Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (184)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Gabi, condoleante si multa putere sa le rezolvati pe toate!

Doloress, lasa ca e mai bine sa stea bebe la caldurica si sa fie sanatos!

Alysh, vorba lui Lori, toate ar trebui sa trecem asta in CV
Eu am trecut de fapt la Concediu Maternitate o parte din activitatile pe care le fac (insa nu asa detaliat cum ai descris tu )
Daca e post de educatoare - trece-le pe toate in CV

Lori si la noi seara (de fapt si la pranz) adormitul dureaza cam 30-45 min. Daca doarme la pranz, adoarme f. greu seara, de multe ori nu o mai culc la pranz si at. seara adoarme mai repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Gabi - Condoleante si de la noi Multa putere, sa treceti peste acest moment dureros

Simona cu Robert

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Buna tuturor!

Am lipsit la apel o saptamana dar de citit am citit tot...

Gabi, condoleante, draga mea si Dumnezeu sa-l odihneasca pe tatal tau! Multa putere! Stiu cum e sa pierzi pe cineva drag, dar ce sa-i faci...viata merge inainte!

Belleane, nu stiu ce o avea de impartit cu proprietarul, dar eu sunt terorizata de el...de unde ii gasisem circumstante atenuante (Cris intr-adevar sarea destul cand o imita pe Shakira, v-aduceti aminte filmuletul?) , aseara iar mi-a venit la usa, de data asta si mai amenintator...si aseara chiar n-a facut fata mult zgomot. Aproape doua ore a stat la mine in brate si am ascultat amandoua cantecele pe youtube si apoi pe la 10 si ceva s-a dat jos intr-adevar si a fugit un pic prin sufragerie, nu mai mult de 5 minute. Imediat a fost nenorocitul la usa cu gura mare, amenintandu-ma ca in doua minute cheama politia si ne face probleme...i-am zis sa o cheme daca atata stie...e un copil de 3 ani pe care nu pot sa-l tin legat...bineinteles ca el nu are copii dar mi-a servit-o pe aia ca are si el nepoti si verisori care nu fac asa dar pe care probabil ca-i vede o dta la o luna in vizita...n-are de unde sa stie cum fac de fapt.
Ce ma intriga pe mine e de ce a inceput sa reclame zgomotul exact la o zi dupa ce a plecat tati in Germania?!?! Parca ar sti ca sunt singura (si poate chiar stie).
Daca as putea maine m-as muta de aici, dar cum sa ma mai mut singura. De unde inainte ma feream cat puteam de parter, acum ar fi prima optiune la o eventuala mutare...sa scap de stresul asta...
Scuze ca m-am intins cat o zi de post, stiu ca fata de problemele lui Desiree sau ale lui Gabi acum, asta e floare la ureche....dar pe mine ma "termina"...
Ce va invidiez pe cele care nu aveti veicni dedesubt!!!

Doloress, de unde pana cum stateai cu frica in san...acum vad ca ti-e teama ca ajungi la inducere...poate e mai bine sa stea cat mai mult la caldurica Kevin, sa mai creasca. Si Cris la ultima eco inainte de prima programare la nastere pe 19 mai, avea 2700 g si doctora a zis sa mai amanam cu o saptamana ca sa mai ia ceva in greutate. Pana la urma s-a nascut cu 3160 g.

Desiree, mi se rupe sufletul cand aud prin cate treceti...Nici nu stiu ce sa-ti mai spun...va imbratisez cu drag!

Magnetism, nastere usoara si bb sanatos si papacios!

Cris nu are night terrors din astea (inca) si sper sa nu aiba niciodata, ca asta mi-ar mai trebui. In schimb adoareme foarte greu noaptea (aseara dupa 12 a adormit) si dimineata la 8 e in picioare (in week-end, vreau sa spun)...nu stiu cum rezista cu doar 8 ore de somn...bine, doarme cate trei ore la pranz...

Mama, cat am scris!!! Va pup! Duminica frumoasa!

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

luminel, voi aveti pe jos covoare? si Mara alearga.... in camere cand am pus parchet, dedesupt am pus un strat gros izolator, tocmai in ideea ca vine Mara. Iar unde nu e parchet,e omocheta care estompeaza zgomotele.

Cat despre vecin ce va terorizeaza, ce as face eu in locul vostru: as suna la politistul de proximitate si sa spui ca te hartuieste din varii motive si nu stii cum poti sa te aperi de el pt ca deja trece la amenintari. De vorbit si cu administratorul, ei stiu cam tot ce se invarte in bloc...
Si eu sunt convinsa ca profita ca a plecat sotul tau - este fix tipicul tiranilor, speculeaza si cauta scandal si provoaca teroare din orice motiv -si cu cat se simt mai amenintzatori, cu atat mai mult insista. Tre sa fii dura, si nesimtita ca oameni ca ei (stiu, e greu); in ideea ca daca mai bate o data la usa la mine, ii arunc o oala fierbinte pe el.

P.S. o data am avut o 'confruntare' de genul asta cu un vecin de dedesupt. Il inundasem. Si a venit urland ca a e nu stiu cata oara cand ii fac asta ca ma da in judecata ca sunt proasta/nesimtita si ca dau petreceri etc etc. In stadiu de soc, l-am lasat in casa sa verifice el de unde e indundatia- asta tipa sus si tare ca sigur am sters apa -apoi a verificat si in camara, unde erau tevile- nu a gasit nik. APoi am pus eu mana pe tzevi - se scurgea de mai sus apa calda. Ei, si atunci am tzipat io la el: ca ce fel de barbat e ca nici nu simte apa cumc ruge, si ca eu stau de 1 luna, si sa nu mai acuze ca eu l-am mai inundat (inainte erau niste baieti care o tineau in petrecerii). L-am pus sa inchida el apa pe coloana - daca tot e tare si mare, ca eu nu stiu unde e si nici nu ma duc in subsol. Am chemat un prieten instalator, si tot la vecinul de dedesupt m-am dus sa deschida robinetii sa goleasca coloana, si tot pe el sa deschida din nou din subsol (ca tot e el grozav si stie cum e cu tzevile)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

luminel, voi aveti pe jos covoare? si Mara alearga.... in camere cand am pus parchet, dedesupt am pus un strat gros izolator, tocmai in ideea ca vine Mara. Iar unde nu e parchet,e omocheta care estompeaza zgomotele.

Cat despre vecin ce va terorizeaza, ce as face eu in locul vostru: as suna la politistul de proximitate si sa spui ca te hartuieste din varii motive si nu stii cum poti sa te aperi de el pt ca deja trece la amenintari. De vorbit si cu administratorul, ei stiu cam tot ce se invarte in bloc...
Si eu sunt convinsa ca profita ca a plecat sotul tau - este fix tipicul tiranilor, speculeaza si cauta scandal si provoaca teroare din orice motiv -si cu cat se simt mai amenintzatori, cu atat mai mult insista. Tre sa fii dura, si nesimtita ca oameni ca ei (stiu, e greu); in ideea ca daca mai bate o data la usa la mine, ii arunc o oala fierbinte pe el.

P.S. o data am avut o 'confruntare' de genul asta cu un vecin de dedesupt. Il inundasem. Si a venit urland ca a e nu stiu cata oara cand ii fac asta ca ma da in judecata ca sunt proasta/nesimtita si ca dau petreceri etc etc. In stadiu de soc, l-am lasat in casa sa verifice el de unde e indundatia- asta tipa sus si tare ca sigur am sters apa -apoi a verificat si in camara, unde erau tevile- nu a gasit nik. APoi am pus eu mana pe tzevi - se scurgea de mai sus apa calda. Ei, si atunci am tzipat io la el: ca ce fel de barbat e ca nici nu simte apa cumc ruge, si ca eu stau de 1 luna, si sa nu mai acuze ca eu l-am mai inundat (inainte erau niste baieti care o tineau in petrecerii). L-am pus sa inchida el apa pe coloana - daca tot e tare si mare, ca eu nu stiu unde e si nici nu ma duc in subsol. Am chemat un prieten instalator, si tot la vecinul de dedesupt m-am dus sa deschida robinetii sa goleasca coloana, si tot pe el sa deschida din nou din subsol (ca tot e el grozav si stie cum e cu tzevile)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Da, in sufragerie unde sta cel mai mult Cristi, este covor dar destul de subtire si care probabil ca nu atenueaza din zomot. Chiar vorbeam azi cu fiu-meu ca am o patura groasa de lana pe care o s-o pun peste covor in locul unde sare Cris mai mult. Poate asa nu s-o mai propaga pana la vecini.
Sit tot azi am realizat ca e probabil ca vecinul asta e un las ordinar care atat cat a fost sotul acasa n-a indraznit sa vina dar cu o femeie singura a prins curaj...data viitoare (daca o mai fi) o sa ma dau si eu la el, sa vedem ce o sa faca, ca pana acum am incercat sa fiu cat mai impaciuitoare dar n-aveam cu cine...nici nu puteam sa zic mare lucru de gura lui...
Sotul zice sa vorbesc si cu proprietarul si sa-i spun de problema cu vecinul, dar mie teama sa nu-mi fac mie probleme...sa nu spuna ca el nu vrea probleme cu vecinii si sa ma dea afara. offf, Doamne, ca nu stiu cum sa mai fac. Cel mai bine ar fi sa o fac pe Cris sa inteleaga ca nu trebuie sa alerge si sa sara.

Laura, sanatate multa lui Mirci!

Ylari, cum merg pregatirile cu nunta?

Dani, voi ce mai faceti? nu prea mai esti activa!

Aly, ma bucur pentru tine ca ti-ai gasit echilibrul cu doi copii atat de mici. Eu cu una sigura mica si-mi vine sa ma arunc de la etaj uneori, atat e de incapatanata.

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Gabi, condoleante si multa putere sa treci peste pierderea suferita. Sper sa poti

Doloress...ei acum poti sa uzi si canapeaua, si Kevin nu mai vine. Ce zice puiul tau, ai vrut mami sa vin la termen, la termen vin. Oricum de acum bb poata sa vina oricand. si rabdare

Cu vecinii, stim si noi avem d-astia..dar numai sa vina la mine la usa ca ii pocnesc de nu se vad. Deocamdata se limiteaza la a trimite biletele cretine in posta si sa imi bata in perete. Si eu le fac la fel...pe langa ca poate si al meu cupil ma enerveaza vine si un cretin de vecin sa ma frece la icre...pai atunci toti nervii mei sunt in cocoasha lui. La tupeisti trebuie sa le raspunzi la fel

Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008) si 12+ cu
Nasterea lui Gabriel
_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui fecian

Gabi, condoleante si multa putere sa treci peste pierderea suferita. Sper sa poti

Doloress...ei acum poti sa uzi si canapeaua, si Kevin nu mai vine. Ce zice puiul tau, ai vrut mami sa vin la termen, la termen vin. Oricum de acum bb poata sa vina oricand. si rabdare

Cu vecinii, stim si noi avem d-astia..dar numai sa vina la mine la usa ca ii pocnesc de nu se vad. Deocamdata se limiteaza la a trimite biletele cretine in posta si sa imi bata in perete. Si eu le fac la fel...pe langa ca poate si al meu cupil ma enerveaza vine si un cretin de vecin sa ma frece la icre...pai atunci toti nervii mei sunt in cocoasha lui. La tupeisti trebuie sa le raspunzi la fel

Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008) si 12+ cu
Nasterea lui Gabriel
_

Simply happy!

mergem amandoua la vecina lui luminel?

Luminel, e buna ideea si cu patura pusa peste covor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Uf, Gabitza, ce veste ! Condoleante, draga noastra, sa se odihneasca in pace tatal tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Servus, fete dragi.

Lumi, saru'mana de intrebare, va citesc zilnic dar nu mai apuc sa scriu. Suntem bine toti, Vladuc la gradi, Andra misuna peste tot si a invatat o multime de lucruri de la Vlad, se joaca frumos impreuna, mananca impreuna, este minunat cu ei amandoi, chiar ma gandeam ieri ca daca am avut in viata asta un moment de maxima intelepciune, a fost acela cand m-am hotarat ca vreau al doilea copilas. Cam asta in linii mari. Eu sunt foarte ocupata, sunt in continuare singura cu prichindeii (de fapt cu tati dar el vine dupa 7-8 seara), pregatesc si un audit pentru februarie ... Imi pare rau de problemele cu vecinul, sper sa se rezolve si sa stai linistita, mai ales ca sotul este plecat. Te imbratisez.

Am fost la medic, am hernie ombilicala, de la sarcini, au fost la interval scurt, copiii mari (3600-3800), eu miniona, asta e, trebuie operata dar nu am timp Am gasit un tratament naturist in formula as, incerc sa vad daca se poate face ceva cu el, daca nu, la vara merg la taiat, asta daca nu imi face probleme intre timp.

Fetelor, sunt cu gandul si sufletul alaturi de voi in fiecare zi, ma bucur de reusitele voastre si ale copiilor, ma intristez cand aud problemele cu care va confruntati ... va imbratisez cu mult drag pe fiecare si va pup de o mie de ori. Va doresc multa sanatate tuturor.

Gravidutelor dragi, voua va doresc sarcini usoare si bebei sanatosi.

toate fetele dragi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adidana13 spune:

Gabi, Dumnezeu sa-l odihneasca! Va doresc putere sa treceti peste momentul despartirii si liniste sufleteasca in special mamei tale...stiu cum este, pentru ca tatal meu s-a dus la Doamne-Doamne exact cu un an inainte sa-l nasc pe Vladi.

Danicris, te rog frumos, poti sa-mi spui si mie despre ce tratament naturist e vorba pentru hernia ombilicala? Sotul meu are asa ceva si ne temem tare-tare de cutit...

Mergi la inceput