NU se zice "am decat un mar"!! Nici "doctora"!! -3

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Nu stiu unde e. Are prostul obicei de a nu spune cand pleaca si cand se intoarce .

~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns calipso_zeus spune:

Da` de ce vrei Pm?

Mergi la inceput

Pai, din cate mi-am dat seama, am ramas singura care nu stiu cine esti :)).
Acuma, sincera sa fiu , nu cred ca esti un fost user, e foarte probabil ca fetele sa se fi alertat degeaba. Ai prea multe particularitati, particularitati care nu aveau cum sa-mi scape :)).

Mergi la inceput

Calipso, eu inchid acuma. Daca intreaba cineva de mine, spune tu te rog, ca ma intorc in jur de 22,3o .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns calipso_zeus spune:

Am notat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

ma intreb la modul cel mai serios daca copiii nostri vor avea vreo sansa sa vorbeasca corect. Am concediat bona fetelor cand aveau un an si jumatate pentru ca era total agramata si folosea cuvinte doar de ea cunoscute (patutze -plural la patutz, ciorburi - plural la ciorba, jignituri- pl la jignire, etc) si... surpriza: azi (cand ele au 3 ani jumatate) mi-a luat o ora si ceva sa o conving pe una dintre ele ca nu se spune "am decat un iepuras" ci am doar un iepuras sau nu am decat un iepuras. a insistat in greseala de cateva ori pana am intrebat-o pe cine a auzit vorbind asa si mi-a raspuns simplu: pe educatoare! Concluzie? nu le mai duc la gradi? Le tot corectez eu acasa pana le-or corecta si ele la randul lor pe educatoare, asa ca sa ma pun bine cu ele? Si la TV la desene animate e inadmisibil cum vorbesc de aiurea! Ex. adunatul oualelor brrr ma scot din sarite! Cum doamne mai ajung sa dubleze si desene animate pentru copii care abia invata sa vorbeasca????
Dpdv educational pe bune,noi parca tot regresam. Aveam alte pretentii de la un cadru didactic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Am folosit, pana de curand, expresia "a propos".
Vazand ca foarte multa lume o foloseste pe "apropo", am inceput si eu
Care este, de fapt, cea corecta?

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

copiii nostri vor avea toate sansele sa vorbeasca corect romaneste daca noi, parintii ( nu bonele ) stim sa vorbim corect.
si sa si scriem ( asta e un pic mai greu).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

denizel, eu am "aflat" cine "e" calipso, dar nu am dat pm la nimeni .
daca nu stii cine e, asta e, eu nu am dreptul sa spun ce nume a folosit inainte. din pacate , stilul este acelasi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Rall, azi dimineata am auzit la ProFM minunatele conjugari ale elevului de clasa a V-a...

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Aradencele alaturi de maria_rubi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput