Spiridusi de ian-feb'06 (16)- LMA Alexandre!
Raspunsuri - Pagina 7
silvi_2005 spune:
Cosmin La multi ani si tot ce iti doresc parintii tai ! Sanatate si sa scresti mare !
Iuliana nu ne mai zice de kg tale ca ne enervam aici glumesc si eu am slabit destul de mult va zic eu o cifra cand suna bine .
Giova sa stapanesti sanatoasa noul obiectiv doamna si sa iti rezolzi si cu tel.
Despre mine acum, eu am avut o perioada cam aiurea cu multe pb si mai mari si mai marunte prea complicat sa ma intind sa va povestesc aici de asta m-am retras in vizuina mea. Sa va zic numai ca de 2-3 saptamani aveam o durere aiurea in sanul drept si ceva noduli care m-au inebunit ( mama mea a avut tumora la san) si am asteptat ca apocalipsa vizita la medic de ieri ca nu am avut rendez-vous mai repede si asta cu pile mari. Concluzia ca la consult si eco de san am iesit ok, mai am de facut ceva analze medicale si trebuie facuta mamografie bilaterala dar abiat peste trei saptamani in prima zi de Cm deci mai am de asteptat dar m-am mai linistait ca imi picase cerul in cap mai ales ca venise pe un teren cu alte pb. In rets dupa ce am umblat pe la mai multe institutii se pare ca am obtinut si eu drept de munca in Franta ;, am ceva temporar pe 3 luni si voi primi cardul pe 10 ani saptamanile ce urmeaza, nu stiu daca voi si gasi ceva dar macar am dreptul sa caut tot e ceva dupa 4 ani de sedere aici.
In alta ordine de idei cu toate astea pe cap m-am decompensat in shopping , Doamne ca ma cumparat cat n-am cumparat in ultimii 2 ani desi ziceam dupa tura la Troyes ca nu mai iau nimic am batut magazinele si am luat cu plasele am si slabit si gasesc multe haine faine si cred ca imi spal creierul. Azi am fost la Sephora unde am luat o groaza cand a inceput aia sa ma machieze sa imi dea mostre de parfumuri preferate pt JP sa ma intrebe daca nu vreau si eu si daca am zis nu sa ma parfumeze un pic cu parfumul ce zisesem ca mi l-am dat dimineata mi-am zis ca e cazul sa ies din magazin ca luasem clar prea multe am gasit chestii super faine de machiaj si chiar aveam nevoie daca ma simt aiurea macar sa arat bine.La haine nu va zic ca am batut magazinele, Burton, Armand Thiery , Patrice Breal la un magazin de accesorii si gablonturi pe cand mi-a propus tipa tichet de cafea la o cafenea mi-am zis iar ca poate am cumparat prea multe .....in fine cred ca e metoda mea de defulare acum sa nu ma invidiati ca nu ati vrea sa fi fost in pielea mea. In rest zilele au trecut repede, Alain racit cateodata ca ii scoate in curte si fug ca si ogarii am scapat cu panadol si spray de gat. Mai revin eu zilele urmatoare. la toata trupa.
cosmi1975 spune:
la multi Cosmin sa fii sanatos si sa ai parte de tot ce i mai bun in viata
eu sunt varza....cred ca ma ia o raceala ac am ceva frisoane si o stare de KK
Silvi sincer ...banuiam ca ai ceva,tu care esti sufletul pe aici in ultima perioada erai mai ,,zgarcita,,..si acumsa nu vii tu aici sa spui ce te doare si ce pb ai???ar tb sa ne deschidem toate pentru ca dupa atatia ani nu numai despre vacante si copilasi musai sa vorbim ci si despre NOIhai capul sus ca o sa fie bine(taman eu sa te incurajez)
Giova asadar puiul mare e pe distractii??bravo lui
Toancalas o mai usor cu munca...stresul cand si o spune cuvantul sa te tii...da i incolo cu banca lor ca s tare profitori
Adiaroror sper ca sunteti ok acum
Dmelli nici nu mi vine sa cred ce fata mare ai....
fug sa ma doftoricesc...sper sa si dorm ca s cam in urma cu somnul(insomnii)
Giova spune:
d ela party
am fost cu Marco si ne-au invitat si pe noi, asa ca la ora 21 toti 3 eram acasa la D. am plecat dupa o ora de acolo. deja ma saturasem la urcat/coborat scarile cu Edi.
Copiii s-au distrat, noi am socializat cu altii si cam atat.
Maine e la alt party, dar aici nu mai raman si eu. daca vrea Clau, eu trebuie sa ma intalnesc cu o mamica de la zmeurici, din Buc., venita la o conf. in Timisoara.
Clau a terminat miercuri cu kauflandul si e asa de bine cu el acasa la ore normale...ieri chiar ma loveam de el prin casa, ca era d ela pranz. parca nici asa nu-mi convine.
Silvia ma bucur ca ai slabit si ca ti-ai facut hatarul cu cumparaturile. Macar tu poti, eu de as avea probleme, numai la cumparaturi nu mi-ar sta capul. Fruntea sus, si poate ne zici si noua prin ce-ai trecut, poate te vei simti mai bine. daca nu...iti inteleg decizia luata.
Nodul la san si eu am avut, dar nu a fost nimic grav. doamne ajuta sa fie ok si mamografia. super ca ai drept de munca, si bafta in gasirea unui job pe masura.
Cosmi ai grija, cica e un virus pacatos acum. Sper sa nu pateasca si copii ceva, asta dupa ce pana acum au fost ok.
Iuliana of mai d-na...astia vor sa-ti ridice statuie? Poti duce atata munca? bafta mare!
Nu stiu ce sa-ti zic cu nedormitul lui Matei. la noi functioneaza ca si la irina, in pat fara comentarii si doarme.
si ne auzim maine.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
MIHA78 spune:
Buna dimineata,
Sunt treaza de la ora 5, de cateva zile scoate centrala noastra niste sunete de nu mai pot nici dormi, e noua si asta, nu vreau sa ma gandesc ce are.
Liliana, La multi ani ptr. Cosmin, numai bine, multa sanatate!!!
Ana si Ioana vad ca au fost bolnaviorii puiutii, imi pare rau. Tudor n-a avut enteroviroza niciodata, a avut nepotul in schimb si-am vazut ce-i epizeaza pe copilasii boala asta. Sper ca ati scapat cu totul.
Silvia, draga mea, multa sanatate si tie, bine ca a iesit ok. ecografia, ma gandesc ca sunt noduli dinaceea provocati de dereglari hormonale. Ai avut ce astepta ptr. dreptul de munca, bine ca l-ai primit in sfarsit. Oau ce spui tu acolo de shoping. Sanatate si ptr. Alain.
Ioana, din ciclu ce ni se mai strica azi, la noi a fost sapt. asta combina frigorifica, reparatia rapid 300 de lei, bineinteles ca si asta o avem doar de 3 ani. Jur ca nu mai inteleg cum sunt facute aparatele astea de se strica asa repede. Sa va fie de bine si tura de shoping in Germania.
Irina, m-am bucurat sa te citesc, in ultimul timp din pacate si eu mi-am cam pierdut elanul, pb. astea de zi cu zi parca ma vlaguiesc, ba a fost bolnav Tudor, am facut la ture Apahida-Cluj in 2 sapt. ptr. consultatii de ne-a zapacit, am fost bolnavi apoi toti restul.Ce faci dupa maternitate, te-ai hotarat daca te intorci sau nu la vechiul loc de munca?
Cosmi am citit si de Bianca, sper ca intre timp e bine, cred ca v-ati speriat si voi putin at.
Iuliana, felicitari, ma bucur ptr. tine ca-ti sunt raspaltite eforturile, e totusi mare lucru sa fi apreciat la locul de munca.
Stiu de Maraki ca e internata cu Angelos, chiar ma gandeam cu cateva zile inainte de a scrie despre asta ca or fi renuntat la idee.
Dia, te pup si pe tine, am citit ce preocupari frumoase are Adriana, al meu vrea numai Xenoxi, gormiti, mega mind, alte prostii de genul asta.
Despre scoala ce sa zic, am aceeasi parere cu Ioana, cu cat mai tarziu cu atat mai bine. Al meu anul acesta merge in grupa mare, apoi pregatitoare unde va fi sa fie, eu mai sper ca la gradinite. Noi am inceput abia la 3.8 ani gradi.
Giova spune:
Miha stai linistita ca si Marco e tot cu mega mind, gormiti, ben 10 si alte grozavenii de genul asta. asa sunt baietii.
si centrala mea scoate niste sunete, si se incalzeste, mai ceva ca un corp termic. sper sa nu se duca si asta, ca am pus-o original.
Scoala zicea o mamica aseara la party, ca trebuie sa aiba 7 ani impliniti pt. clasa 1. acum nu stiu cat e de adevarat sau nu....nu am timp sa citesc si eu legea aia in liniste.
Marco e la somn acum, Edi ma terorizeaza aici...au papat, dar pe mine nu ma lasa sa manac.
In rest am cam dospit azi, cu Clau cu tot...
si weekend fain sa aveti.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
toanca spune:
Salutare la ceas de seara...
Silvi, Cosmi are dreptate; daca ai nevoie de un umar pe care sa te descarci, noi suntem aici! Adevaru' e ca si eu ca si Giova mie nu mi-ar sta capul ca cumparaturi.
Sa dea Domnul sa iasa mamografia bie si sa fie totul ok.
Cosmi, ce mai face Bianca cu piciorul?
Ai grija cu frisoanele ca nu sunt semn bun.
Eu sincer as lasa-o mai moale cu stresul, dar ce naiba sa fac?
Am de munca, si, fiindca asa mi-e felul vreau ca lucrurile sa fie bine facute; as putea probabil sa le fac mai "la misto", dar nu as fi cu constiinta impacata; de bine de rau, i-am aducat in sensul ca nu stau peste program decat daca intr-adevar arde; s-au obisnuit ca dupa ora 17.30 nu mai ma gasesc la birou
Asta e! Unde sa ma duc in alta parte?
Giova, deci o tineti totintr-o petrecere!
Tare faza ca te lovesti de Clau prin casa
Si eu il pun in pat pe Matei si nu comenteaza cine stie ce, dar nici nu doarme
Miha, nasol cu centrala; nu ati chemat pe nimeni sa se uite la ea?
E.....sa aveti o duminica minunata!
Ma bag si eu la somn
cosmi1975 spune:
salutare gagici....noi tot raciti...am avut ieri o zitrebuia sa ma vad cu cuscra ANYMONI cand pe la 12 suna mama ca musai sa mergem la tara la bunicul sa i ducem cate ceva (bunicul de 81 de ani sta singur)...a trebuit sa ma duc mai ales ca tata are masina busita,cand se intorcea de la spital unde i pusese Biancai piciorul in gips l a busit unul.....asa ca a cazut intalnirea cu cuscra(imi vine sa plang de ciuda).....asa ca aseara pe la 8 ne am intors...copiii au stat acasa.....
azi tot asa sunt.....ma gandesc sa mi fac o tomografiept ca de 1 luna am dureri ,de cap si amteli si nu stiu de la ce(sa fie de la anxietate???) sper....doamne fereste sa nu am altcevami e si frica sa mi fac tomografie...asa ca SILVI nu esti singura
cosmi1975 spune:
taman am vb cu cuscra ANY care e in trenasa ca ....papa intalnire
Maraki sper ca esti ok acolo la clinica si sper sa aveti si succes
Giova asa e si la mine...Gabi nu are de munca si ne,,lovim ,,prin casa ....ne si enervam unul pe altul
Toanca inseamna ca nu i corvoada mare daca iti fece placere sa le faci..bravoo....cu baiatul eu ziuc sa incerci metoda recompensei...,,daca dormi vei primii...,,
MIha off ...asa e cu electrocasnicele astea...daca tin 5 ani sa zicem mersi
Bianca mea e nerabdatoare ca maine sa si scoata gipsul...pe Stefan l a gasit tusitul...taman acu in vacanta
silvi_2005 spune:
Bonjour doamnelor, noua ne merge ca naiba calc si asa ca o sa stergem tot si reinstalam ( a nu stiu cata oara ) asa ca sunt in proces de recuperat poze si acte de pe PC . Noi ieri am fost inca o tura la Troyes la magazinele de Outlet ca dupa ce ne-am tot gandit ce facem in vacanta scurta din 7 feb ce o va avea JP si am concluzionat ca nu avem timp sa mergem am decis ca mai facem o tura la Troyes si gata cu cumparaturile ca efectiv nu mai am ce cumpara, am prins reduceri super faine si mult mai liber ca data trecuta. Alain a fost cam prapadit dar totusi rezonabil la cat am umblat. Trebuie sa ma pun maine sa imi triez dulapurile ca am nevoie de loc.
Cosmina pai fa-ti o tomagrafie sa te linistesti tu, eu zic ca e doar reactie d oboseala si stress dar mai bine elimini orice teama si stii cu ce mergi mai departe
Giova pai stai linistita ca si eu am trecut prin toate fazele asta cu shoppingul a fost ultima, dupa ce mi-am depasit zilele de fara chef de nimic, e un fel fe eliberare plus ca sincer vb de vreo 2 ani nu mi-am luat haine ca lumea tot pe motiv ca nu imi plac sau ca vreau sa slabesc acum cred ca cu mici exceptii cam schimb tot ce aveam mai pastrez chiar numai cele care imi erau tare dragi ca tineam toate prostiile de cand am venit in Franta Iuliana sunt ok, esti draguta Sa stii ca ne batea gandul sa fugim la legoland in feb dar am vazut ca abia din aprilie deschid asa ca probabil o sa stam acasa, vedem noi.
Miha, sper sa nu ti se strice centrala ca asta ti-ar mai lipsii mai bine cheama pe cineva sa se uite la ea.
Cum mai sunteti cu sanatatea?
Nu am pus inca pozele de la ziua lui Alain cele de acas sunt miscate tare cele de la scoala jalnice, nu ammai intrat sa va povestesc ce m-am enervat pe cei de la scoala de la Alain. Dupa ce ca i-am cumparat 2 feluri de tarte pt copii de care au zis ei fara creme sau fructe, am luat baloane lungi si subtiri de sculptat/ facut figurine, servetele cu Mani, niste postituri mari care erau de fapt table de actvitati cu Mickey sa manance pe ele si sa faca jocuri si sa coloreze, ceasuri mici de jucarie sa le imparta intre ei ( gasisem cu 3 euro punga de 12 ceasuri ) si am luat si cafea+bomboane+ prajiturele de cafea pt invatator si asistentele lui. Cand ma uit la pozele de la petrecerea lor : JALNICE . NU le-au dat nici servetelele nici tablele de activitati masa goala cu pahare de plastic...baloanele nici nu l-e a desfacut ca era prea complicat de facut, a iesit asa un fiasco ...in fine tare m-am enervat ca macar puteam sa nu ma straduiesc nici eu ca si asa nu aveam cheg dar am zis ca fiind ziua piticului sa se simta bine. Cu dreptul meu de munca a fost noroc ca a iesit acum ceva ordonanta in genul asta altfel trebuia sau sa astept actele de cetatenie care peste 2 ani cred ca le am in mana sau 2013 cand vor avea romanii aceleasi drepturi aiic in Fr , acum sa vad ce fac cu dreptul de munca ca asta e alta poveste cu criza asta dar macar pot incerca.
Eu va doresc un we frumos, la noi e soare si frig si citesc cu drag chiar daca nu scriu asa de des. Promit sa pun si pozele de pa party asa aiurea cum sunt
Edit /
http://www.dropshots.com/psilviaro# poze de la scoala cu party-ul lui Alain zici ca e de criza de acasa nu am ce alege ca sunt super miscate toate, in fine il vedeti pe sarbatorit ce mare si frumos tuns era sacoul pt petrecere nua vrut s ail ia a mers imbracat cuma vrut el
toanca spune:
Hello.
Baietii mei sunt afara ca fac mici la gratar (deci cura mea de slabire s-a dus), iar eu pe aici prin casa; ne-am trezit azi toti trei la ora 9.30 ca puturosii
Cosmi, sa stii ca si eu am niste dureri cumplite de cap dar eu tot dau vina pe sinuzita; ca stiu ca am sinuzita; poate nu ar strica sa-ti urmez exemplul si sa fac si eu o tomografie, macar pentru linistea noastra!
Ce bine ca scapa Bianca de ghips!
Copii sunt iar in vacanta? Dar abia au inceput scoala/gradinita....de ce au intrat asa repede iar in vacanta; eu nu sunt obisnuita cu vacantele ca Matei nu are vacanta decat cand au parintii concediu.
Cu Matei am incercat si faza cu recompensa si....degeaba;p tanjeste dupa piatra nr. 19 de la Comorile Pamantului si dupa CD-ul cu Kemy curiosul, dar i-am spus ca o sa i le dau cand o sa doarma la pranz; te-ai gasit! prefera sa stea fara ele decat sa doarma de pranz; nu-si cunoaste deloc interesul
Silvi, pai eu zic ca e un lucuru buna daca ai reusit sa obtii dreptul de munca; cine stie de unde sare iepurele si reusesti sa-si gasesti un job asa cum iti doresti.
Da de ce nu le-ai luat oun pic la rost pe educatoare ca nu i-au dat lui Alain ceea ce pregatisei de ziua lui?
Eu, la ziua lui Matei, am stat vreo 2 ore acolo cu ei la distractie.
Deci Legolandul se deschide abia in aprilie? Habar nu aveam!
E......sa ma apuc si eu sa pun masa;
Sa aveti o duminica placuta in continuare.