NU se zice "am decat un mar"!! Nici "doctora"!! -3
Raspunsuri - Pagina 3
anangel_lexi spune:
Felicitari, Ioana, sa va traiasca bebe Gruia!
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
miriam_30 spune:
buna ziua !!
aici vreau doar sa spun ca ma dispera termenu " doctora "
...in alta ordine de idei ..sunt cam noua aici , forumul ma da peste cap ..si nu stiu unde sa ma prezint si io ca oamenii civilizati :D
mama lu' Iulia
Marina_1609 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mik Doo chestii : 1. Asta cu papuse, tigare am auzit-o exclusiv la munteni. :) 2. "fata" in sus si in jos se foloseste si in alte limbi. In Mexic era "hija" sau "corazon". :) --- Am citit acum 2 seri pe Caragiale care vorbea de manèle (cu accentul cum se vede). Deci nu e invetie recenta. Stie careva de unde vine exact si cind a re-aparut termenul ? --- Viata lunga topicului. (cele 2 chestii sunt 4) Mik. |
termenul „manea” nu a fost depistat de cercet#259;tor decât în texte de dup#259; 1820. Mai multe despre subiect - aici
Se pare ca au aparut cu muuult inaintea lui Caragiale
--------------------------------------------
Marina22+ & ANA SOFIA 05.08.08
Mami Marina's blog
Copil crescut din suc de morcovi
Marina_1609 spune:
cu drag
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog
valentinag spune:
LAmuriti-ma si pe mine va rog!Cum este corect articulat cuvantul Peru?Perului sau Peru-ului?
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
Marina_1609 spune:
nu bag mana in foc dar cred ca e corect Peru-ului
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog
capcaunul spune:
Citat: |
citat din mesajul lui valentinag Cum este corect articulat cuvantul Peru?Perului sau Peru-ului? |
La fel ca pentru Vanuatu. Vanuatului sau Vanuatu-ului?
Fara batai de cap si fara gres, republicii Peru sau statului Vanuatu.