PRIETENE FARA TITLU (74)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Hai ca m-am si intors,ca pana la urma am fost la inot.Is cam cu febra musculara ca daca n-a fost Diana am fost libera sa tot bag la ture vreo ora.
Lui Tudor i-am dat alt puzzle-incastru unul cu forme geometrice si cu asta se descurca binisor: cercul,hexagonul,patratul dinr-o bucata le pune din prima,se mai chinuie doar la cele formate din bucati de triunghiuri,dreptunghiuri,romburi,arcuri de cerc.Dar mai reuseste sa puna si din alea,deci un fel de puzzle de 2 si 3 bucati.He he mai un pic, sa reuseasca intai sa il faca pe cel cu animale si dupa aia ii dau sa se distreze cu celebrul puzzle-incastru cu litere al Dianei.Sa vedem daca, cum si cand se va descurca cu el .
As trage un pui de somn (ce mai cascam la bazin ) ,dar Tudor numai ce s-a trezit.Si Diana a dormit azi la amiaza si deja nu mai are pofta de mancare - efectul antibioticului INGRID intrebai ce i-a dat,nu mai retin,ceva cu Cefa... dar ceva denumire de care nu am mai auzit.Il ia odata la 12 ore.Cred ca si in seara asta o culca mami la ei.
Merg sa imi aduc o cafea,nu vine nimeni sa imi tina companie?

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
EU rapid.
Moni, doctorita ti-a spus sa porti masca, nu fiindca te-a vazut slaba si palida, ci fiindca e foarte periculoasa leucopenia asta. Practic poti sa faci orice si sa nu stii! Orice insemnand: gripa, pneumonie, viroza si sa nu faci pic de febra, fiidca organismul tau nu va reactiona ca in mod normal! Si infectiile fara febra, adica fara alarma si fara aparare nu-s de joaca. Plizzzz protejeaza-te.

Mergi la inceput

BRANDUSA mersi de info.Apropo de-asta,am avut si eu odata penumonie interstitiala,dupa ce am nascut-o pe Diana.Nu aveam niciun simptom,ma simteam perfect,doar pe radiografie s-a vazut ceva.Ca pe-atunci mi-au indicat de la maternitate sa imi fac radiografia dupa ce ma externez,ca asa e regula.Chiar asa,dupa ce l-am nascut pe Tudor nu m-a mai trimis nimeni sa fac nicio radiografie .Pe voi v-a trimis dupa vreo nastere?
Da' si daca nu se face febra,macar niscaiva tuse,muci,dureri musculare,slabiciune tot ar trebui sa apara la gripe,viroze nu? la pneumonie nu mai zic.Asa ca mi s-a parut f.ciudata pneumonia aia interstitiala de-atunci.
Am gasit pe net ceva indicatii,cum ca doar la leucocite sub 1,5 se scade doza de interferon si sub 1 se opreste medicatia.Cica intre 2 si 4 e scadere moderata.Eu aveam tot 3,.. acum a scazut prima oara sub 3.Pai am deja aproape 6 luni de cand il iau ...
Totusi nu prea pricep eu mecanismul,ca teoretic interferonul chiar asta face,opreste proliferarea virusurilor,atunci cum sa fiu vulnerabila la ele? Se cam bat cap in cap.

Ah sa il laud pe Tudor,a reusit sa puna toate animalutele la locul lor din prima ,deci totusi "le vede",doar ca le cam pune si cu fundul in sus si se chinuie pana le vara cum trebuie la locul lor ... dar daca mai exerseaza,in doua zile devine expert

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Moni, imi pare rau de rezultatele tale proaste la analiza. ai grija de tine, si asa cum zice si Bee pune-ti si masca aia ca n-o fi foc.
Offf, imi pare rau ca Diana este iarasi bolnava. si eu inclin sa cred ca a furat vreun virus mai degraba de la gradi decat ca a racit la bazin.
Moni......Libelula, profiterol zici????, mmmmmmmmm ce amintiri delicioase am si eu de acolo!!! unde crezi ca fugeam de la ore?? La cinema si la Libelula. Impuscam 2 iepuri dintr-un ....drum!!
Cristina, bravo pentru examen. Dulapuri??? si eu vreau, niciodata nu-mi ajung. .

Ingrid, fain ca Diana e asa pasionata de pian. Esti o fericita daca mama ta o poate invata. V-am mai spus si eu cochetez cu pianul pentru fete. Deocamdata astept sa ne cumparam casa si apoi pian. E complicat de transportat, pe de alta parte mai am pot astepta ceva timp. nu stiu cum vom face cu finantele. 550fr costa lectiile de chitara a lui David jumatate de ora pe sapt pentru un semestru. x6 /an pentru toti 3???

noi suntem oficial in vacanta. Azi am fost la sanius prin apropieri. L-am lasat pe papa sa doarma. Greu dar am gasit ceva zapada, soare in schimb doar niste raze ratacite prin ceata deasa. Apoi ne-am rasfatat la Mc, si pe la shooping. am cumparat o saltea de umflat, mergem maine la socrii si nu avem destule paturi. Cica ne intoarcem miercuri. Eu zis doar ca barbatu-meu e prea optimist. Nu m-as mira luni seara sa fim inapoi.
azi
V-am pupat

Mergi la inceput

Buna seara,ce mai invartiti?
INGRID cum a fost la chef?
MIRA am vazut pozele: zapada si capul gol? Asa cald era?
BRANDUSA ce mai invarti?
LILIANA,ANAMARIA nu mai ziceti nimic?
DANIELA vad ca numai prin drop bantui

Noi nu ne putem lauda cu nimic pe ziua de azi .Diana inca mai face febra,ceea ce ma face sa cred ca o fi sau chestie virala sau e bacteriana asa naspa de isi face mai greu efectul antibioticul.Am sunat si pediatra azi sa ii zic ce si cum si a zis ca e ok ce antibiotic a prescris cealalta si sa mai asteptam pana maine dimineata.Si maine dimineata era programata la gimnastica medicala,asa ca abia dimineata vad de va putea merge.Azi nu m-am mai dus nici eu la inot ca e un frig groaznic si o ceatza de nu vezi la un m .In plus e pe vine Cm si n-am avut chef sa ies.Am stat la caldurica si ba am facut acte,ba m-am jucat cu Tudor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Seara buna dragele mele

Tot imi propun sa intru dar v-am mai spus ca m-am cam saturat de calculator. si chiar daca nu...il am pe tatal meu la mine si l-am virusat si pe el cu prison break si nu-mi mai elibereaza neam laptopul, trebuie sa ma cert cu el sa se miste de acolo..nu mai spun ca si copii mai cer pe youtube asa ca eu...mai rar.
O sa-l operez pe Rares...cat de curand nu stiu. Una din cerinte ar fi ca pacientul sa fie complet sanatos. Momentan este ok dar Ioana de vreo 2 zile stranuta si muceste la greu...oare Rares sa nu fie atns? Sau cat mai dureaza pana se manifesta si la el?? Doctotul clar ne-a spus ca este pentru operatie(nu-i primul orl-ist care confirma asta) chestia este ca el cand a inceput gradinita a racit un pic si i-am administrat eurespal, carbocisteina, ketof si aerius, plus pufuri in nas. pentru operatie ne-a cerut analize complete, ca sa iasa analizele ok trebuie sa fi trecut 10 zile de cand am terminat tratamentul asta...mai am pana miercuri, atunci l-am programat la analize...Intrebarea este, oare ramane sanatos pana atunci?? Eu i-am oprit de la gradi pe amandoi inca de joi dar virusii nu-s numai acolo!!
Imi este tare frica! L-am programat pe Rares la un doctor de aici din Constanta. Lumea ce am intrebat-o zice ca-i ok. Parintii cu copii nu-l prea cunosc ca el de fapt face operatii mai mult adultilor, la copii dar cu "pile" Mai este o chestie aici la Constanta. Toata suflarea merge sa se opereze la Bucuresti la un anumit Ursuleanu Marius, era si ceva subiect aici pe forum. Chiar si eu am fost in vara la el la control.
Chestia ar fi ca eu daca ma duc la Bucuresti ma duc in alta parte..noi avem o asigurare de sanatate particulara pentru fiecare membru al familiei facuta de firma la care lucreaza Robert. Chiar am facut o programare si am primit confirmarea ca maine suntem programati la CMU Dorobanti la 15.
Nici nu stiu ce sa facem...acolo sunt super conditii. pe noi ne-ar costa doar 20% din valoarea interventiei. DAR acolo o adenoidectomia costa vreo 2000 Dar n-as vrea sa vorbesc nici de bani si nici de efort, ca n-as precupeti nici un banut si nici efort in ai oferi micutului meu ce-i mai bun pentru.
Doar ca in momentul asta nu cred ca doctorul Dinca din Constanta ar fi mai prejos decat doctorul Mella Corina de la CMU. Sunt varza...tot nu ma hotarasc, sunt dusa rau, am imresia ca n-am sa pot alege in veci omul care il va opera pe copilul meu Imi este frica sa nu aleg gresit..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
LA MULTI ANI DIANA! Ingrid sa va fie norocoasa fetita voastra draga.
LA MULTI ANI RAZVAN! Sa fii sanatos si norocos. Astery, tie liniste si calm iti doresc. Si putere sa faci tot ce-ti propui.
Am intrat repede cu urarile, ca-s treaza de la 5 si am treburi multe si luna asta. Astept martie cu nerabdare!

Mergi la inceput

LA MULTI ANI DIANA !
LA MULTI ANI RAZVAN!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

sarbatoritilor de azi
Diana, fetitza frumoasa si isteata, sa cresti mare si sanatoasa si numai bucurii sa aduci parintilor!
Razvan, smecheras frumos! Sa-ti dea DD numai sanatate, fericire si noroc in viata!
Ingrid, Cristina sa va triasca copilasii si numai bucurii sa va aduca!

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

LA MULTI ANI, RAZVAN!! SA AI MULTA SANATATE, BUCURII SI REUSITE IN VIATA!

Moni, am avut petrecerea, copiii s-au distrat de minune, Diana a fost incantata. I-am cumparat si niste coifuri, fluiere, deh, doar bani aruncati, copiii si-au vazut de-ale lor, jocuri, dans...Mancare mai mult parintii, pe cei mici nu prea i-ai putut lua de la joaca. Doar cand s-a cantat LMA si era rost de tort.
Noi acum stam cu bagajele in casa, mai punem una-alta, maine plecam. E tare frig afara si acolo am inteles ca e si mai si. Brr.
A lasat-o febra pe Diana? Poate dura si mai multe zile pana sa-si faca efectul antibioticul. A mea tuseste sporadic, nu ingrijorator, dar avand in vedere ca lipsim mai multe zile, merg cu ea azi sa o vada. Sa stau eu linistita.
Daniela, daca doctorul din Constanta e bun, pentru ce sa mergi la Bucuresti? Eu i-as face operatia aproape de casa, nu e un carpaci oarecare sa-ti fie frica. si tinem pumnii.
Sa speram ca nu a luat raceala de la sora-sa si poti sa-l operezi mai repede.
Mira, super poze. E faina aia cand le tragi pe amandoua, sunt saniute din acelea de plastic, usoare. Noi avem sanie de lemn si inalta, clasica.
Socrii vostri unde stau, departe de voi?
Mai, eu pian nu-i cumpar (din acela adevarat) decat daca vad ca o pasioneaza si vrea sa continue...ca atunci are nevoie de cele 8 octave. Inca 3 ani ii ajung 5 octave. Lectia nu e scumpa aici, 25 RON/saptamana, dar cand inmultesti cu 3....parca nu mai e asa de ieftin. Si la voi sunt alte preturi.
Multumim de urari.

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput