PRIETENE FARA TITLU (74)
Raspunsuri - Pagina 9
asteryaro spune:
Buna seara.
Eu urmeaza sa am o perioada aglomerata (sesiunea) pana pe 4 feb. inclusiv. Azi am avut primul examen, maine iar, poimaine iar... hehe, scoala la batranete.
Am uitat sa va spun ca tortul a fost un dinozaur de 5 kg, poze dupa c ele primesc de la Marius (frate-meu).
M-am decis ca dupa vacanta sa-l duc din nou la gradi pe Razvan, ca vad ca tot aia e.
Si o veste
minunata:
AVEM PRIMUL DINTISOR DEFINITIV IESIT 
Am avut emotii cum am avut la primul dintisor de lapte rasarit
...!!!
Acum plec, nu inainte sa va spun noapte buna si sunt si eu p'aci
.
www.dropshots.com/asteryaro7" target="_blank">(PHOTO)
monica70 spune:
CRISTINA wowww !!! primul dintisor definitiv din trupa
! Felicitari !
La noi e ca pe campul de batalie ,plin de jucarii imprastiate prin ambele camere,am tot strans dar scos mereu altele fiindca Tudor e plictisit rau.Cum erau scoase niste animalute din plastic ,i-am sugerat Dianei sa le faca la fiecare custi din lego+cuburi,deci sa faca o gradina zoologica.Dar a trebuit sa il izolez dincolo pe Tudor ca ii strica tot. Acum se lupta sa deseneze scene din Bucle de Aur si cei trei ursi,chin mare si cu ursii aia
Purcelusii i-a terminat,dar nu-s colorati deloc.Oricum au iesit de coma - numai sa va precizez ca unul din ei poarta ochelari si e de-ajuns cred ![]()
Deloc,dar deloc nu e atenta sa deseneze exact dupa model ! O intereseaza doar detalii gen daca are un personaj vesta , ii face si ea vesta, daca are limba scoasa sau dintii,nu uita sa le faca si ea ... Dar nu respecta pozitia si liniile desenului.I-am pus ursul mare drept model pe canapea,dar l-a facut initial cu urechile prea mari raportate la cap,capul cam ingust si i-a pus bonus si mustati de zici ca era pantera
Exact asa i-am si zis si i-am explicat sa faca mai lat capul, urechile mai mici si botul mai mare.I l-am desenat eu drept model.Asa a mers
Cred ca totusi daca as sta pe capul ei ar merge treaba,dar io-s si cu actele in asteptare
.Saptamana viitoare e vacanta si o sa incerc sa il trimit mai des pe Tudor la mami si sa ramana ea cu mine sa mai desenam animale si alte personaje din povesti.Asta desi si Tudor e cam tot dupa mine,asta de cand m-am apucat mai mult de treaba sau am tot avut drumuri.
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI
miraklucker spune:
http://picasaweb.google.com/kluckermira/Ian2011# ..............cateva poze.
Cristina, oaaau primul dintisor. Ale mele se tot cauta la dinti, cum ii mai pica la David vreunul vor si ele 
.............eu m-am intepenit in niste torturi pe un blog si nu mai pot iesii de acolo
maine sunt acasa, mai vineri si apoi vacanta!!!!!!!!!!!!
noapte buna dragelor
Denisam spune:
CRIS-FELCIITARI PT PRIMUL DINTISOR!
Ma bucur ca ai decis sa duci copilul la gradi
, ca e un beneficiu, poti incerca program scurt, la inceput sa vezi dc e ok,dar stii cum e cu virusii,dc e sa se prinda de noi,s eprind afurisitii
Moni-spor la desenat, eu nu le am deloc.
Denisa cu Emma Andrea 5 ani si Mark Alex 3 ani
monica70 spune:
MIRA ce zici tu acolo ca n-au talent fetele? Mie mi se par super alea cu curcubeele
Si aia cu zmeul ,de sirena Ariel nu mai zic!
Fug ca s-au racit cartofii,noi la ora asta ne-am facut cartofi prajiti si salata de varza rosie
Revin cu burta plina
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
miraklucker spune:
Vai Moni si mananci la ora asta cartofi prajiti
. Eu m-as perpeli toata noaptea daca as manca acum!!
Noapte buna............ma duc sa ma apuc sa fac si caciula piticoatea. Am fost harnica una am terminat-o de tricotat![]()
monica70 spune:
Na ca m-am intors.
MIRA mi-a zis Diana sa le transmit la fete ca i-au placut mult desenele si a ales ca preferate cele doua curcubee ale lui Seline si bradutii tot desenati de ea.Cica ea mai mica deseneaza mai frumos decat cea mai mare? Pe Daria a criticat-o ca nu stie sa ii faca rochie printesei
(cea care se plimba in padure)
Mie mi-a placut poza in care se ruja Daria
David nu deseneaza defel? Frate-meu nu se omora defel cu desenatul ,desi cred ca avea si el ceva talent,tin minte ca la gradi avea desene expuse pe pereti (pe vremea aia le expuneau doar pe cele reusite).
DENISA ce vrei si tu acum sa stii sa si desenezi? Nu ai destule alte talente? Ia mai lasa si la altii 
![]()
INGRID pe unde mai bantui? Spre ce s-a reprofilat Diana ta cu desenul daca a terminat cu Dumbo ala?
monica70 spune:
Un subiect fff interesant,legat de educatia copiilor:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=160639&whichpage=1
miraklucker spune:
haha Moni. Ce ochi critic are Diana. David desena odata, camioane, trenuri, totul perfect dupa model, a desenat odata sufrageria noaptra cu toate detaliile, chiar si cu mata pe calorifer.
http://picasaweb.google.com/kluckermira/Ian2011#5566613346996734738 m-am executat
acum chiar ca plec
monica70 spune:
MIRA ce bine se vede deosebirea intre fete si baieti la desene ! Baietii cu masini,trenuri/,vapoare ... ! La faza cu camera se potriveste cu Diana mea,cam asa a desenat si ea sala de clasa de la gradinita de exemplu,cu toate detaliile existente.Sa ne mai pui desene! Ii arat dimineata si desenele lui David.Sa nu va mirati daca o apuca si pe ea desenatul de curcubee si masinarii,ca asta e cam maimutica imitatoare de cand o stiu ![]()