ma deprim si mai rau. Iar deprimarea inseamna lipsa de energie si nu-mi permit.
Pupam colectiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

ce faceti doamnelor?
Noi ne chinuim cu cura de slabire, ultimul canin, dar in rest suntem ok.

Plecam la madrid din 30 martie pana pe 6 aprilie, biletele sunt luate, asa ca nu mai putem da inapoi.

Trebuie sa mai ajung si la o ag. de turism sa vad mniste preturi pt. Antalya, daca e sa mergem sa iau prin early booking.

Ma batea gandul sa trag o fuga si la sorella in Italia, prin mai, doar eu si Edi. Mi-au dat lacrimile ieri cand m-iam amintit ca sora-mea nici nu-l stie bine pe Edi...l-a vazut la botez si atat. restul in poze si filmulete. si pe Marco de atatea ori l-a vazut....Edi nici nu o cunoaste, crunta e viata asta.
Nu stiu inca, ma tot gandesc...parca nu l-as lasa acasa pe Marco, e greu sa aleg intre ei 2, pe Edi l-as duce sa-l vada si sora-mea, cat de cat...cu amandoi nu m-as descurca e clar....nu stiu...si sunt asa de ieftine biletele de avion...mai ca ma mananca...

Iuliana lasa ca nu e bai ca ai papat niste mici la gratar.
Noi nu-l lasam singur pe Marco sa doarma la pranz, ma pun ori eu langa el, ori Clau. doar cand e obosit adoarme singur.
Cosmi ai grija de tine. Imi pare rau ca nu te-ai vazut cu Any, plasa ca or mai fi ocazii.
Eu zic ca exagerezi cu tonograful, sigur e mai mult din ce zicea si brandusa, anemie, organism slabit. ti-ai facut niste analize de curand?
Silvia si nu ai facut scandal la scoala? pai le-ai dus atatea si eui nu au pus nimic, rusine sa le fie. Nu a zis nimic Alain?
Nu conteaza ca nu si-a luat sacoul pe el, la fel de frumos este cu sau fara el.
Asa deci...inlocuiesti toata garderoba. Mag. pe care le-ai zis, cred ca sunt frantuzesti, nu? n-am auzit de ele. si ce haine sunt d-na? casual?
Bee ma bucur ca ai mai intrat. si spor in toate, sa ajungi la zi cu tot ce ti-ai propus. Esti de admirat!

sambata mi-am petrecut vreo 5 ore in mall cu o mamica de zmeurici venita d ela Buc. pt. o conferinta. tare misto a fost! iesiri dintr-astea mai trebuie, pacat ca nu le fac mai des, doar cand vine cineva in oras. E vina mea, stiu!

fug la micul smiorcait.
o sapt. buna sa aveti.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

salutare gagici...eu in vacanta o saptamana alaturi de copii....era mai bine undeva la munte dar....

Giova mda ce sa zic....analize mi am facut prin octombrie si au fost ok...acu sper sa fie doar slabirea a organismului si nu altceva....cu cuscra ANYpacat ca nu ne am vazut,super fata ...sper sa si implineasca dorintele

BEE...offf sper sa te linistesti si tu...oricum esti super doamna

Giova super ca te ai relaxat...asa si eu cu sora mea ca tine...viata asta te ,,caleste,, rau..

Toanca lasa baiatul daca nu doarme....ca e mare

Silvii ce faci ??

sunt in zona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Bonjour fetelor apar si eu in zona, am fost la cursul de franceza si am revenit acasa. La centru se pregateste ceva expozitie cu niste poze la care am lucrat si noi, agitatie mare eu am zis pas
Giova fain ar fi sa ajungi si in Italia, te cred si eu ca ti-e greu sa ajungi cu amandoi piticii, aiurea cu distanta asta eu o stiu ami bine ca tine ca Alain saracul isi vede toate rudele de 2 ori pe an parca nici nu stiu cum au trecut anii....Iti dau link-uri cu magazinele de care vb sa le vezi : http://www.patrice-breal.com/ asta e Patrice Breal ii place si Anei, se gaseste mai mult in nordul Frantei zicea Ana, au niste haine mai deosebite, in magazin sunt mai frumoase decat pe site ce au ramas la solduri eu cel mai incantata sunt de niste pantaloni negri clasici din ceva material care cade, bestiali sunt ii ador. Asta e : http://www.armandthiery.fr/ Armand Thiery vad ca nu au online decat pt barbati dar sunt f frumoase si acelea, sa te uiti pt Claudiu, nu sunt f ieftine dar merita. Vad ca nici astia de la Burton nu au ceva online f clar : http://www.burton-of-london.fr/flash/catalogue/catalogue_burton.pdf ca sa iti faci o idee.Haine care imi mai plac tare sunt cele de la TBS daca cunosti marca sunt f de calitate si comode dar merita luate numai la reduceri ca altfel sunt scumpe tare. Hainele le-am luat toate casual si comode si f colorate si ceva de vara niste camasi de vacanta de la Columbia. La Troyes am gasit iar lucruri f faine si reduce, eu zic ca e mai frumos ca Parndorful, e ceva in genul asta si la Paris aviz fetelor care merg in zona la shopping. Gata si cu moda mai trebuie sa ii iau lui Alain ceva bluze de bumbac subtiri ca i-au ramas toate mic, tare a crescut copilul asta.
Cosmina si nu mergeti nicaieri in vacanta? In ce stadiu sunteti cu casa de vacanta?
Iuliana ce pofta mi-ai facut cu mititeii nu ammai mancat de ceva vreme asa ceva, las aca sunt buni ca au proteine merg si la cura.
Am uitata sa va zic ca mi-am schimbat culoarea la par acum sunt roscat inchis destul de intens la soare noroc ca nu evara ca imi mai trebuei o vreme sa ma obisnuiesc. Azi am cam lenevit dupa-masa maine am zi de analize si de ublat in oras , spor in toate va doresc.

Mergi la inceput

Silviis ar putea sa dam o fuga la munte dar cum eu nu s in cea mai buna stare mai bine amanam...casa de vacanta???de unde este casa de la tara...pai mai am avea baia de terminat , 2 camere (adica 1 si jumatate) si pe urma pe exterior...dar deocamdata trebuie facem ,,fatza ,,cu banii la botez...pe 17 aprilie

Mergi la inceput

eu am 3 baieti acasa...Mihnea, marco si Edi. Mezinul e tare cumintel si se joaca cu ei.
a dormit azi de la 11:30 la 15, asa c anu cred ca mai doarme acum dupa amiaza.

Silvia faine linkuri, primele chiar aveau super reduceri.
eu sincera sa fiu in afar de celebrele H&M, C&A, Zara, Promod...nu am prea intrat ...suntem mereu pe fuga si pe primul loc sunt copiii, asa ca....
Doar la Paris am intrat pt. mine, dar nu retin numele magazinelor.
Cosmi pai ia mai repeta mama odata analizele.

Clau e la control la ochi. si-a comandat si rame noi, cred ca de la H. Boss + lentile heliomate, nici nu vreau sa stiu cat da.
Ultimele rame erau de la Guess si l-au tinut 5 ani, asa ca era cazul sa le schimbe. sper sa aiba si astea o viata la fel de lunga.

Fina-mea pierde de cateva zile dopul gelatinos, asa ca ne asteptam sa apara micuta Ingrid. Duminica merg si ai ei cu Eric...doamne ca nu l-a mai vazut de la sf. lui oct. Imi zicea ca are emotii mai mari de revederea cu piticul decat de nastere. si o cred...saraca, nu stie daca va merge la ei, cum va reactiona cand o sa-i vada....of...of....

www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Giova o fetita nu venea la tine in vizita....lasa draga omul sa cumpere ce este mai bun ca daca l tin 5 ani merita....

offf saraca fina ta...ce emotii draga de ea,sper sa le faca fatza cu brio

iar analize/??mi s a luat....eu cam banui de unde mi se tragsi tot sper sa se rezolve din zi in zi

Mergi la inceput

haideti la o .
aseara au venit parintii dupa Mihnea si am constatat ca s-a stricat WII-ul. Edi mi-a bagat in unitate 2 cd-uri si o fisa de 5 bani.
se pare ca anul asta am inceput-o bine. Oare ce mai urmeaza
E in garantie, voi suna azi sa vedem, dar frica mi-e ca o anuleaza si pe asta...macar daca l-ar repara, ca platim...nu mai citeste CD-ul, cine stie ce s-a intamplat acolo, daca au ajuns 2 cd-uri in loc de unul....beleaua asta mica numai prostii face.

Cosmi pai ce fetitze sa vina la noi? numai baieti avem in gasca de prieteni, iar la gradi sunt tot asa vreo 6 baieti din gr. care se inteleg bine. Nici la party vad ca nu participa ceilalti....ei sunt impreuna de la 1 an juamte, asa ca se vede....doamne ajuta sa mearga si la scoala impreuna.

o zi faina sa aveti.

mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Pe unde umblati gagici?
Noi bine, ieri am fost de l-am vazut pe Marco la patinaj, merge tot mai bine. Erau -6 grade afara si au rezistat micutii. asa erau de faini...rosii de mama focului in obrajori.
Am fost si la ag. de turism pt. Antalya si acum oscilam intre 2 hoteluri Susesi si Cornelia Diamnod. ambele sunt tari, ultimul e bestial.
Vai ca numai gandul la vacanta imi este.
Iuliana voi unde ati fost in belek? de era capul ala de lup parca, la area pt. copii, la tobogane.

Ma tot gandesc la Maraki si Angelo! oare cum sunt acolo? da ceva rezultate?
Nu cred sa aiba net, ca intra sa ne anunte.

Merg sa modific lista cu sarbatoritii pe februarie si vb. mai tarziu.

mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput