PRIETENE FARA TITLU (74)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Buna dimineata, dau o cafea tare pentru somnorosi!

Ieri am cumparat orga pentru Diana, are clape semi-grele si 5 octave. N-a mai desenat, a stat sa cante. I-am spus sa fie linistita, in fiecare zi va avea de exersat. Cu maica-mea. Pana vine profesorul.
Aici ninge ca-n povesti, a dus-o Genu cu sania la gradinita. Ieri a venit si mi-a spus ca a luat premiul intai la nu stiu ce concurs unde a trimis un desen cu o veverita. Ma rog, pana nu verific informatia, nu ma bazez. Oricum, ala era vechi, prin octombrie a participat la el, doar acum a venit rezultatul?
Mira, toate desenele mi-au placut. Vreau sa vina Diana acasa sa-i arat curcubeele Selinei, in special. Sunt desenate cu carioca sau pictate? Foarte frumos.
S-a saturat sotul de Romania? Faceti o pauza, un an aici, urmatorul in Seychelles....Cea mai faina veste e cu personalitatile. Super! Am eu unul la care ma gandesc.
In privinta concediului, am ales un loc unde sa fie lac si sa poata sotul sa inoate. Asa scria acolo. Nu m-am uitat la altitudine. E in Tirol? E. Atat imi trebuie.
Moni, ce veste buna cu ochii fetitei! Peste 6 luni merge si a mea la control, in vara se face un an de la ultimul.
Toate desenele Dianei le-am vazut, aia cu Scufita....am ras cu lacrimi, un lup foarte expresiv. Bravo!
Cristina, felicitari pentru dintisorul nou! Si spor la invatat! Note cat mai mari!
Am plecat la imbracat.

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

buna dmineata.
O, Ingrid Heinz s-a saturat demult de Romania, dar nu are ce face daca s-a insurat cu o romanca. Venim de Paste asta e. am primit concediu. Nu stiu cum va fi pentru ca eu ma oprerez pe 23 martie, am 2 sapt concediu medical si in continuare concediul meu. Sper sa fi din noi fit pana atunci.
Da este un lac acolo. Tocmai zic ca e mai bine asa, la altitudine mai mare riscati sa fie rece chair si in iulie daca prindeti o vreme mai pacatoasa. Da, fara grija e in Tirol.
Desenele sunt cu carioca facute.
Am pentru fiecare ocutie de plastic din aiai pe roti mare unde le pastrez. Cea a lui David e deja arhiplina. Ei fac mult si la gradi, si la scoala tot felul si ce-i mai frumos pastrez.

Ma duc la Lidl sa-i cumpar la mata provizii. E la fel de mofturoasa ca si copii. Nu mananca decat Felix, asta am descoperit dupa ce am incercat toata gama de mancare pentru pisici, si binenteles am aruncat o gramada de bani pe fereastra.

V-am pupat. Azi sunt acasa, asa ca mia intru.
La noi s-a incalzit bine, ploua. Nici vorba de zapada, elvetienii sunt disperati ca nici pe munte nu este, si nu se poate skia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Saluti si de la mine.Am o durere de cap enervanta,parca cum e aia de la sinusita,cand intorc capul brusc ma supara mai mult.D-aia asa la frunte + tample.Pai la ce program avusei azi nu-i de mirare.Coborat nemancata la analize,asteptat la radiologie cat curpinde ca se adunase lume fiind aparatul defectat momentan,inapoi dupa analize pe urma fuga sus sa mananc rapid ceva si sa o echipez pe Diana.Au urmat stat pe la usi, intai la doctorita la cabinet,pe urma la profesor la fizioterapie.In final m-am mai oprit si la oftalmologie sa imi comand lentilele de contact.Ma enerveaza sa fiu tot pe drumuri si mai ales sa astept pe la usi Nu mai zic Diana ce salta pe-acolo de plictisita.Macar intre mersul la doctorita si cel la profesor am intrat pana la cofetaria Libelula sa mancam o praji.Da' Diana a vrut profiterol,asa ca si eu am luat din ala ... si-o cafea.Dar tot nu mi-a trecut durerea de cap.
Doctorita de la fizioterapie primul lucru a zis inot - ca toata lumea,pe urma a zis ca pe cum creste si ii cresc si tzatzele n-o sa se mai vada pieptul infundat.Deci cam aceeasi parere ca toata lumea.L-a rugat pe un profesor (care e ff tanar) sa o ia pe Diana sa se ocupe de ea si de luni incepem,de trei ori pe saptamana.Si el a zis tot inot,chiar daca nu de performanta,e suficient sis a se miste cat mai mult in apa.Sa puna masa musculara.Da' cum Diana seamana pe mine si taica-meu grasi tare , o sa puna in graba masa aia musculara pe ea Si ea si el se ocupa in special de adulti,dar m-a luat si cu Diana.Nici n-a mai iregistrat-o Prefer aici ca e in centru si e statia de tramvai alaturi,asa pot veni cu ea si cei din familie care nu conduc.
Diana a mers direct la ai mei,asa ca n-o mai trimit nici maine la gradi.Maine facem schimb,il trimit pe Tudor si sa vina ea acasa.
INGRID super ca e si lac acolo! Numai sa nu fie rece apa.Frate-meu iar se cara vreo saptamana la schi cu prietena,de data asta in ... Polonia.Are un prieten de-al lui trupa de elevi ,deci e tabara de elevi de fapt.Se duc cu autocarul.Mie parca nu mi-e pofta ca-s friguroasa.Io vreau sa vina caldura si sa stau la umbra intr-o padure in varful muntelui.Daca ar fi si o piscina alaturi ar fi ideal

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI

Mergi la inceput

Buna seara ,nimeni nimic?
INGRID mi-am amintit ca am uitat sa o felicit pe Diana ta pentru premiul luat.Asa e , premiile vin destul de tarziu dupa ce se trimit desenele.Uneori si dupa doua luni Si Dianei i-au mai trimis iar ceva la concursuri,cred si cel cu unirea,ca iar nu erau ale ei expuse cand s-a uitat Ghita si a primit explicatia ca-s trimise la concurs.Deci ati luat si orga ,bine ca se pricepe maica-ta sa exerseze cu ea! Maica-mea eventual ii pune pe ETNO TV sau FAVORIT TV si gata educatia muzicala Na macar ma consolez ca nu-i pune pe Manele TV (daca exista si asa ceva?)
INGRID daca vrei sa razi de niste desene asteapta sa pun si cele cu Pisicile aristocrate, Cei trei purcelusi si Bucle de aur si cei trei ursi.Da' nu-s colorate inca de-aia nu le-am pus.Acum vad ca lupul purcelusilor e nici mai mult nici mai putin decat dungat si are colorate pana acum doar limba rosie scoasa de-un cot ,ochii verzi ,urechile si coada - care-s maro.Lup maro? De pisicile alea nici nu mai zic in ce hal de ranjite-s.In concluzie astea-s mai mult amuzante decat reusite.Abia astept sa vina maine acasa sa vad de ce se mai apuca.

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Hello si un ceai verde,
Moni-ma bucur ca au iesit rezultatele bune pt Dia si ca incepe si sedinte de fizioterapie,clar nu au ce sa ii strice-tu cand mai faci analize,cum mai esti
Ingrid-felicitari pt concurs si bravo Dianei ca are rabdare la toate detaliile.
Mira-ce fain ca mergeti de PASTE acasa,si desenele copiilor sunt faine.
Cris-bafta la examene si sper ca Razvan e bien cu laringita-am executat si eu acum 2 zile frezanoua de "bob"seamana mult cu a ta, eu am mai avut dar cu breton,acum nu m-am indurat sa tai si bretonul ca oricum am taiat destul din lungime, e pe la jumatatea gatului.
Azi merg cu A la nenea ala cu HBOT-tinem pumnii sa zica ceva rezonabil, e doar consult si maine ski iarasi-socrela mai are 2 sapt si din 14 febr ma asteapta mai multe treburi dar asta sa fie baiul atata timp cat suntem sanatosi.

Denisa cu Emma Andrea 5 ani si Mark Alex 3 ani

Mergi la inceput

Buna seara si de la mine.Io din pacate cu vesti mai proaste,ca tot ma laudam ca a fost Diana ok in ultima vreme.Acum e iar de-aseara cu febra 39,azi a vazut-o pediatra (nu a noastra ca plecase,ci colega ei de cabinet) si rezultat obisnuitul puroi in gat + antibiotic.Oare fiindca am reinceput inotul? Sau fiindca e vacanta? ca tot atunci o apuca ... Deci maine probabil bag numai eu o tura de inot,sper ca macar duminica sa poata veni si ea.
DENISA pai nu a avut ce analize sa ii iasa,doar ochiometric au consultat-o si doctorita si profesorul.Ca tot ma intrebai de analizele mele ,au iesit scazute rau iar leucocitele (2,3),am sunat doctorita si iar a zis sa intrerup doua doze acum si pe urma marti sa le repet.In plus m-a intrebat daca n-am facut febra - nici vorba,plus sa tin cica masca pe fatza sa nu iau viroze ca sunt vulnerabila.Pai Diana de-o vreme tot mai avea muci cand si cand,plus alaltaieri a si tusit sec de cateva ori.Iar acum cu febra ... oricum era la mami cand a apucat-o si s-a dus ea cu ea la pediatra azi,macar sa nu mai stau bot in bot cu alti virusi.In concluzie io ma simt f.bine,chiar daca analizele ies naspa.La laboratorul asta vad ca tot mai scazute ies decat la altul la care mergeam,atat ca e mai comod ca e alaturi si da rezultatul f.rapid.
Na destul cu vestile proaste,restul de vesti proaste le declar cu alta ocazie

DENISA tin pumnii sa iti dea vesti bune despre Alex ! Ai pus poze cu noua freza?
In rest ma lupt cu actele,cu chef cam zero ,dar cam trebuie sa trag acum in we pana e Diana la mami.Si mai ales ca saptamana viitoare iar oi fi zilnic cu plimbari - fizioterapia Dianei (cel putin la prima tura,pe urma deleg pe altii ),analizele mele,sunt programata si la consultatie,intr-o zi la cosmetica ... si tot asa Sunt cu orarul/calendarul de programari in fatza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Buna seara,

Ooof Moni , puroi si febra..., tocmai intrasem si eu sa-mi spun bucuriile de azi...
Sanatate si refacere rapida Dianei ! Crezi ca duminica va putea inota, adica sa iasa din casa asa iute? Intreb si eu.

Ingrid , sa stapaneasca Diana sanatoasa orga, ce mai puiuta talentata si cuminte aveti voi, ferice de familia voastra. Si de mama ta mi-a placut mult, imi plac doamnele (si) evlavioase. Mi-a atins o coarda sensibila icoana aceea superba, iar felul cum a inaltat Diana o rugaciune catre Preacurata Fecioara Maria... mi-a dat fiori. Nah, ca abia acum imi amintii de asta.

Denisa , neaparat sa ne spui ce-a zis la HBOT pt. Alex, parca ma bate gandul si pe mine... Rau nu are ce sa faca, asta e clar ca lumina zilei, in fond inteleg ca este o oxigenare celulara, nu?
Ce-a spus Emma de rochita cea noua si mult dorita pt. balet? Era un tutu? Trebuie sa fi fost plina de fericire, imi si imaginez fetisoara ei, asa copil... mai rar!

Daniela , mai vino si pe aici, hai ca acum nu mai haladuiti pe plaja, stiu ca ai sot acasa, dar totusi... sa mai stim si noi ce si cum.

Azi am avut examen la Contencios Administrativ, unde am luat 8,5 aproape ca-mi vine sa ma pup singura, nah.
Dimineata mi-a adus curierul multifunctionala pe care mi-am comandat-o alaltaieri, functioneaza perfect , a fost ieftina (179), 3 in 1, transport gratuit.
Pe seara, mi-au venit baietii cu mobila comandata (un dulap tip "sifonier" - cred ca doar eu si mamaie mai zicem "sifonier" da' altfel nu stiu sa zic si nici nu vreau ).
Pana sa vina sifonierul - am coborat la un Orange Shop la mine la bloc si m-am cadorisit si premiat cu un tel. nou-nout, Samsung cu touch screen , la fidelizare + puncte am iesit destul de ieftin si convenabil . Imi doream de ceva vreme asa ceva , desi Viorel a spus, citez "mai bine iti cumpar o... masina de spalat vase, ce nevoie ai de telefon de fitze"?? Nu zau???? Dar nu este deloc de fitze, ce naibii .
Deci, pe ziua de azi am avut mai multe impliniri decat in ultima luna sau poate chiar mai bine.
Sotul mi-e plecat la Cluj, mai devreme era prin Iulius Mall ii cumpara lui Razvan o carte cu Dinozauri, iar eu termin de scris aici apoi plec in pat la TV, imi iau si niste portocale sa mananc ca ma roade foamea rau si... vise placute dupa ce-mi iau Melatonina (ajuta somnul ).

Va pup pe toate!

www.dropshots.com/asteryaro7" target="_blank">(PHOTO)

Mergi la inceput

CRISTINA felicitari pentru examen si pentru cumparaturi.Nu prea stiu eu cu se se mananca telefonul ala,dar cred ca iti va menaja degetelele,deci era imperios necesar Da' portocale de foame? Io tocmai bagai doua felii de paine cu unt si gem de afine,ca imi era pofta.Buune Tocmai l-am trimis pe husband sa imi mai puna doua.
De Diana ce sa zic,normal daca a luat in seara asta antibioticul, cred ca va fi ok.De obicei ziua urmatoare cam disparea febra de tot,adica pe maine.Si atunci poimaine ar fi ok si pentru inot chiar daca ia antibiotic.Vedem noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Buna dimineata!
Am vrut sa scriu ceva aseara, dar mi-a fost cumplit de greata, abia m-am tarat in pat. M-am jucat la Nintendo, doua saptamani nu m-am atins de el si m-a apucat asa, deodata, iar imaginile in miscare imi fac rau. Uf, arat ca naiba.
De 4 zile nu mai mananc de la ora 17 si am dat jos 2 kg. Ma simteam ca o purcica. 62 kg....
Azi ii serbam ziua Dianei, cativa copii, tort, sandviciuri, clatite cu branza dulce si stafide pentru cei mici si cu ciuperci si sunca pentru adulti. Sucuri, ceva de rontait si basta.
La gradinita ii duc luni bomboane de ciocolata si suc. Cu toate ca e vacanta, multi parinti isi lasa copiii, n-au unde sa-i tina. Atat ca nu se fac lectii. Dar vreau sa ii cante LMA, pentru ca ea a fost in spital anul trecut si n-a prins momentul acesta.

Am sa pun si poze cu orga, exerseaza zilnic cu maica-mea, m-am emotionat sa o aud cantand pe mama, dupa atatia ani...se straduia sa-si aminteasca si culmea ca stie. Si-a dorit sa cante si n-a avut cum sa continue, parintii ei erau saraci si nu si-au mai permis lectiile de pian la un moment dat. Enfin, soarta!
Cristina, tu esti o dulce. Asa e, mama e credincioasa si Dumnezeu cred ca o ajuta in tot ceea ce face. Eu cred, dar mai rarutz pe la biserica, sunt opusul ei, zic ca Dumnezeu te aude oriunde ai fi. Poate imi justific lenea, cine stie?
Felicitari pentru nota! Si pentru telefon.
Cum se mai simte puiutul?
Moni, imi pare rau sa aud de analize. Of, Doamne. Medicul ti-a spus ca din cauza tratamentului scad?
Nu cred ca fiica-ta s-a imbolnavit de la inot. Mai degraba de la gradinita. Ce antibiotic a primit? Sanatate puiutei!
A mea a tusit putin joi si vineri a stat cu mine. Azi-noapte parea calda, n-am stat sa-i iau temperatura ca muream de rau, i-am bagat 5 ml de panadol si gata. Acum e ok, fara febra, nu stranuta, nu tuseste.
Denisa, multumim de aprecieri. Ti-ai pus poze in drop cu freza? Va innoiti dragelor, ceva de speriat. Numai eu raman babaciunea pe aici? Iarna nu-mi tai parul, imi tine de cald.
Cum a fost la consult cu Alex?
Diana exerseaza la pian, eu musai sa ma grija de supa pe care a pus-o sotul la fiert, el e la cumparaturi. Ce mai facem, ping-pong. Am trecut la masa normala. Mor de ras cand joc cu ea. Poate de aia ma ingras?
Va las, am nitica treaba.

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Buna dimineata si eu p-aci la o cafea.La noi e tare frig.Atata m-am agitat ca vreau la inot si acum nu prea imi vine sa scot nasul sa merg asa singura.Adica daca vreau companie,o pot suna pe nasa-mea sa mergem la aceeasi ora,ca a zis ca si-a facut si ea abonament de we.Dar merge si la fitness nu doar la inot - au luat-o pe sus colegele (de fapt angajatele ei).Ea zice ca simtea ca se cam "topeste" - la menopauza e drept ca pierzi din masa musculara.Asa ca a trecut la tras la fiare.Parca m-as duce si eu,dar cred ca nu prea as avea voie sa fac asa eforturi cu mana dreapta mai ales ,ca e prea devreme dupa operatie.
INGRID pai normal ca de la tratament sunt modificarile: ba chiar leucopenia ,adica scaderea leucocitelor e pe lista cu efectele "foarte frecvente' adica apare la mai mult de 1 din 10 persoane.Si s-a si vazut,cum am lasat afara o doza cum a mai crescut nr. lor.Acum naiba stie,ca din ce am citit altora le-a facut analize doar la 6 luni de la inceperea tratamentului si chiar de erau dereglate rau analizele,nu au scazut doza.Asta ma vede asa mai pricajita+palida si i-o fi teama sa nu pic pe strada Auzi sa imi pun masca sa nu iau viroze - pai mai ales cum e Diana la gradi normal ca aduce acasa toate alea,chiar daca ea nu le face. Dar uite ca tocmai era o doamna la control cand am fost ultima oara acolo si imi zicea de ea cat de greu suporta tratamentul asta.Chestia e ca toate medicamentele au efecte adverse,dar de obicei se iau pe termen scurt,pe cand asta se ia pe termen lung,asta e buba.
A si ca ziceai ca de la gradi a luat: pai si de saptamana trecuta erau prezenti toti cei 27 de copii,deci nu erau bolnavi.La fel ca datile trecute.Ea oricum a mers doar luni si marti.De miercuri e acasa ca au avut o zi consiliu profesoral,pe urma am fost la fizioterapie si vineri n-avea rost sa o mai duc pentru o zi.Mai degraba are ea ceva monstrulet de stafilococ sau cum s-o chema pe-acolo pe la amigdale si se activeaza la frig, curent, umezeala, alimente reci (deci si la inot).Asa suntem si eu si mami,cum gustam ceva rece,cum imediat ne cam zgarie in gat! A gustat si din inghetata cand a mancat profiterolul,dar cred ca atunci deja avea cel putin stare subfebrila ca ne-a zis de vreo doua ori ca ii e frig pe hol la fizioterapie.Dar poate ca asta i-o fi pus capac.De data asta o si doare gatul cand inghite.Faza e ca daca zici cuiva de exemplu pe forum de alimente reci,stat in curent,vant etc. iti sar imediat in cap,ca ei le-au dat de bebelusi fiind direct din frigider,ca i-au scos fara caciula afara si alte de-astea de gen.Si deci e paranoia.

INGRID super,deci si maica-ta a cantat la pian si i-a palcut! Pai atunci e traditie deja,e clar de ce ii place si Dianei tale Apropo ai citit la subiectul ala cu chinezii si pianul?

Eu i-am scos lui Tudor puzzle ala de bebelusi ,de fapt incastru ,cu 8 animale.Nicicum nu le "vede" unde sa le puna,incearca sa le puna doar la nimereala.E drept ca e cam incarcata imaginea,adica nu-s doar animalele ci si peisaje cu iarba,lac etc.Probabil e si cam mic.Chiar m-am gandit ca nici de el nu m-am ocupat mai deloc,desi acum am stat acasa cu el.Da' tot cu probleme pe cap am fost. Si cand ma ocup,tot de Diana ma ocup mai mult - desenat,citit,jocuri ... Cu el se pot juca si ceilalti,e inca simplu.da' la desenat,citit,jocuri nu se baga niciunul Na el va invata mai din mers,multe le va "fura" de la Diana.
BRANDUSA Tavi cu ce se mai joaca? Mie mi se pare ciudat ca toti baietii-s cu masinute,numa' Tudor nu se streseaza cu ele.El deschide dulapul si imi arata diverse ce sa ii scot.La ora asta e cu jocul ala matematic din bucati de lemn al Dianei , cu buline+cifre pe ele,a insistat sa i-l scot, dar nu sa faca matematica desigur Face totusi ceva util,le incastreaza pe alea in cutia lor si chiar se chinuie sa incapa la fix toate.Le mai foloseste el si pe post de ciocan

E si el irascibil ca Diana,dar parca nu asa exagerat.Adica daca nu ii dai ceva se enerveaza,tipa,plange instant,dar daca vede ca nu ii dai nicicum,se potoleste destul de rapid si se apuca de altceva .Diana era si e mai insistenta

No momentan destul de e lung "cearceaful" (chiar daca am scris tot pe bucati) ,acum merg sa pun o tura la spalat, lenjeria de pat si alte cele.

Mergi la inceput