Fluturasi de martie-aprilie 2011 (129)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

Citat:
citat din mesajul lui scrish

stefana, si pentru toate cele care au nevoie de o doza de optimism, uitati-va la acest filmulet http://www.youtube.com/watch?v=gUOsy4bS2ZE mie mi se pare genial...si chiar ma ajuta cand ma mai apuca panica

s 28, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!

eu m-am uitat la din alea hard-core , filmate din fata si pentru care iti trebuie cont pe youtube si sa fii peste 18 ani. Am vazut cum se intindea perineul si cate 15-20 cm in exterior, dupa capul bebelului si am intrat in fibrilatii

Stef 30+ cu Tudor Stefan

AMR 10 saptamani

It's nice to be important, but it's more important to be nice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

stefy te aplaud ca vrei sa nasti fara epidurala
dar asta vei vedea atunci
cum se comporta organismul tau
si nu am vazut nasterea lui columbica
da imi imaginez
mie mi-au pus f mica cantitate de epidurala
ca am parintii cardiaci
asa ca a fost doar sa nu mai simt chiar maximul durerii
ca am simtit si impingerea si iesirea tot

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 29+ PETRA ADRIANA
AMR 10 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefyapost

mie de cezariana imi e frica pt ca dr-ii de aia(mai ales cei din clinici private) au o placere in a face cezariana.. mai putin timp pierdut si mai multi bani in buzunar...a fost un intreg scandal aici pe baza asta...cand esti pe masa si te chinui iti baga niste povesti cum ca nu iese puiu',ca e cordonul nu stiu cum sau mai stiu eu ce si ca tre sa te taie ca sa il scoata...si tu ca mamica zici "da" in disperarea si teama aia. eu am incredere in dr meu ,se aude prin targ ca lasa mamica sa se chinuie pt a naste natural si din cate am discutat cu el pare fff contra a orice e impotriva naturii,adica sa isi bage mainile acolo unde natura poate face totul ok...sper sa fie asa si sa nu fie doar barfe ce am auzit eu...

Stefy, sunt de aceeasi parere cu tine. si eu am impresia ca foarte multi doctori vor sa faca cezariana pt ca este mai mica bataia de cap si bani mai multi.
imi este teama ca dr-ita mea sa nu fie asa. m-am uitat la cealalta odisee si doar o mamica a nascut cu dr-ita mea si a facut...cezariana
de cate ori o intreb cum crede ca voi naste imi zice ca e prea devreme. vedem atunci. sunt de acord, dar macar sa-mi spuna "te incadrezi pt nastere naturala, dar daca vor fi probleme facem cezariana" si as fi mai linistita
offff

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

stefy te aplaud ca vrei sa nasti fara epidurala
dar asta vei vedea atunci
cum se comporta organismul tau
si nu am vazut nasterea lui columbica
da imi imaginez
mie mi-au pus f mica cantitate de epidurala
ca am parintii cardiaci
asa ca a fost doar sa nu mai simt chiar maximul durerii
ca am simtit si impingerea si iesirea tot

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 29+ PETRA ADRIANA
AMR 10 SAPTAMANI

atat de frumos povestesti despre cum ai nascut tu ca parca mai multa putere dai..cat despre epidurala asta imi doresc si eu,sa ma tina "barbatia" de acum si atunci..oricum este mult mai bine venita o epidurala in caz de urgenta decat cezariana

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 33+

6+ weeks to go

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

ca tot se vorbeste de momentul sarcinii, fetele cu bb 2+ lamuriti-ma si pe mine:
cand stii ca trebuie sa pleci la spital? cand ti se rupe apa? cand ai contractii dureroase periodice, chiar dc nu s-a rupt apa?

si cand se rupe apa cum e? cam cata apa e? eu imi imaginez un lichid incolor, putin gelatinos. asa este?
stateam intr-o zi cu sora-mea pe canapeaua mea noua si ma intrebam: daca se intampla sa se rupa apa cand stau asa pe canapea? o sa mi se strice canapeaua cea noua si scumpa? in ultima perioada de sarcina trebuie sa stau cu pampers sa nu fac mizerie prin casa?
stati sa-i dau vestea sotului!!! el e obsedat de curatenia din masina lui! cand i-oi spune ca voi face piscina in masina, cred ca o sa-si puna huse impermeabile sau va spune ca vom merge ori cu masina mea ori cu salvarea!

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Dragele mele
nu schimba nimeni capitolul? Intreb fiindca nu vreau sa ma trezesc sriind la capitol vechi!
Sunt incantata ca m-am cantarit azi si am tot 70 kg (adica tot +7 kg fata de la inceput) asa ca sunt foarte multumita; practic in ultimele 2-3 saptamani n-am mai luat cam deloc vad, desi bebele a luat foarte bine.

Azi ma intreb daca nu s-a intors cu capul in jos (pana acum a fost cu capul in dreapta), dar azi am vazut niste miscari in partea de sus a uterului ca de picioruse... Voi vedea la urmatoarea eco, pe 8 februarie.

Am o intrebare: am finet si vreau sa pregatesc bucatile pentru regurgitatii si alte nevoi, cum ati procedat voi: ce dimensiuni de fineturi ati croit pentru bebe?

Incep sa cred din ce in ce mai tare ca voi intra in concediu pe 15 februarie - intai odihna si apoi prenatal de la 1 martie. Fiindca totusi e mai obositor la serviciu, mai ales cum am fost vineri de la 7 dimineata pana la 4 dupa-masa - asa e cu medicina, nimic predictibil in program, iar pacientii trag toti de mine groaznic, sa-i revad pe toti pana intru in concediu... i-as vedea dar chiar nu mai am energie!

Va pup pe toate

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s30 cu un dragalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

irinuca

stai linitita ca vei sti sigurrrrrrrrrrrr cand nasti
1. daca ti se rupe apa eu am simtit ca si cand a sarit un dop de sampanie in mine ... deci simti .... si curge apa .... incolora si in cantitate mai mica sau fffffffffff mareeeeeeeee ... nu e gelatinoasa absolut deloc ... e ca si cand te-ai scapa pe tine

2. daca incep contractiile direct
te doare nada fundului cand deja bebe se pregateste sa iasa
asa ca vei sti
ca acele dureri sunt mai grele
pana atunci ai contractii de strangere de burta
doar ca tre sa le monitorizezi

asa ca indiferent de modalitatea in care aparenasterea vei sti

3. pe mine m-a anuntat bebe ca vine foarte discret
m-a insemnat
adica mi-a curs sange pe chilot
am luat bagajele
si am fugit la spital